Scudo Sports

Antalya Duran Bisiklet

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Tepki
804
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
birkaç parça malzeme almak istiyorum. sahibinden'de birkaç ilana rastladım. ilanı veren duran bisiklet. acaba bu firmada bir sıkıntı var mıdır. alacağım şeyler pedal için kal, kask gibi giyim eşyaları. buradan alış veriş yapan var mı veya sıkıntı yaşayan.

Scudo
Emre Duran iyi bir kişidir. Ucuza satar. Tavsiye ederim. Arıza falan çıkarsa değiştirir yani. Hep arkanda durur. Satıştan sonra da desteği olan ender firmalardan . .

Genelde çakma ürünler sattığı(özellikle bisiklet kadroları) hakkında internette çok yorum var. Bende sağlam bir esnaf izlenimi uyandırmadı. Forumda da daha önce şikâyet edildiğini hatırlıyorum.

@Çağrı Fatih Yamalı
birkaç malzeme beğendim. fiyatları da gayet iyi geldi. özellikle ayakkabı ve kask ile alakalı. ben istanbuldayım alacağım yer antalya. hani bir sıkıntı durumunda problem yaşayabilirim. bakalım forumdan alışveriş yapan arkadaşlar biraz yazarlarsa ona göre bir harita çizerim önüme.

@Onur YCL
onur bey sizden sonra şöyle bir link buldum:
Dikkat !!!! Sahte Satıcılara Hayır - BisikletForum
yalnız burada bazı mesajlar silinmiş sanırsam. konuyu tam anlaşılmıyor. sizinde dediğiniz gibi özellikle kadrolar ile alakalı bir sıkıntı olduğundan bahsediliyor. benim ihtiyacım ise giyim ile alakalı. bende esnafım. böyle olunca işkillenmedim değil. kararsız kaldım şimdi.

Çakma ürün sattığı doğrudur, kendisi de inkar etmez. Telefonla sorabilirsiniz. Örnek ; Rotwild amg 3 kadro 1500 Euro ise, çakmasını 700 Euro'ya verebileceğini beyan eder. Kadro dışında replikası yoktur :) Fox'umu ordan aldım, garantili ;)

çağrı kardeşim sende çok net yazmışsın olumlu noktada. daha önce alışverişin oldu mu. emre duran ile alakalı pek iç açıcı şeyler konuşulmamış zamanında.

@aeneskral , bahsettiğim konu buydu. Eski yöneticilerden Ferhat beye karşı da sosyal paylaşım sitesi üzerinden saygısızca, karalama kampanyası vs. düzenledi. Tabi ki karar sizin, ancak şahsen bu tip mimli esnaflardan 5 liralık da olsa alışveriş yapmıyorum.

Fox maşa ve giyim aksesuarlarımı oradan aldım. Su geçirmez içlik gibi bir çok şey.

Ayakkabıyı denemeden alma kalıplar farklı 3 5 fazla ver ama ayakkabıyı deneyerek al. Nihayetinde rahat etmesi gereken bir uzuv. :) yada bi yerde dene numarasını al internetten sipariş ver :)

an itibariyle vazgeçtim. kendim bir esnaf olarak tutumlarını beğenmedim. zamanında face'de küfürler havada uçuşmuş. demek ki ahlak noktasında bir eksiklik var. ilişmemek en doğrusu olur. birkaç ürün favoriye almıştım bugün almayı planlıyordum 500 tl civarında. vazgeçtim. üç lira fazla olsun adam gibi bir yerden olsun.

İlanları sloganları ile tamamen sıradan bir satıcı ben hiç güvenmedim, garip garip başlıklar koymuş "en iyisini duran yapar,satarsa duran satar" işini profesyonelce yapmayan garip bir satıcı dendiği gibi çoğu üründe çinden geliyor, dükkanı var mı ondan bile emin değilim.

Arkadaşlar duran bisiklete gidip emre duranla bizzat tanıştım ve denildiği gibi biri değil bana göre. Bende önyargılı bir şekilde arkadaşın zoruyla gittim. Dükkanı 5 metrekare bir yer ne o ilanlarda gördüğümüz kadrolar nede parçalar var hepsi depoda veya başka bir yerde sanırım. arkadaşıma değiştirmek istediği parçaların şu anda gereksiz olduğunu bir türlü anlatamamıştım. Ama Emre beyde bisiklete bakıp "Bunlar daha seni idare eder boşuna masraf yapma. Daha sonra değiştirmek istersen gel yardımcı olurum." demesi önyargımı yıkmıştı. En az 500 tl bir masraf çıkacaktı ama parçaları satmayı denemeyip arkadaşımı değiştirmemesi için ikna etmişti. Bunları gidip alışveriş yapın diye mi yazdım hayır tabiki. bende daha hiç birşey almadım oradan ihtiyacım olmadı ama şu olaydan sonra ihtiyacım olursa alabilirim.

