Scudo Sports

Ankaralılar içeri :) 1 mayıs eymir sucuk turu

İbrahim abi erdoğanlara baksaydınya yıldızda orada bulabilirdin. Abi söyleseydin daha önce derdik.
Sonra yarın 8 de pedallayacağız, 2 farklı grup birleşip gideceğiz, bizler 7.30 orada olup muhabbet kaynaşma sohbetleri edeceğiz. 8 gibi 2. grup toplanacak sonrada başlayacağız.

Buluşma Yeri Güvenpark Apaçi Mekanı :)

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
Scudo
Karafile gerek kalmaz bence :D Ayakta durayım anlarsın ^^ Aaa orada bir sırık var der gelirsin :)

@EMRE_AKYOL

Aramızda 1.91 boyunda bir arkadaşımız var karıştırmazsin :) merak etme :)

Evet turumuz bitti çok zevkli ve güzel bir tur oldu 25 kişiydik ve eve döndüğümde teptiğim yol 80 km idi resimler facebookta arkadaşlarımız resimler için beni eklesinler yeter Muammer Burak KARADAĞ
Bulut abi ben seni bulamadım ekle beni :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
25 kişi çok iyi sayı yakalamışsınız tebrikler :) Ama asıl fotoğrafları bekliyorum. umarım bol bol çekmişsinizdir

Fırat abi yazili haftam en yakın zamanda koymaya çalışırım :)

@psychologicalmaniac

Abi iyi dilek ve temennilerin için sağol :) inşallah en yakın zamanda koymaya çalışacağım :) bu arada sen face kullanıyormusun abi ?

@M.Burak KARADAĞ

Evet face kullanıyorum. merak etme seni akşam eklerim :) yalnız orda ismin can caniş olarak geçiyor :)

@psychologicalmaniac

Abi ben seni bulamadım sen ekleyi ver beni :))

Kalan resimleri müsait olduğum zaman koyacagım Burak ^^

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@Serbay Akar

Tamam olur. Akşama eklerim. Akşamları 22.00 dan sonra online oluyorum genelde.

Abi CAN CANİŞ ne ya :D
Muammer Burak KARADAĞ yaz çıkıyor.Göl kenarında bisikletle çekilmiş bir resmim var :) Serbayın arkadaşlarında da var :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@M.Burak KARADAĞ

Ya Can Caniş'in hikayesi var. Sana anlatırım bi ara. Tuhaf bieşy zaten. Seni bulurum ben. Serbayı da bulurum arkadaşlarını da bulurum. Hepsini bulurum :) nasıl olsa arkadaş listesi diye bir kuyruk var dimi :)

Geri