Scudo Sports

Antalya

Scudo
ayıp ayıp. ugramıyon yinee ;) devamlı calısıcak dıılım ya. ugra ızınlıyımdır belıı :)

sabah ezanında.anday benim parayı 10nuna hazırla gökhan abi dövecek walla para bklio benden taksitim waR:D

• Beğen
Tepkiler: sound
bende gelemicem büyük ihtimal. dershanede işim var.
işim erken biterse araşırız anlaşırız:D

herkese slm lar .ben yakinda antalya ya geliyorum sizlerle yakindan tanismak isterdim mumkunse.bu arada bacak kaslarinin gerilmemesi icin siz ne kulaniyorsunuz?antalyada 2ci el AIR amotsor bulabilirmiyiz?cvp larinizi bekliyorum

sız antalyaya gelın bı gokhan abının dukyanına gel orda cok amartısorler var ıstedıgınızı alabılırsınız

antalyalılar uyanın ya nerdesiniz bütün bölgeler online bi akdeniz sönük okul var die bu kadar da boşlamayın yav

Arkadaslar belediye başkanı bisiklet yolu yapacağını açıklamıştı hatırlarsanız...Allah aşkına o yapılan bisiklet yolu diye tabir edilen sey kadırımın ortasına 2 tane sarı çizgi bu muyddu yani ilk söyleyince çok sevınmışştım halbuki:S:S

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@alperen ergeç

halinize yatıp kalkıp şükredin yapmış işte yolu zaten yaparsa hoca yapardı bisiklet için otoban yapcak deillerya adamlar bisikleti çocuk oyuncağı sanıyolar çok bişi beklemeyin yapıcaz dediklerinde de bi ümit bağlamasadınız keşke

• Beğen
Tepkiler: alperen ergeç
otoban da degil de bisiklet yolu diyerek yaya geçişleri mahfolmuş acıkcası okula gidekren gördüm ben gülme krizine girdim 2 tane sarı çizgi çekmişler bisiklet yolu olduğunu idda ediyorlar:D kaldırım üzerinde bide.

Geri