Scudo Sports

Antalya Yol Bisikleti Grubu

Bisikletçiler için kafe olurda gelmez miyiz, geliriz tabi,:harika: hayırlı uğurlu olsun.

Scudo
Duzeltme:Yanlis anlasilma olmasin,dergiyi Duranbisiklet den bisiklet kiralayanlara 10 tl indirimli verilecektir.Mehmet Buyukari Nokta dergisinin yazari,Akdeniz Yol bisikleti grubunun yoneticisi 've yonetim kurulu uyesi dir.Facebook daki "bisiklet" sayfasinin yazaridir.Duranbisiklet ile bir baglantisi yoktur.Konu ile ilgisi oldugu icin iletisim bilgisi verilmistir.

Beyler merhaba. Bende yeni yol bisikletine girdim. Turlarınıza katılmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

@ug7r şuanda düzenli grup sürüşleri yapmıyoruz, gruptakilerin sürüş zamanları birbirini tutmuyor. Grup sürüşü olduğu zaman buradan yazıyoruz :)

Iyi geceler, almayi dusundugum bisiklet sahibi satistan vazgecti. .bayagi da bi moralimi dusurdu. .. baslangic seviyesinde cannondale yol bisikleti satisi yapacak birisini taniyan birisi varmi acaba?

@aozturk20 elden ve 2. el olsun diyorsanız işiniz zor onun dışında sıfır bulmak için bir sürü seçeneğiniz var zaten :harika::harika:

@Altın Sikke Antalya'da istemediğin kadar mtb grubu var en son ağlayacaklar sizsiniz :D

Cannondale yi delta bisiklet satıyor diye biliyorum hocam bence bir oraya uğrayın yada internetten araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Burası çok sessiz kalmış ya :) Bu hafta cuma günü çıkalım gelen olursa. ;)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@taner07 yavaş tabi dostum. 15 km hızı geçmeyiz. Kolay değil Saklıkent e tırmanacağız

• Beğen
Tepkiler: taner07
Selamlar Sevgili Antalyalılar,

Hafta sonu kısmet olursa Triatlon için Antalya da olacağız.
6 kişilik grupta 2 kişi yarışa katılmayacaktır.
Sizlerden isteğim, Konya altından ne tarafa sürebiliriz ?
Rota tavsiyeleriniz nedir, ne tarafa doğru gitmemizi önerirsiniz ?
Strava vs ile rota da paylaşırsanız, hazırda varsa çok makbul geçer..

teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: caesar ve taner07
@Volks şimdiden başarılar hocam. Şu loop çok güzeldir, triatloncular da burada sürerken görmüştüm, tavsiye ederim (link)

• Beğen
Tepkiler: Volks
@sürma bey keşke sizin buadan geçtiğinizi bilseydim bende size katılırdım tamda benim yaşadığım yere gelmissiniz keşke daha önce
görseydim neyse kısmet deyilmiş

Ben bu hafta ilk defa katılacağım inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Mslmkyl
@sürma

Hersey için çok teşekkürler. Mükemmel bir turdu.Çok sıcak bir ortam vardı hiç yabancılık çekmedim.Haftaya tekrar görüşmek üzere :)

Geri