Scudo Sports

Antalya Dağlarında İki Nefer :)

caesar

Forum Bağımlısı
Tepki
618
İsim
caesar
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar herkese merhabalar. Bugün @ghkoseoglu ile 09.45 de yollara koyulduk. Gerçi çok uzun bir sürüş olmadı ama içerdiği yaklaşık 10 km tırmanış nefesimizi açmamızı sağladı:) Güzergah olarak Çitdibi Köyü'nü belirlemiştik ve 12.00 gibi orada olduk (Gereksiz iki mola vererek). İlk çıktığımızda hava bir hayli serindi. Özellikle ben kısa alt formayla çıktığım için soğuğu daha fazla hissettim Giray'a oranla. Uncalı Mezarlığı'nın önünden başladık sürmeye ve çakırlara kadar ortalama bir tempo ile geldik. Çakırlar'dan sonra 8-10 km daha ilerledikten sonra ilk eğim tüm sevecenliği ile karşıladı bizi :) Sağa doğru ilk virajı alınca güzelim yeni atılmış asfalt yol bitti ve tekrar eski asfalt üzerinden sürmeye başladık. Yanımızda @taner07 olmadığı için strava kaydığımızda olmadı maalesef. Yaklaşık 4 km %7-9 arası eğimle mücadele ettikten sonra ilk gereksiz molamızı verdik. Aslında bir yönden iyi oldu çünkü fotoğraf çekebildik. Burada birer muz ve birer hurmayı yedikten sonra tekrar düştük yola. Eğimler aynı oranda devam ederken ve çokta güzel bir tempo yakalamışken 3 km daha çıktık ve bu km içerisinde @ghkoseoglu 'nun sol spd kalinde sorun olduğunu tespit ettik. Tabi ikimizde istemeye istemeye durmak zorunda kaldık. Giray son derece hızlı bir şekilde kal sorununu halletti. Ben onu sadece forma yapabiliyor sanıyordum:) Tekrar yola koyulduğumuzda artık pek bir şey kalmamıştı. 3-4 km daha sürdükten sonra hedeflediğimiz yere geldik. Birkaç fotoğraf çektikten sonra dönüşe geçtik. Ben inmekten pek tat almıyorum ama Giray baya mutluydu. Tüm yokuşu inmenin hevesiyle çıktı:) İniş yolun kaliteli olmamasından dolayı pek iyi değildi. İnene kadar ellerimiz şişti resmen. Böbrek taşı döktük. İndikten sonra klasik Türk spor mantığıyla birer gözleme yuvarladık ve artık bizi bekleyen sıcak duşlarımıza doğru pedalladık :)

Scudo
İşin içinde gözleme olacağını söyleseydiniz kesin gelirdim :koptum:

Arkadan kamyon gelen fotoyu ''Ölmeden önce çekilen kareler'' adlı bir paylaşıma koysak kimse farketmez :D

böyle şehirlerde yaşayan insanları çok kıskanıyorum ya,ne güzel sizlerin dağları tepeleri denizleri sahil kenarları var.bizim hiç birşeyimiz yok.alabildiğine şehir asfalt ve kaldırım.bisiklet demek doğa özgürlük demek :(

• Beğen
Tepkiler: caesar
@onuranil dostum haklısın. Bisiklet konusunda Antalya vb. kentlerde yaşamak gerçekten ciddi avantaj oluyor.

Geri