Scudo Sports

Antalya 3-4 Mart Lara Kum Ormanı Ekşın Parkuru

Scudo
@Ontario

evet lara kum ormanı.herkes bilzez.tenha bir yerdir.bir güb hep beraber bir daha turlarız.

görüşmek üzere.

Resimlere tek tek baktım ama ameliyatın azizliği iki hafta sonra tekrar bir soğuk algınlığı ile yatırdı beni yine ama suya girmezdim açıkcası her ne kadar çarşı bjk'lı olsamda ama çarşılığını yapmışssın bu arada manzara resimler çok iyi bu arada hafta sonuna uzun bir gezi parkuru yapalımda gidelim bari antalya grubu hep beraber hafta içinden bir program yapmaya başlasın bu arada iyi eğlenmişsiniz neşenizde iyi hiç eksik olmasın okulda bitmiş tebrikler

@Ersinseyda

Teşekkürler.evet bayağı zaman oldu.:) güzel bir gündü ve saplam bir parkurdu.adamı iyi silkeliyor.:D

pazar günü arkadaşlara sözüm vardı.ama cumartesi günü uzun yol yapabliriz.diğer mahalledki arkadaşalar haftaya gfidelim dediler ende söz verdim.bakalım eğer işler çılmazsa gitmek zorundayım.bende pazar günü sizinle gelmek istewrdim ama söz verdim.

cumartesi için ender abiye de dedim.cumartesi her yere gidebilirim.:D o zamanda yol yapabiliriz.:D

görüşmek üzere.

@Ertan ABA

Ben baya bilirim oraları ama bisiklet sürmek aklıma gelmemişti inş bi gün beraber süreriz oralarda ...

Abı elıne salık bn ersın cok guzel olmus bu pazar geln herkezı belkıyoruz lara kum orman otteler gırısı 11 de :D aynı exınları tekrarlıyacagız baya zevklı oluyooooo

@adiga_

vay ersin hoş geldin.:D adresi doğru girmişsin.seni de üye yaptık. evet ekşıda uçan arkadaşımız ersin.
:D

ekşın grubundaki baş kahramanımız.bu pazar baya güzel geçicek.

iyi forumlar.

selam
ya karteş sizin başka işiniz< yokmu:D
valla nediyeyim harikasınız
düşe kalka yol almak buna dense gerek :D :D
güzel bir calışma devamını bekleriz

işin sonunda demizligide hoş olsa gerek
selamlar
bir kac tahtası eksik arkadaş.....

Ertan gene eksın fotolarını konusturmussun daha guzel eksın fotolarınızı beklıyoruz...kendınıze dıkkat edın yaw.tahtası eksıkler sızı bensız eksın mı olur ınsan bı cagırır.....

@rahmankarataş

hehe sağol dostum.valla harbiden tahtalarım baya bir kısmı eksik.:D :D :D
su ve çamur oldu arazide ben bitmişimdir. girmezsem ölürüm huyumdur. tadı bambaşka.bisikletler mi ? kolay temizlendi:D .eve biraz su ve sabunla tertemiz oldu. kırmızı çamur olsa kim bilir kaç saat temizlemek için uğraşırıdk.

milletin yapmak isteyipte korkup yapamadığı bu tarz şeyleri yapmak, ve bunu yaparken hisstmek, tüm ruhunu vermek ,süper bir duygu.yaşamanı tavsiye ederim.

görüşmek üzere.

@freeRide07

valla semihçim her şey bir anda oluştu.:D :D

arkadaşlara gezelim dedim.olur dediler.lara kum ormanına gidelim dedim yine olur dediler. parkura bir girdik adamlar sapıttı.:D

birisi yoldan çıkıp kum tepesinden aşağı inmeye başladı, birisi single track lerin bol olduğu kumda yanlamaya başladı ,birisi çamura daldı.:D

keşke sende olsaydın. ortam mükemmeldi.artık bu hafta sonu ender abilerden ayrıyım ama cumartesi beraber pedallayabiliriz hep beraber.

bizimkilere sözüm vardı.haftaya pazar birdaha gidicez diye. görüşmek üzere.

EWET HERKES UNUTMASINKI PAZAR GUNU SAAT 11:00 DE TAHTASI EKSIK OLANLARI LARA/KUNDU KUM ORMANDA BEKLIYORUZ

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
Forum kuralları Madde 13)Kesinlikle mesajınızı büyük harfle yazmayınız.Büyük harfle yazılmış kelime kullanmayınız.

ersin hocam kuralları okumayı untma.:( ]

mesajları büyük yazma.uyarı almışsın.dikkat et.
evet pazar günü güzel bir gün olucak.mahalledeki tüm elemanlar katılıyor.zaten onlar olmasayıdı...

görüşmek üzere.

k.bakmayın buyuk harfle yazılmıs ozur dılıyorummm

ertan abı ben pazar gelemde bıke sorunu war nasıl halletcez hade bakem haa sarda yada bıanchı benım olsun oke optum byss abı herkesın selamı war ... abı orda saat kacc :D ben Barıs

Geri