Scudo Sports

Antalya Duran Bisiklet

Hocam selam
İstanbuldaki alternatifleri değerlendirmen daha mantıklı derim.
Bu kadar olumsuz yorum varken ve az buz değil 500 tl lik alışveriş yapacaksan, kesinlikle iyi düşünmelisin.
Para bir yere, bildiğim kadarı ile bisikletini yeni aldın, bu kadar hevesli iken negatif bir durum ile karşılaşmanı istemem.
Araştırırsan İstanbul içerisinde bir dünya adres var. Ben denemeden hiçbirşeyi almam, bence sende böyle yap.

Scudo
ferhat bey bilgiler çok makbule geçti. ben zaten kararımı vermiştim. buda dayanak oldu, verdiğim karara teyit oldu. eyvallah diyorum.

Şu yukarıdaki yorumumdan sonra dün gece Facebook'tan ulaştı bana. Gayet açık, net, tarafsız şekilde yorumumu yapmışım. Esnaf adamın hitabı ne kadar önemlidir, insanların bir esnafa veya firmaya bakışı ne kadar önemlidir belirtmek istediğim oydu. Bana yazdıklarına gelirsek :) Hakkında olumlu veya olumsuz konuşmayacakmışım :) Ciddiye almadığımı ifade ettim. Zamanında yönetici iken burada onun gibi satıcılarla uğraşmaya alışkın olduğumu, bastırılamayacağımı, mahkemeye vereceği tehditlerinin işe yaramayacağını anlamıştır. Olumsuz yorumları olanları mahkemeye vereceğini belirtti. Ayağımızı denk almamız gerekiyor sanırım :D

@emir yakup bulut Bu yorum da çok güzel olmuş :) İlanlarda replika olduğunu belirtmiyordu. Sonradan söylüyor muydu yoksa sorulduğunda mı söylüyordu replika olduğunu bilemem. Ama bir tuhaflık olduğu belli ve bu kadar yerde istenmeyen adam olduğuna bakılırsa var birşeyler. Gerçi kendi dediğine göre meyve veren ağaç olduğu için taşlanıyormuş.

Konu kapandı diye face deki engelini kaldırmıştım aylar önce. senden sonra biraz önce bana da mesaj atmış arkadaş.Çoluk çocuktan hakkaniyetten bahseden. çocuklarına kin aşılıyormuş bana karşı. sonra ekmeği ile oynamışım gibi ilginç cümleler. bende kendisine daha önce ettiği küfüre karşılık ufak bir küfür ve hakdan adaletten bahsetmeden önce vergi vermeyerek kamu malı yemenin ne kadar günah olduğunu(cenaze namazı bile kılınmaz) orjinal diye sattığı sahte ürünlerin sahiplerine verilecek hesabı ve haram para ile çoluk cocuk besleyen insanın Allahın adını ağzına almadan önce düşünmesi gerektiğini anlatan bir kaç tavsiye ile kendisine yeniden engelli listesine aldım.

Sayın emre Duran burayı okuduğunuz belli ilk mesajımda da yazdım Allah işinizi rast getirsin karışmam etmem ama soru sorana fikrimi söylerim durduk yere de senın adını ağzıma almıyorum merak etme derdim değilsin.Sen bulaşmadığın sürece ben senin hakkında durduk yere konuşmam .Otur oturduğun yerde esnaf adamsın esnaflık öğren.Herkes her müesseseyi sevmek veya övmek zorunda değil.burada erdoğanlar bisiklete de olumsuz yazı yazılıyor delta bisiklete de .Hatta çok sevdiğim kardeşim gibi gördüğüm Ömer hayta ya da zamanında pek çok şey yazıldı ki o dönem yönetici olmama rağmen karışmadım sadece kendi fikrimi yazdım.ben erdoğanlardan memnun değilim başkası memnun oluyor cevap yazıyor. esnaflıgına güvenıyorsan ticaretinden eminsen bak işine nasılsa doğru olan ortaya cıkacaktır.Kaliten ilanlarına attıgın başlıklardan yazdığın hakaretlerden söylediğin yalanlardan üç aşağı beş yukarı belli zaten.konuyu canlandırıp reklam yapmaya çalışıyorsan da benden sana reklam malzemesi olmaz.Artık işine bak bu konu kapansın beni başka mecralara itme sana karşı.

