Bir daha Evrenseki yangınkulesine cıktım. Manavgat'tan Yukarısekiye kadar bir saat sürdü. Sonra bir bucuk saat daha yol hep yukarı cıktı.
Yanı 15.00 Titreyengöl tarafından hareket etsek dersime asla yetişemem. Yavaş yavaş da güneşkremi sürmek lazım - güneş iyice yakmış.
Bisikletforum'a hoşgeldiniz.
Bisiklete olan hevesinizden dolayı sizi kutluyorum. Öncelikle yazınızı düzeltirseniz memnun oluruz. Bu forumda belirli kurallar vardır.
İyi günler.
hakan bey siz de hoşgeldiniz
genelde facebook ortamlarında tur etkinlikleri düzenleniyor.Antalyada Haftanın büyük bir bölümü içerisinde tur etkinliği bulma imkanınız olabiliyor
benim bildiklerimi yazayım size
keyfe pedal antalya
akdeniz akşamları
350 antalya
TODOSK
çılgınlığa pedal(bizim grup)
ve daha birçok bisiklet grubunu facebook ortamında bulabilirsiniz. iyi günler bol pedallamalar
Bir daha cöplük tarafına gittim, sonra bir orman yoluna girdim. Orası o kadar güzel bir ki!!! Her taraftan su akıyor, her elli metre küçük bir şelale var vs. Gitmeye tavsiye ederim
biliyorum orayı ama tam ne dükkanı anlayamadığım için girmedim açıkçası. mesela bisiklet montajı, tamiri yapılıyor mu? sizin sözlerinizden anladığım kadarıyla grupça turlara çıkıyorsunuz. neredeyse her zaman geçerim oradan uğrayacağım.