Evet mertin dedigi gibi burda bisikletin bakimlarini yaptirabiliyoruz.Bu arada eski konulari tekrar acmaya gerek yok konusacaklarimizi Antalyali arkadaslardan konusalim iyi forumlar
merhaba arkadaşlar, ben antalya merkezden orhan ,
burada bisiklet tur aktiviteleri yapıyormusunuz ki yapılıyorsa katılmak isterim bana yardımcı olabilirmisiniz
Amator capta ve bisiklet sporunun gelismesini arzu eden bir bisiklet severim. Bende sizlere katılmak isterim elbette. Uyabildigim olcude tabiiki.Onerileriniz olursa sevinirim. Sizlerlede tanısmak isterim.Hepinizi kucaklıyorum.
Gezileri bu organize etmiyoruz genelde biri öbürünü arar toplanir yolda görüsürüz birden bir gurup olmussuz.Gezileri pazar günü kampüste bulusalim konusunda organize edilmis gezileri bulabilirsiniz iyi forumlar
Ata gel sana onun cevabını vereyim.Lafla olmuyo bu tip şeyler.Sen önce bisiklete binmesini öğren sonra konuyu go-karta taşı istersen!!!. Bebelik sende görüldüğü gibi.Dünde gördük Mert'le.Özelden mesajın var!!!
tamam sekerim istedigin yerde istedigin zaman...
biz bisey yapmadan oraniz buraniz kalkiyor. adam gibi davranmasini ogrenin once.
bitaraflariniz kalkmis dikkat edin indiren ben olmayayim. bunu boyle dusunen sadece ben degilim