Scudo Sports

Antalya

@zeplin.ates

ender abi dediklerin doğru ama kalbin kırılmasın zeynep hanım size kötü olarak yazmamış azcıkta belki size espiri mayetinde siniriniz yatışsın sizi bilgisayarın başında yüzünüzün azcıkta olsa bi gülümseme kaplaması niyetiyle yazmış olabilir bilemiyorum ama kötülüğüne olmadığı kesin dargınlık küslük olmasın kalpler kırılmasın sevenler birbirine kavuşsun:D

Scudo
@geotech emre

Emre abi haklisin sevenler birbirine kavussun
Not:Alman klavyesi kulandigim icin bazi harfleri kulanamiyorum kusura bakmayin belirtmek istedim iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
@Ender Alıcıoğlu

Herkezin dediği gibi msn den alışık olduğum için böyle yazıyodum bidaha olmaz özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Ender Alıcıoğlu tarafından gönderildi
Ben seni, bu seferlik eksi puanlamıyorum, ama artık benimde dayanma gücüm kalmadı ve bundan sonra forum kurallarının, verdiği yetki ile, bende doğru Türkçe kullanmayan arkadaşları eksi puan ile puanlayacağım.

ama puanım -6 :boese157:

Erkan bu forumdaki herkez sana - puan verebilir bunun Ender abi ile bir ilgisi yoktur.Ben Ender abiyi taniyorum saydigim ve sevdigim bir abimdir.Lutfen yazdigin yazilara bir arkadas tavsiyesi olarak dikkat et derim.
Not:Alman klavyesi ile yazdigimdan dolayi bazi harfleri kullanamiyorum bilginize.

@ERKANXX

Sayın ERKANXX ben eğer sizi eksi puanlamadım dediysem doğrudur.

Tesadüfen girdim foruma, artık pek girmeyi canım istemiyor, çünkü.

Sol üsten kontrol panelinizden kimin sizi artı ve eksi puanladığınız gözükür .

Ama bu yazımdan sonra, sizi eksi puanlıyorum ve şunu da söyleyeyim ben puanladıktan sonra öyle - 6 filan olmazsınız, yani ben puanladıktan sonra şimdi bakın bakalım puanınız eksi kaç olacak.

Yani sen kendin istedin.

Zaten artık forumda olmayıda düşünmüyorum.

İyi forumlar hepinize.

Mersinde sızlerı beklıyor olurum eger zamanı belırtır ve aranıza kabul edersenız ama en fazla adanaya kadar....

Arkadaslar,

Forum kurallarini kaciniz okumustur bilmiyorum. Fakat Kural 24 der ki;

24-) Mesajlarınızı Türkçe dilbilgisi kurallarına uyarak yazınız,Türkçe’mizi düzgün kullanmayan kullanıcılar yöneticiler tarafından eksi yönde puanlanır ,devamında siteden uzaklaştırılır.

Bunun ötesi yoktur.

Ayrica, özellikle bölgesel konularda belirgin bir sekilde bu kuralin cignenmesi, yörenizin ve yasadiginiz yerdeki insanlarin da o sekilde yargilanmasina sebep olacak, diger üyelerin gözlerinde bir ön yargi olusturacaktir. Bunun bir örnegini daha önce baska bir ilde, 2. el bölümünde yasadik. Bize gelen mesajlarda "Bu parcayi alacagim ancak "suradan"mis, emin olamiyorum siz tanir misiniz?" sekilinde sorularla karsilastik. Yarin bir gün de "Antalyalilar neden bu kadar civik." gibi bir konu, ben sahsim adina görmek istemem, cünkü cok sevdigim bir sürü Antalya'li arkadasim var.

Diger bir yandan Ender Abi gibi esi benzeri zor bulunur, efendiligi ile cogumuza örnek olacak bir büyügümüzün de kalbini kiranlari kiniyorum.

Son olarak Erkanxx arkadasim, Ender Abi seni eksi puanlamadigini söylüyorsa, puanlamamistir. Ama görüyorum ki puanlamamakla hata yapmis zira su davranisindan ötürü bunu hakettigini düsünüyorum.

50 sayfayi bulmus bu konuyu, son bir kac mesaji ve kendini bilmez yüzünden kilitmeyi düsünmüyorum. Ancak kurallar geregi elimizde olan yaptirimlari da uygulamayacagimizi düsünmemenizi isterim.

Forum yönetimi adina,

HaliliOzturk

@zincir katili

15 i boşver 2 kişi bile bu işi yapabilseniz süper olur.

@surgent76

ben böyle başkasının da bana eksi puğan verebildiğini bilmiyordum ondan böle bi mesaj yazma gereksiniminde bulundum ayriyeten ben büyüklerime zaten saygılıyım ve bu saygıyı bozcak bişey yapmadım yaptıysamda özür dilerim

evet böyle giderse durum onu gösteriyor zaten ama ertan abim karda kışta yapar yine gezimizi demi ?? :D

Arkadaşlar bırakın artık bu tür muabbetleri aşalım artık bunları:eek: Benim derdim "Paylaşım!" neden bu kadar çok Antalyalı arkadaşlar birbirlerine karşı çok eleştirici bazen de kırıcı olabiliyorlar hiç anlamıyorum:(..
Bırakın bunları biz buraya Paylaşma'ya , kafa dağıtmaya geldik böyle üzücü olayları yaratanlara meydan vermeyelim artık. Bunlardan haz alanlar olabilirler ve onlar bariz ortadalar bırakın karışmayın herkes eğlencesine baksın..
Halil Bey'in tutumu ve davranışları bize örnek teşkil ediyor aynı Ender Bey'in tutum ve davranışları gibi..:eek: Lütfen biraz onlardan ders alıp uygulayalım ki forumun kalitesi artsın dolayısıyla bizim de kalitemiz artacaktır ve daha seviyeli arkadaşlara evsahipliği yapacaktır forum..
Bunları yürekten yazıyorum bazıları reklam promosyon sanabilir sanan ne sanarsa sansın sen doğru olanı yap gerisi bildiğini okusun ama bir yere kadar okur ondan sonrası direkt "Ban"lanmaktır..
Banlandıktan sonra girmek kimisine göre kolay gelebilir ki, böylesine eşi benzeri tek, nezih ve saygın yönetim anlayışına sahip olan bir forumdan ban yemenin kolay kabullenilebilir bir yanı tarifi yoktur!
Herkese iyi forumlar dilerim..

Ne zaman bu gezi ya bende merak etmeye başladım ama.

Gezi nisanın 25'inde arkadaşım :) (Komedi dükkanı gıbı oldu )

Geri