Scudo Sports

Antalya

Cumartesi 21.072012 Oymapınar üzerinden Türbeye cıkmaya düşünüyoruz. Saat 9.00 Otogarın karşısında buluşacağız. Katılmak isteyen varsa suyunuzu unutmayın 5 litre rahatca tüketeceksiniz.:in:

Scudo
750m yukarı çıktık yorulduk ve iyice ter döktük:)
Cumartesi 28.07.2012 Demirciler üzerinden Saraçlı köyüne gitmeye düşünüyoruz. Dönüş Manavgat barajı boyunca olacak.

Selamlar.

Alanya'da bulunan bisikletçi arkadaşlar küçük ve sürekli turlar yapalım.
Eminim katılım giderek artacaktır. Yavaş yavaş bir araya gelelim ben Mahmutlar'da oturuyorum.
Konu altında tanışıp kaynaşalım :)

Sanırım bisiklet turları son bulmuş Alanyalı bisikletçiler varsa tekrar bir araya gelir güzel bi grup oluşturalım

hayatlarımız cok kirlendi.. İnanılmaz hızda tüketiyoruz.. tüketim hastalıgının bir sonucuda gelir farkının daha cok ortaya alenen dökülmesi..

yemek yedigimiz lokantadan gittigimiz sinemaya kadar bölündük, ucuz diye devlet tiyatrosuna gitmeyip sadece özel tiyatrooya gideni gördüm ben bu hayatta :) ucuz diyor 6 tl ye bile girebiliyor millet içeri diyor..

Kardeşim sen bin bisikletine , evden cıkıp sahilde 2 tur atarken bile 500 tl lik forma setini giyenlere gülmeyi , sahip oldugu esyalarla caka atanlarla ve eşyalarının eşyası haline dönüşmüşlerle alay ettmesini ögret kendine.. bu cok önemli bunu öğret kendine.. o zaman hayat daha kolay ve keyifli .. yoksa bisiklet değil her alanda isyan eder mutsuz olursun

• Beğen
Tepkiler: girmasek
Bosver sen onlari ya. Zaten onlar spor olsun diye degilde etrafa gosteris guc hissi vermek icin biniyorlar o gzl bisikletlerine. Sen sporuna bak yoluna bak. Kimse canini SIKIP bu spordan seni sogutmasin. Ben bu durumu senin yas durumuna da bagliyorum. Muhtemelen cok buyuk degilsin sana hissettire hissettire belli ediyorlar. Sende gul ve gec bosverrr :) :)

Hiç canını sıkmana gerek yok..Aslolan pedala basıp km.lerin altından akması... Para ile çok iyi bisikletler alınabilir ama insan olunmaz... Maksat keyif almaksa 150 tl.lik bisiklet ile de pek ala keyif alınır...
Bu tip insanlar tarih boyunca vardı yine de var olacak... Gül geç derim...

yukarıda ki bütün yorumlara katılıyorum, hiç birine kafayı takma 16 sene (sağlam bir bisiklet kazası 3 gün hastane 2 ay yatak ve ömür boyu sahip olduğum duyma kaybından sonra) neden binmedim bu bisiklete diye kafamı dövüyorum şimdi.
bence karada en zevkli ulaşım aracı bisiklet, denizde ise yelkenlidir.
ben şahsen kimseyi bisikleti düşük model diye hakir görmem, aksine takdir ederim "bu işe nasıl bir gönül vermiş, helal olsun." derim.
ve benim gözümde 10,000 TL'lik bisiklete binenden daha üst kademededir.

hiç kafana takma o onların kişilik bozukluğundan kaynaklanan birşey. sen de onlara gül bir daha denk gelirsen. bisikletini seviyorsan en kral trek bile yanında 5 para etmez.devam et gezmelerine turlarına. Burda bisikletten soğuyacağın hiç bişey yok. Uzun, güzel , keyifli pedallamalar :).

Merhaba Arkadaşlar, eski bir motorcu olarak motorun yanısıra bisikletin güzelliğini de yaşamak istedim ve ghost 3000 ile aranızdayım. perşembe Akşamı Bisikletçilerinin etkinlşiklerine katılıyorum, hafta içi akşam turlarınızdan haberim olursa sizlerle olmaktan mutluluk duyarım.

Pahalı bisikletle adam olunmuyor.
Eşeğe altın semer vursan eşek gene eşek.. ;)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Saraçlı köye gittik. Hava çok rutubetliydiç dağlar hemen hemen görünmez oldu. Belenobasından sonraki yoldan ilk kez gittik. Oradaki manzara çok güzel ama yol çok engebeli. Aşağı yukarı 60km gittik.

@rifitan

Ayarlıyalım. :)
Ben mahmutlardayım size uygun bir gün olursa buraya yazarsınız buluşuruz ;)

merhaba arkadaşlar

Antalya varlık mahallesindeyim ve bisiklete çok meraklıyım daha önce yurt dışında hobi olarak kulladım ve spor yapma amaçlı kullanmak istiyorum şu an bisikletim yok almak istiyorum karar veremedim yolmu dağmı yol bisikletleri biraz pahalı gibi dağ bisikleti Kron 1000 veya 2000 beğendim fiyatı ee işte kredi karttıyla bi şekilde öderiz asvalta kullanacağım tavsiye edermisiniz birde hidrolik fren var iyimi kötümü vede antalyamızda bisiklet yolu varmı yardımlarınız için teşekür ederim

Araziye çıkmayacaksanız şehir bisikleti almanız iyi olur, şehirde V fren oldukça yeterlidir. Salcano City Sport serisi, Sedona 3xx serisi ve benzeri ürünlere bakabilirsiniz, ben öyle yapıyorum şu aralar. Antalya'da Avrupa'daki gibi bisiklet yolu yok.

Bir diğer sorun da bisikleti bulabilmek, benim istediğim bisiklet buralardaki mağazalarda yok mesela, internetten araştırıyorum, görüp binmeden almak da istemiyorum, bu önemli bir problem. Size en yakın bisikletçi Bahçelide Barbaros Çay Bahçesinden yukarı çıkan yol üzerinde.

12.08.2012 Pazar günü Sivri yangın kulesine ve Tilkiler köyüne gideceğiz. Saat 7.00 Yapay şelalenin önünde buluşacağız. Katılmak isteyenler suyunu unutmasınlar:)

selamlar ben Antalyadan Emre. Bir bisiklet sever olarak aranıza yeni katıldım aslında daha önce üye oldum ama daha yeni yeni konu açmaktayım. uzun zamandır bisiklet kullanmaktayım. çevreci bir insan olarak hem spor hem hobi hem de ulaşım olarak bisiklet kullanmaktayım. sizinle tanışmaktan onur duyarım saygılar selamlar...:rolleyes:

Geri