Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Antalya Duran Bisiklet

Hahahaha hocam bu nedir ya? En son da videoyla bitirmiş, müşteri ilişkilerinde yeni bir boyut...
Çok ilginç bir stili var... Vur vur dağcı komando ne alaka ben onu çözemedim 😂

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Scudo
Ben de bisiklet almayı düşünüyordum bu heriften. Güven vermiyordu konuşmaları. İyi ki yazılanları okudum da ne olduğunu öğrendim. Umarım almadan önce herkes bu yazılanları inceler.

Geçen alış veriş yaptım iç lastik almıştım internette en uygun fiyatlı onları bulmuştum. sonra forumda bakarken şimdi yandım dedi. Michelin presta sibob iç lastik aradım bulamadım normal kalın sibop olarak buradan aldım. Geçen gün ürünü bir açtım presta sibop çıktı. Yanlış ürün göndermişler ama bu benim daha işime geliyordu. Kendilerine teşekkür ediyorum, keşke her yanlış böyle olsa.

@Neojess
Hocam alabildiniz mi keçi2 yi..🙂...Konu aktive olunca sizinle olan diyaloğuda görüp merak ettim..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Şu forumda yazılanları okuduktan sonra dedim ki kesinlikle Duran Bisiklet'ten bir mal satın almalıyım. Yanlış anlaşılmasın, hobi olarak kazıklanmaktan hoşlanıyorum. 🤣 İki kere sipariş verdim. İkisi de sorunsuz geldi. Ürünler kaliteli ve piyasa fiyatının makul düzeyde altında idi.

Artık bende şöyle bir izlenim oluştu. Forum ahalisinin kötü dediği her firmadan güvenle alışveriş yapılabilir.

Şu forumda yazılanları okuduktan sonra dedim ki kesinlikle Duran Bisiklet'ten bir mal satın almalıyım. Yanlış anlaşılmasın, hobi olarak kazıklanmaktan hoşlanıyorum. 🤣 İki kere sipariş verdim. İkisi de sorunsuz geldi. Ürünler kaliteli ve piyasa fiyatının makul düzeyde altında idi.

Artık bende şöyle bir izlenim oluştu. Forum ahalisinin kötü dediği her firmadan güvenle alışveriş yapılabilir.
İstiyorsanız bir de kartalbike shop üzerinden alın onun içinde aynı şeyleri söylüyorlardı.

Bir de Bisan trx 8400 deore alacağım Duran Bisiklet'ten.
Fiyatı Triban RC 500'ün altında olursa kesin alırım.
Olmazsa Fransız sermayesine öptüreceğiz artık kendimizi.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Az önce sosyal medya da bir konu da denk geldim. Merak ettim araştırmaya ilk buradan başladım. Son mesajlardan sonra internete daha detaylı baktım.

Google işletme hesabı, ekşi, şikayetvar sitesi gibi hemen hemen her yerde hakkında şikayet var. Fakat şikayetlere verdiği cevapları görünce direk şöyle bir ifadeye büründüm.

22.jpg

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Gümüş ve 167.5 hollowtech aynakolun ender bulunan bişey olduğunu bilmesine rağmen sıfır Tiagra aynakolu bana piyasanın çok altında satan kişidir Emre Duran. "Fiyatı kura göre güncellemeyi unutmuşuz ama canın sağolsun, ne fiyat gördüysen o fiyata alabilmen lazım, yoksa ahlaken doğru olmaz" demişti.

Geri