Scudo Sports

Antalya

@Jörg Huchler

hafta içi iyi geziyorsun. :) tam bilmiyorum orayı ama dediğin gibiyse hafta sonu gitmek lazım.:)

Scudo
@bahadır76
hem dükkan,hem ofis,biz otellerle ve acentalarla anlaşmalıyız,bisiklet ile tura çıkacak turistler ofisimizde buluşuyor.Antalya SDS (Ogün Çavuş) dan Salcano da getirtik,0km salcano bisiklet satıyoruz,0 2 el parça aksesuar da mevcut,satılık 2 el üst model bisiklette var,tur satın alan turistlerde isteyene extra ücret karşılığında üst segment bisiklette kiraya veriyoruz.A dan Z ye her türlü tamir anahtarımız da var,(Fransa dan Tour de France ın özel tamir takımını da getirttik)tamir bakım vs her türlü yardımcı oluruz.

teşekkür ederim :)
akdeniz akşamları fena romantik olmuş ki zaten faceden de bulamadım diğer gruplara katıldım takip edeceğim :)2

jörk geçen hafta aradım tlf nun kapalı idi. hafta içi tura çıkıyosan görüşelim...

Merhaba arkadaşlar,

21 Nisan 2012 cumartesi günü sabahın erken saatinde antalyadan alanya'ya bisiklet turu düşünüyorum. Katılmak isteyen var mıdır? Ortalama 25-30 km hızla gitmeyi ve totalde 4-5 saate alanya'ya girmeyi planlıyorum.

daha önce antalya-serik-antalya yapmıştım. İlginenen var mdır?

çok erken açmışsın konuyu.nisan ayında bizim sınavlar olmasa bizim grup ile gelmeyi düşünürdüm açıkçası

jörg,bahadır,ufuk ve diğer arkadaşlar sizinle tanıştığıma memnun oldum,tekrar görüşelim.

vakit yaklaşıyor, biz 2 kişiyiz, katılan olmayacak sanırım.

:) afiyet olsun. Mayısda çaya yetişirim ben de.Turlar çok güzel, izliyorum.

Evet Ufuk, inan sensiz bir yanımız eksik...Her turda o müthiş manzaraları gördükçe jörk e diyorum Ufuk görmeli diye... Bende bugün seni arayıp ne durumdasın diye sorucaktım fakat kısmet olmadı. Şayet daha erken katılma durumun olur ise, düz rotalarda kısa sürüşler yapabiliriz... Selamlar...

Manavgatta oturuyorum. Biz burada 3 kişi cumartesi günleri Dağ turları yapıyoruz. Yaklaşık 6- 7 saat. Dİger arkadaşla konusurum , o düz yol sevmiyo. Şayet olur derse sizle manavgat Alanya, Alanya Manavgat yaparız siz devam edersiniz. Yada buraya saat 11 00 gibi yetişirseniz ki gelirsiniz. sizi Dağ turuna cıkarabiliriz. Tabiki bisikletiniz tırmanış ve inişlere uygun ise... Yol bisikleti ise uygun degil. Çünki rotalarımız %50 taşlı topraklı ve çok dik....

bu hafta olsaydı işte yarını kastediyorum ben gelirdim. yarın alanya tarafına gidip dönmeyi düşünüyorum. zaman uyuşmadı, neyse...:)

manavgat dağ turları bana pek uygun olmuyor hem bisiklet de çok uygun değil. jörg'ü kastediyorsan evet o dağlara taşlara çıkar. :)

Slm Bahadır, Evet jörk ve ufuk senden bahsetti. Genelde yol turuna cıkıyomussun. jörk ile daglara tırmanıyoruz Mayısta Ufukta katılıcak. Ama bende yol bisikleti de var. Sen daha gençsin ayak uydurabilirsem 20 - 25 km hızla katılabilirim :) ,Bir ara görüşelim cıkarız Alanya, Serik ... Fakat cumartesi gönleri genelde dağa cıkıyoruz. uygun olursak diger günlerde buluşup çıkalım.

Merhaba
Turla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin? Saaty kaçta nereden hareket, kaç kişi, bisiklet tipi vs gibi. Teşekkürler.

Hosgeldiniz , iyi pedellamalar :)

Hosgeldiniz , ben de Antalyalıyım , Akdeniz sanayide oturuyorum :)

Keyifli pedallamalar :)

Geri