Scudo Sports

Antalya

Scudo
@mertdalkılıç

Evet mertin dedigi gibi burda bisikletin bakimlarini yaptirabiliyoruz.Bu arada eski konulari tekrar acmaya gerek yok konusacaklarimizi Antalyali arkadaslardan konusalim iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
erkan güzel bi söz olmuş ama bunu yanında 5009 sokak lider hidroğili unutmayın :D:D:D:D

merhaba arkadaşlar, ben antalya merkezden orhan ,
burada bisiklet tur aktiviteleri yapıyormusunuz ki yapılıyorsa katılmak isterim bana yardımcı olabilirmisiniz

Amator capta ve bisiklet sporunun gelismesini arzu eden bir bisiklet severim. Bende sizlere katılmak isterim elbette. Uyabildigim olcude tabiiki.Onerileriniz olursa sevinirim. Sizlerlede tanısmak isterim.Hepinizi kucaklıyorum.

Gezileri bu organize etmiyoruz genelde biri öbürünü arar toplanir yolda görüsürüz birden bir gurup olmussuz.Gezileri pazar günü kampüste bulusalim konusunda organize edilmis gezileri bulabilirsiniz iyi forumlar:)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Öyle ama bir hayati cok monoton yasiyoruz hep ayni bir kerede 15 kisi bir yerde ortak bir noktada birlesip gezdigimizi uzun zamandir hatirlamiyorum:D

ben hatırlıyorum neco ama sen yoktun 7 den 70 e orda baya kısı vardı ve bısıklet kazandıydım ordan hatırlıyom:D

@mertdalkılıç

7 den 70 e deil de 7 den 77 di heralde yanlışmıyım :D

olsun biz doğrusunu yazalım normalde aramızda 3 ü 5i aramayızda burda gerçek neyse o

@Erdem Eryiğit

sen go karta binsen nolur binmesen nolur lan bebe...

Ata gel sana onun cevabını vereyim.Lafla olmuyo bu tip şeyler.Sen önce bisiklete binmesini öğren sonra konuyu go-karta taşı istersen!!!. Bebelik sende görüldüğü gibi.Dünde gördük Mert'le.Özelden mesajın var!!!

• Beğen
Tepkiler: fanatikcimbomlu
tartışma çıkarmayın sizin şakalaştığınızı yöneticiler anlamayabilir banlanabilirsiniz

bu arada bugün yarışa gidecek olan antalyalı yarışçı arkadaşlarımıza kazasız belasız başarılar dilerim inşallah hayırlısıyla geri dönerler

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Yarışçılara burada gösterdikleri performansı yarışlarda da göstermeleri rica olunur.. Herkese başarılar.. :)

@Erdem Eryiğit

tamam sekerim istedigin yerde istedigin zaman...
biz bisey yapmadan oraniz buraniz kalkiyor. adam gibi davranmasini ogrenin once.
bitaraflariniz kalkmis dikkat edin indiren ben olmayayim. bunu boyle dusunen sadece ben degilim

Geri