Scudo Sports

Antalya

Scudo
@laciverti

evet hafta içinde olursa bana daha uygun olabilir. 22:00 belki geç olabilir erkene alınabilir size uygun olursa. şu an biraz yoğunum da buradan haberleşelim sizi takip ediyorum ben mesaj yollarım.

@Jörg Huchler

siz cumartesi gidiyorsunuz ben de hafta içleri zaman bulduğumda kızılot, öbür tarafta da taşağıl taraflarına kaçıyorum, aspendos falan...:) bazı günler antalya-lara gidiş dönüş bile yapıyorum.:)
tabii olabilir, ben zaman ayarlayabilirsem buradan haber veririm. ama bazen işlerim çıkabiliyor. şimdiye kadar hep tek başıma takıldığım için grupla gezmek benim için farklı olacak.

sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Jörg Huchler
Hafta sonunda yağmur yağmazsa bir şey planlayan var mı? Ben Oymapınara doğru gidecektim.

Merhaba 30 ocak pazartesi sabah 10:00 da sorgundaki petrol ofisinde mehmet abiyle buluşuyoruz gündoğdudaki köylere pedalliyacağız katilmak isteyen herkes gelebilir rota inişli çıkışlı köy yollari genelde asfalt . Hemen hemen 75 km lik bir tur olacak yemeğinizi yaninizda getirin. Gelmek isteyen olursa sabah petrolde buluşalım.2 kişi kesin geliyor

Tur yağan yağmura ve soğuğa rağmen 45 km olarak kisaltilmis ve yapilmiştir.

Cumartesi ya da pazar planlarınız var mı ? Hava burada ne zaman ısınmaya başlayacak ?

sokağa çıktığımda yüzüm buz kesiyor. bu aralar pek çıkamıyorum. aslında marttan sonra ısınmaya başlar, ondan önce havalara pek güven olmaz.

Merhaba Jörg,
pazartesi gece döndüm, salı günü hemen bisiklete bindim. Seni arayamadım , anlıkdı. Çok güzel oldu.Soğuk sorun değil. Rüzgarı önlemek yeterli.
Ankara'dan turlastikleri almıştım (Continental toring plus 26 x1.75) Onları taktım.Patlamayan lastik :))
Dün gece bu lastikler için gene plansız dışarı çıktım. 10 km lik bir tur yaptım, lastikler çok güzel, ilk izlenimlerim olumlu.
Gece çıkmaya karar verdiğimde 30 dak önce arasam seni , katılabilirsen turu uzatırız, katılamazsan ben yalnız devam ederim .
Cumartesi ve pazar tur için varım. Konuşalım. senin önerin? ( her zamanki tur veya köy yolu rotası?)
Bir olasılık Kızılağaç Lyra parka gidip dönmek olabilir?)

Cumartesi, Jörg ve Jurgen ile buluştuk, titreyen gölü turladıktan sonra Çeltikci Köyü üzerinden Manavgat Barajına gittik.

Gezi izlenimlerimi ve resimlerini "Geziler" bölümüne koydum.

Bu güzel turda öneriyi ve rehberliği yaptığı için Jörg'e teşekkür ediyorum. İlk kez katıldığı halde turu bizimle tamamlayan Jurgen'a da özellikle teşekkür ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Jörg Huchler
Cumartesi aynı yerde buluşalım mı Jorg?.Pazar için de gerekirse plan yaparız.

Doğru. Titreyen Göl - kaya otel arası boşlukda, saat 14.45-15.00

Gideceğimiz tura göre arayacağım. ne dersin? Zorlu bir tur olsun mu?

Son gezi cumartesi günü Bahadır, Jörg ve benim katılımımla gerçekleşti. Bahadr çeltikçi sonrasına ayrıldı ve Jör ile ben baraja, sonra Ulukapı Köyüne ımandık.
Gece dönüş de muhteşemdi.
Resimler geziler bölümündedir.
Bu cumartesi 15.00 de buluşma var.Yer Titreyen Göl.

Merhabalar
Uzun süredir zevkle okuduğum forma daha yeni katıldım. Hobi amaçlı yıllardır istediğim bu spora daha yeni zaman ayırmaya başladım.
Çoook geç kalmışım.İnşallah iyi dostlarla yola devam ederim.

Cenk KORKUTUR

TREK x-Cal 29er
KTM Comp 2R
Scott Scale 40

Geri