Arkadaşlar hava durumuna baktım, çarşamba günü yağmur yok. Hava bulutlu olmasına rağmen sıcaklık iyi görünüyor (15 derece). Bu hafta ilk olarak çarşamba çıkalım (06.01.2016). Size bahsettiğim Çıtdibi köyüne tırmanalım.
@ghkoseoglu ile bir defa çıkmıştık. O biliyor zaten
@Enjoythelife da ilk 2-3 km sini çıkmıştı. Toplam uzunluk 9 km civarı. Sürekli tırmanış. Düz yol hiç yok. Ortalama eğimi tespit edemedim ama tahminen %7-8 dir. Tek solukta çıkılabilir (Denedim). Fakat aramızdaki bazı arkadaşlar için belki bir ilk olacağı için bu tırmanış zorlayıcı olabilir. Önemli olan tamamlamak. İsteyen istediği yerde mola verebilecek. Tek kural "TAMAMLAMAK".
Gelecekler belirtsin.
@Melih Demir bilerek ayın 6 sına ayarladım dostum.

sen kesin varsın
@taner07 dizin düzelirse gelmeni çok isterim kardeşim. Unutma sen ve ben olursak Giray ın bahanesi kalmıyor
@ghkoseoglu kardeşim işini ayarla bak çarşambaya kadar. Sabah 09.00 gibi çıkarız. Bu rotayı bitirmiş tecrübeli biri olarak faydan olur herkese
@MehmetAliB. Abi senin mesai olmazsa gelmen çok iyi olur. Sana buradan bahsetmiştim. Antrenman olarak kullanılabilir. Yolu kontrol edersin aynı zamanda uygun mu diye.
Turancan Odabaşı, senin kullanıcı adını yazamadım ya

"doktor" falan yapsana şu ismi

dostum sen zaten gelirsin.

arka arkaya çıkarız
Aykut ile İsmail

sizi Allah'a havale ediyorum
@Enjoythelife kardeşim çarşamba 09.00 uyarsa gel sende. İstersen biraz erteleriz saati senin için.