Scudo Sports

Antalya Yol Bisikleti Grubu

Yarın çok aşırı rüzgar veya yağmur olmazsa bir sürüş yapacağız, gelmek isteyen olursa el etsin :) Saat 09:30'da Kepez Meşe Kapısı'nda olacağız :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: caesar
Scudo
@taner07 yarın yavaş şartları müsait dostum. Hafif soğuk ama o kadar olsun. :) Böyle durumlarda daima Davide Rebbelin'i örnek alırım :)
@Melih Demir 'in değerli katılımlarını bekliyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: amd ve MehmetAliB.
Yukarıdaki mesajda yazılı "yavaş şartları" ndaki "yavaş"ı hava olarak okuyalım :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@DogukanSahil
Grup sürüşlerine elbetteki gelebilirsiniz, hoş gelirsiniz. Dağ bisikleti şu anki sürüşlerde herhangi bir engel teşkil etmiyor.
Yarın saat 09:30'da Meşe Kapısı'ndan hareket edilecek.

• Beğen
@DogukanSahil mtb varsa zor olur dostum senin için. Ortalama yüksek olacak çünkü.. Tur sürüşünden ziyade antrenman maksatlı olacak. Yol bisikleti ile gelirsen daha iyi olur.

@DogukanSahil bu arada dostum şunu belirteyim ; çok sevdiğim ve bisiklete gönül veren mtb'ci arkadaşım bile bize katılmıyor yol bisikleti olmadığı için. Bu grup yol bisikleti üzerine kurulu çünkü ;) saygılarımla

Mesaj alınmıştır mtb turunuz olursa çağırın ama çokta yavaş olduğum söylenemez :kyfmyrn:

• Beğen
@DogukanSahil Kardeşim yetişirim ben sıkıntı olmaz diyorsan gel de kendin bilirsin :)

Yok abi size kazasız belasız gün dilerim yarın o soğukta yarış bisikletlerinin arasında debelenmekten korktum mtb ye çağırın bigün geleyim :)

• Beğen
Tepkiler: caesar ve taner07
Arkadaşlar hava durumuna baktım, çarşamba günü yağmur yok. Hava bulutlu olmasına rağmen sıcaklık iyi görünüyor (15 derece). Bu hafta ilk olarak çarşamba çıkalım (06.01.2016). Size bahsettiğim Çıtdibi köyüne tırmanalım. @ghkoseoglu ile bir defa çıkmıştık. O biliyor zaten ;) @Enjoythelife da ilk 2-3 km sini çıkmıştı. Toplam uzunluk 9 km civarı. Sürekli tırmanış. Düz yol hiç yok. Ortalama eğimi tespit edemedim ama tahminen %7-8 dir. Tek solukta çıkılabilir (Denedim). Fakat aramızdaki bazı arkadaşlar için belki bir ilk olacağı için bu tırmanış zorlayıcı olabilir. Önemli olan tamamlamak. İsteyen istediği yerde mola verebilecek. Tek kural "TAMAMLAMAK".
Gelecekler belirtsin.
@Melih Demir bilerek ayın 6 sına ayarladım dostum. :) sen kesin varsın :)
@taner07 dizin düzelirse gelmeni çok isterim kardeşim. Unutma sen ve ben olursak Giray ın bahanesi kalmıyor :)
@ghkoseoglu kardeşim işini ayarla bak çarşambaya kadar. Sabah 09.00 gibi çıkarız. Bu rotayı bitirmiş tecrübeli biri olarak faydan olur herkese :)
@MehmetAliB. Abi senin mesai olmazsa gelmen çok iyi olur. Sana buradan bahsetmiştim. Antrenman olarak kullanılabilir. Yolu kontrol edersin aynı zamanda uygun mu diye.
Turancan Odabaşı, senin kullanıcı adını yazamadım ya :) "doktor" falan yapsana şu ismi :) dostum sen zaten gelirsin. :) arka arkaya çıkarız :)
Aykut ile İsmail :) :) sizi Allah'a havale ediyorum :)
@Enjoythelife kardeşim çarşamba 09.00 uyarsa gel sende. İstersen biraz erteleriz saati senin için.

Dostum çarşamba benim için çok zor. Gelmeye çalışacağım. Orayı mutlaka görmem lazım

• Beğen
@caesar abi çarşamba zorunlu ders var benim 8'den 15'e kadar ben gelemem muhtemelen:kötü:
Edit: senden değerli mi değiştirdim kullanıcı adını:)

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve caesar
@Turan bu daha iyi oldu ya:) Kardeşim gelmeni çok isterdim ama. Neyse artık başka zamana. Muhtemelen cumartesi günü bir daha Kemer'e süreceğiz. O zaman takılırız.

• Beğen
Tepkiler: Turan
Geri