Scudo Sports

Antalya

Marmara dan tanışma açmıştım ama , Memleketim' e de açayım dedim
İstanbul da öğrenciyim , Antalya da Kepez ilçesinde Şafak Mah. ikamet ediyorum :cool:
Keyifli forumlar , bol güneşli günler :)

Scudo
Merhaba , hosgeldiniz :)
keyifli forumlar ...

Antalyadan herkeze selamlar araniz yenİ katildim herkeze keyİflİ sÜrÜŞler

Merhabalar , hosgeldiniz :) biskletiniz var mı ? marka ve modeli nedir :)

arkadaşlar selam,

cumartesi sabahı 06:30'da tura çallı kavşağından başladım. bir molayı manavgat girişi opet'te diğerini ise alanya-türkler civarında verdim, yaklaşık yol 5 saati biraz geçri, yol 140 km desek 28 km ortalama hızla gittim. 100 kmden sonra performans düşüklüğü oldu. kızılottan sonra denizden esen rüzgar negatif etkiledi. yol gayet iyidi. bende corratec dolomoti yarış bisikleti var.

pazartesi de alanyadan antalya yaptım. pazartesi öğleden sonra tur da vardı. dönüşte daha rahattım. havalimanına kadar gelmem etkili olmuş olabilir. :) çallı-havalimanı kadar az km yaptım.

antalyada olan arkadaşlara tavsiye ederim. fakat sabah çok erken başlamak lazım sıcak negatif faktör....

selamlar,

Merhaba,

"ITU World Triathlon Series" 2012 Avrupa Kupası yarışları bu yıl yine 6 Mayıs Pazar günü Antalya'da Konyaaltı'nda gerçekleşecek. 5 Mayıs Cumartesi günü ise Halk Triatlonu ve Ulusal Triatlon atletlerimizin yarışacağı müsabakalar olacak.

Haftasonu üniversitede yapılan triatlon yarışlarında Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi bey ile tanışma fırsatımız oldu. Özellikle Halk Triatlonu'na katılımının ülkemizde triatlon tanıtımı ve farkındalığı açısından çok önemli olduğunu belirtti. Özellikle çocuk yaştaki genç sporculardan da katılım bekleniyor. Sadece sağlık raporu ile aynı gün kayıt yaptırıp katılabileceğiniz triatlonda parkurlar şöyle:

- Yüzme : 150 metre
- Bisiklet: 5 km
- Koşu: 1 km

Ayrıntıları aşağıdaki web sayfasından alabileceğiniz bu çok renkli organizasyonda herkesi izlemeye ve de uygun olanları da halk triatlonuna katılmaya davet ediyoruz...

--> (link)

Selam arkadaşlar 6 mayıs pazar gününe sucuğa pedal turu yapmak istiyorum katılacak arkadaşlar arıyorum araziyi sewen arkadaşlar mtb leri kapıp gelsin :)

@mustafa.fidan

Antalya da olsaydım hayır demezdim :D

ben antalyaya yeni taşındım ve buradaki bisiklet mağazalarını bilmiyorum varmı yerleri,adresleri nedir yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

(link)
(link)

delta bisiklet - avni tolunay cad. no:109/1 muratpaşa.

Uzun zamandir pc basinda pinekliyordum yeniden bisiklet ile maceraya donus yaptim.

Herkese selamlar, keyifli yolculuklar.

http://i.imgur.com/QLAxF.jpg

Salcano City Sport + VOIT BS 104 (evde)

Hosgeldiniz :) cok iyi etmişsiniz tekrar bisiklete başlayarak :in: pc başında pineklemektense bisiklete binmek daha iyi

Eyvallah dostum :) Sen de Antalya'ya hosgeldin :D

meraba uzun zamandır bisiklet süremiyodum ve bisiklet sürmeyi çok seviyorum imkanım olsa eve bile gelmem sürekli yollarda olurum bugun meydan dan başlayıp lara ya ordan 5m migrosa ordan süleyman demirel bulvarına ordanda tekrar meydana sürdüm km sayacım olmağından km hesaplayamadım ve cok yoruldum bisikletim çift amasörlü ağır bisiklet maddi imkanım bu aralar iyi olmadığın bununla idare ediyorum yeni bisiklet alana kadar sizce yorulmam normalmi kondisyonum olmadığından ne yapmalıyım bana yardımcı olabilirmisiniz

çift amasörlü bisiklet yorulman gayet normal ayrıca daha yeni başladığından yavaş yavaş alışıyorsın benim gibi :D bisikletini değiştirirsen daha rahat edersin , ayrıca kask eldiven ve suyunu yanından eksik etme :in:

yeni bisiklet alana kadar bununla iyi kondisyon yaparsın... sonra yeni bisikletinle uçarsın :)

iyi pedallamalar :)

anladım teşekkürn ederim yardımcı oldugunuzz için inş bende bisikletimi değiştiririm uzun yol yapmak istiyorum ama yollarda Kron xc2000-Salcano Insomnia 272 vb bisikletri görünce biraz cekiniyorum senin neyine der gibi ama bakalım hayırlısı

Geri