Scudo Sports

Antalya

arkadaşlar ben 1-2 aya kadar alanyaya yerleşicem bende turlarınıza katılmak isterim. ankarada birçok tur yaptık. ama oraları pek bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

Scudo
Katılan ve turu düzenleyen saygıdeğer büyüklerim, abilerim, ablalarım ve kardeşlerime teşekkürler

mükemmel bir geziydi.bana çok güzel geldi belki ilk turum olduğu için olabilir.turu düzenleyen kişilere teşekkürlerimi sunuyorum

Tur gayet keyifliydi. Kopmalar yaşadık biraz ama sıcaktan olsa gerek :)
Çektiğim fotolardan bazılarını aşağıdaki linkte paylaştım. Bir dahaki turda görüşmek üzere...

(link)

Antalyalı arkadaşlar merhaba. Tünektepe yani dönergazino dediğimiz yer Antalya şehir merkezinden Kemer'e giden anayol üzerinde sağ tarafta kalıyor(Benim eve 15km sayılır:)) ve çoğumuzun bildiği üzere çok zorlu bir çıkışı var ama buna deyiyor çünkü enfes bir manzarası var, bazen araba bile zor çıkıyor ama kendini geliştirmek ve yarışlara girmek isteyen arkadaşlara potansiyellerini ortaya çıkarma fırsatı işte :)!
Katılmak isteyenler konuya renk katabilirler :eek: İlginize teşekkürler ..

Yanınızda bulunması gereken ekipmanlar listesi;(ÖNCELİK SIRASINA GÖRE)
*KASK
*ELDİVEN
*POMPA VE YAMA TAKIMI
ve tabiki bilinçli ve saygılı bir sürücü olmanız şart..(Grup düzenini bozmayacak zamanında buluşma yerinde olup takım halinde hareket edebilmeyi bilmeli!):)

Kriterlere uyanlar sorunsuz keyifli bir gezi yaşamış olucaklar.. Hoşcakalın

• Beğen
Tepkiler: iskender
gelmeyi isterdim ama çalışıyom
yanlız dikkatli olun oranın inişi asfalt olmasına ramen çok teknik virajları vardır yollar bazen nemden kaygan olabiliyo bisikleti boşa bıraktığınızda ani bi hızlanma hissedersiniz çıkıcak olan arkadaşların inişte çok dikkat etmelerini öneririm

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
vala gezi süper geçmiş ama o gölde bi düzenleme çalışması yapılmış sanırım

alper saat yazmamıssın bence sabahdan cık cunkı o sıcağın altında o yokuşlar cekılmıyor

Geri