Özcan güler
Daimi Üye
- Tepki
- 2.767
- İsim
- özcan güler
- Bisiklet
- Diğer
Herkese Selam;
Sizlerle de paylaşmak istedim.
Sevgilerle...
Birinci gün: 153km 2983m
8 günlük bikepacking sürüşümüzün 1. günü Tirebolu'dan başlayıp Gümüşhane'ye doğru devam ettik. Son hazırlıklarımızı yaptıktan sonra dağlara doğru sürmeye başladık. Dağları izleyerek sürmek! Hava epey sıcaktı. İlk günden kollar epey yandı. İlk günün heyecanı ile önlem almayı unuttuk
Yükseklere çıktıkça bisiklet sürmek daha da keyifli oldu. Çok yoğun olmayan bu ana yoldan Gümüşhane'ye doğru devam ettik. Zigana köyüne doğru döndükten sonra rota güzelleşti. Rotaya bu küçük dokunuş harika oldu! Zigana köyünde mola verdik. Daha sonra manzarayı izleyerek inişe geçtik. Doğa ve manzara muhteşemdi. Bu arada ilk defa drone uçurup deneme yaptık
Heyecanlı bir deneyim oldu. Daha sonra karanlığa kalmamak için devam ettik. Ana yola indikten sonra tabii ki Gümüşhane'ye direkt gitmedik. Belirli bir km beraber gittikten sonra Tubi ana yoldan devam etti. Bu yolda çok fazla tünel olduğu için belirli bir yerden sonra otobüse bindi. Biz arkadan dağ yollarına girdik ve tırmanmaya başladık. Vites ayarlarım bayağı bozuldu. Bu sebeple çok yavaş çıkmak zorunda kaldım. Zirveye uzanan köy yolları görülmeye değerdi... Fotoğraf ve video çekerek devam ettim. Sıcak, yokuş ve dağlar zorladı elbette; ama mutluyduk... Zirveye ulaştıktan sonra uzun bir iniş bizi bekliyordu. Yukarıda manzara muhteşemdi! Jiletlerimizi giydikten sonra dağları izleyerek Gümüşhane'ye ulaştık. Tubi ile buluştuk ve yemek yedik. Bir sonra ki gün için hazırlık yapıp otele dinlenmeye geçtik.
Şehirlere dağlardan inmek huyumuz oldu🦅🐐
Sürüş verileri: ✩✩✩ STRAVA: (link)
✩✩✩ INSTAGRAM: Ride More Bro!
Sizlerle de paylaşmak istedim.
Sevgilerle...
Birinci gün: 153km 2983m
8 günlük bikepacking sürüşümüzün 1. günü Tirebolu'dan başlayıp Gümüşhane'ye doğru devam ettik. Son hazırlıklarımızı yaptıktan sonra dağlara doğru sürmeye başladık. Dağları izleyerek sürmek! Hava epey sıcaktı. İlk günden kollar epey yandı. İlk günün heyecanı ile önlem almayı unuttuk
Şehirlere dağlardan inmek huyumuz oldu🦅🐐
Sürüş verileri: ✩✩✩ STRAVA: (link)
✩✩✩ INSTAGRAM: Ride More Bro!