@Ferhat Köse Çok güzel yazmışsın abi. Çok merak ediyorum, tartıştığı tartışmadığı herkese mesaj yolluyor mu diye :) Biraz eleştiri kaldırması lazım insanın. Bu kadar çok eleştiri yapılıyorsa insan önce kendine bakacak. Sonra tek tek dönüyorsa dönsün yorumlara, atsın istediği kişiye mesajını. Gayet normal şekilde düşüncemi belirtmeme, tanımadığımı da yazmama rağmen bu kadar kin gütmesi ilginç. Umarım ileride bu agresif tavırlarını bırakır, bizi utandırır da kendisi ile ilgili bu düşüncelerimiz değişir.

Şimdi siz replika ürün satmıyor da, Ömer Hayta mı replika ürün satıyor yada satmış Duran Bey?

ahahahah n11 de dolaşıyordum. Çin malı 100 liralık gidonu 300 liraya satmaya çalışan birini gördüm. Bir baktım ki duran bisiklet :D :D

(link)

N11 magaza yorumlarinada bakın. Adamın profili kaliteli bi esnaf olmadığını gösteriyor zaten. Uzak durmak lazım. Duran bisiklet, melsa bisiklet ve metin bisiklet. Ülkemizde uzak durulması gereken firmalar. Hep bozuk firmalar.....

Deveye sormuslar nerem dogru ki demis sizinde hesap o siz pek dogrusunuz

Demek istedigi uzerinde ataturk olan para ile ile olabilir dedi olay yanlis anlasilmasin

134 yorum yapılmış gözüküyor.

Millet “Atatürk ile takas olur” lafına saymış, sövmüş. Konuya gelecek olursak birisi çıkar ****nü keser aklı çıkar. 14 yaşında ki genç bir kız ile evlenmeye benzemez vatani kurtarmak!

Ya şu forumu biraz karıştırın. Duran hakkında neler neler yazıldı bir bakın. Normal biri değil bu adam. Facebook ta gördüm motorsiklet ile evine dönerken sorun yaşamış, eli zincir ile dişliler arasına takılmış yaralanmış. Ama olay bu değil. Bu adam evden işe işten eve sürekli sadece bisikletle gidiyorum diyen bir adam :)) Motosiklet ne alaka derler adama......

Genelde çakma ürünler sattığı(özellikle bisiklet kadroları) hakkında internette çok yorum var. Bende sağlam bir esnaf izlenimi uyandırmadı. Forumda da daha önce şikâyet edildiğini hatırlıyorum.
ben de geçen hafta slx f-hm675 arka göbek siparişi verdim kendisine en ucuza satan kendisiydi. Sonra aradan 1 hafta geçti yok cumartesi yok pazartesi salı yollarım diye diye 10 gün oldu hala kargoya vermedi ürünü.. En sonunda tartıştık ve beni engelledi whatsapptan ve telefondan yaptığı ayıptır.. hem beni 10 gün bekleteceksin hem de kendini halı çıkartmaya çalışıp beni engelliceksin. 230 tl param şuan kendisinde ve bugün yatırcam dedi yatırmadı. şikayetedeceğim paramı vermezse

@Vessex siz hala niye vermesini bekliyorsunuz anlamadım, edin şikayet bitsin

@Vessex inş alırsınız
üstelik bir de beni polise şikayet etmekle tehdit etti düşünebiliyor musun? hem ürünü 10 gün geciktir ve kızdığım zamanda git polise şikayet et .. ne güzel istanbul be

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aytu_14
@Vessex tuketici hakem heyetine e devlet üzerinden muracat edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Geçmiş yorumları okudum da, bu neymiş ya..!

Geri