@Melih T.
buda bir yorumdur elbet. ama artık bir şey alamam. esnafın karakteristik bir tutumu vardır. bu değişmediği sürece o iş yatar benim için. hadi istanbul da olsa yamuk bir durumda müdahale etme imkanım var ama yer antalya. belli belirsiz bir şey için başımı sıkıntıya sokma riskini göze almaya gerek yok. kış ayındayız. acelesi yok bir şekilde güvendiğim bir yerden alırım nasipse.

• Beğen
Tepkiler: monder33
Bende almanız için yazmadım zaten bir üst yorumda dükkanı bile yoktur deniyordu bende olayıda anlatayım dükkanıda kısaca belirtmiş olayım dedim. Almanızı bende önermiyorum ve farkettiyseniz bende "alabilirim" yazdım bende hala emin değilim nasıl biri olduğu konusunda.

Bu kadar olumsuz yorum varken güvenmek isterseniz siz bilirsiniz. Ben şahsen alışveriş yapmadım kendisinden. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bir de üslup olarak yazışmaları görüyoruz, bir esnafa yakışmayacak haller sergileniyor. Ayrıca Facebook 2. el gruplarının çoğundan da bilgilendirme yapmadan çakma ürün sattığı için atılmış bir adamdan bahsediyoruz. 2 değil, 8-10 kere düşünülmeli alışveriş yapılacaksa.

arkadaşlar çakma ürünlerin çakma olduğunu zaten söylüyor adam ürün replicadır diye ilanlarında da mevcuttur.Ben bizzat tanıştım Emre abiyle düzgün birisidir.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
ben de bir süre öncesine kadar bu şahsın sahibinden.com da bol miktarda tuhaf ve hatta saçma ilanlarına rastlıyordum ,mesela"yaparsa duran yapar, aklın yolu durandır, yok ne ne bileyim duranın fiyatları ay yüzeyindeki krater gibidir yok duran paradokstur gibi saçma sapan ilanlar , ilgi çekmeye çalışan muzip bir ergenin kendince edebiyat parçalamaları gibi saçma sapan laflar, az önce de bu mesajı yazarken sattığı rotwild bisikletler için replika olduklarını belirtmiş mi baktım , hayır belirtmemiş.
,

Arkadaşlar ismim geçmiş o yüzden bir kaç cümle yazmak istiyorum.yaklaşık 3 sene forumun ikinci el bölümüyle ilgilendim.Bu göreve ilk geldiğim sene ise hemen hemen tüm facebook ve ikinci el sitelerini düzenli olarak takip ettim kim kimdir ne alır ne satar kimden alır kime satar kaça aldı kaça sattı.Bu bilgileri de forumun ikinci el kısmını kendi çapımda temizlemek için kullandım.Ha yanlış mı doğru mu tartışılır ama pek çok kendini uyanık zanneden insanı (benden 3 e alıp ertesi gün 10 a satan arızalı ürünün arızasından bahsetmeyen çin sitelerinden 5 dolara aldıgını 20 dolara satmaya çalışan gibi) bu forumda ilan açamayacağına kanaat getirtip soğuttum .Çünkü sürekli isim değiştirip başka isimler ile yine deniyorlardı.Bu sayede de pek çok düşmanım oldu çünkü hepsinin karşısında sadece ben durdum benim yüzümden ticaretleri kesildi.Artık bu işlere girmiyorum bir kısmı hala başka isimlerle forumda aktiftir.

Emre Duran isimli arkadaşa da gelince kendisiyle hiçbir problemim yoktu sadece bir forum arkadaşımızın face duvarından bir fotoğraf alıp kendi ilanında kullanmış(aldıgı resim orjinal giant kadrosu sattıgı replika) o arkadaş da forumda konu açarak rahatsızlığını dile getirdi.İş döndü dolandı sonra bana döndü .Tartışma sadece yaptıgı olay üzderinden devam etseydi sorun yok her platformda tartışırdım ama iş küfürleşmeye girince boyut değiştirdi.Hatta adresimi telefonumu verene ödül kampanyasına kadar gitti.emine erdoğan takma ismiyle girip ana avrat sövmeye de başlayınca mecbur karşı atağa geçmek zorunda kaldım.O dönem sahibinden sitesinde yaklaşık 400 ilanı vardı bir kaç devlet kurumuna ve sahibindene mesaj ve mail atarak bir gecede tüm ilanlarını sildirttim o da saldırmaktan vaz geçti ha sebebi nedir bilmiyorum ama o durunca bende durdum. Aradan bir kaç ay geçti sahibindende sattığım bianchi tonkawa carbon kadro için pazarlık mesajları yazdı :) sanırım beni unutmuş telefonum da ilanda yazılıydı :) bir şekilde bisiklet camiasına çalışan biri Allah yolunu açık etsin diyecek başka lafım yok.İnşallah bu konuda adım geçti diye tekrar bana sarmaz :) bu sefer mesajlarını da silemem yetkim yok al başına belayı :)

Geri