Scudo Sports

Ankaralılar içeri :) 1 mayıs eymir sucuk turu

Scudo
bende katılmak istiyorum ama kask almak üzereyim vakit bulursam alacagım inş. gelirim

Evet emre abi hareket noktamız güven park :)

Kaskınızı da alıp gelin :) ne kadar çok o kadar iyi :)

• Beğen
Tepkiler: EMRE_AKYOL
İlk mesajda gençlik parkı kızılay yazılmış yanlız, tam ona bakıyordum ki güvenpark demişsiniz.

Hepinize iyi turlar...

Abi ağız alışkanlığı olmuş ya :) alper abi dikkatsizlik yanlış yazmışım kalkış yeri güvenpark olacak :)

Ankarada sürekli olarak turlayan en az üç grup var, bunlar Ankabisiklet, BGB (Bisiklet gönül birliği), PAB (Perşembe akşamı bisikletçiler). Delta bisiklet yapıyor diye biliyorum, üniversite grupları falan..
Mesela bu pazar günü 8.45'te güvenparktan Eymire tur var, haberiniz var mi?
7.30 erken değilmi? Sonuçta kurtboğaza gitmiyoruz..
Ankara dışına çıkmazsam gelirim. Kesin olarak daha sonra buraya yazarım. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Facebook msn kullanmadığımdan ve bisiklet forumdan başka forumlarla da isim olmadığından bilmiyordum yeni haberim oldu bu kadar erken plan yapmam da sebep her yorulan için mola verecek olmamız ve eymir de sucuk yiyip arazi yapacak olmamız :)
O yüzden bu kadar erken :)

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
Dostum özel mesajla davet göndermişsin, teşekkür ederim.
Ancak o tarihte uzun antremanım var. Ancak dürüst olmak gerekirse, sürekli yüksek tempo ve hiç durmadan antreman yapmaya alışınca bu tarz sürekli durmalı yavaş tempolu turlar biraz bunaltıyor. Yanlış anlama girişiminiz çok güzel, aynen devam ;)..
Umarım boş bir günde size katılırım veya belki yolda rastlaşırız :)
Mangal söz konusu oldumu akan sular durur :p

İyi eğlenceler..

• Beğen
@d.berkay

Abi sende haklısın neden yanlış anlayalım :)
Bu arada yüksek tempo dedik kaç Kadansta mesela :)

Herkes için durmamızin sebebi çoğu arkadaşımızın arkada kalırız korkusu yaşamasından ötürü böyle turlara isteyip de katılamaması :)

Düz yolda 25-30 giderim ben. Ama katıldığım BGB turlarda grup çok yavaş gidiyor çünkü ilk defa katılanlar var. Ama gençler 25 çok rahat basıyorlar.
Umarım pazar günü müsait olurum ve hava güzel olur.
Sizinle tanışmak isterim.

• Beğen
@Mansur KHASSANOV

Mansur abi hava güzel olacak güneşli 18 derece gelirsen bekleriz :) biz herkese Uyum yapacağız :)

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
@M.Burak KARADAĞ

Kadanstan ziyade hız olarak 30-35 civarı. Yer yer 40+ :)

• Beğen
İyiymiş valla ne diyim :)
Helal olsun.

fakat bu tarz etkinlikleride arada yapmak lazım :D mesela ben şu anda kondisyonum sıfır, ama biraz kondisyonum olsa (yani idare eder ölçüde) bu etkinliğe katılmaya çekinmem çünkü arkadaşlar istisnasız her yorulan için duracaklarını belirtmişler fakat diğer etkinliklerde üstümde baskı hissederim, sonuç olarak ya kendimi çok zorlarım yada kuyruğu kıstırır bir yerden geri dönerim :)

Hem eğlenceli vakit geçirmek hemde tur tecrrübesi edinip bir miktarda antreman yapmak için gayet güzel bir tur bence :)

Yazın ankarada olacağım bu tarz etkinlikleri yazında yapalım :)

• Beğen
@Alper Yıldırım

Yaparız abi inşallah.Benimle olmasa da başka arkadaşlarla olur.Ben ygs-lys sürecine giriyorum :D
Bundan sonra bu tarz turlar olmayacak pek.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
Bu tarz turların azalır ama tamamen bırakma, sosyal hayatı hobileri tamamen bırakınca deliye dönüyor insan, sınav ciddi bir sınav ama verimli çalışmak için kafayı arada dinlendirmek spor yapmak, arkadaşlarınla eğlenmekte gerekiyor. BUnu unutma

En kötü alırsın şifresini temiz temiz ODTÜ,Boğaziçi, İTÜ, YTÜ, girersin ne olacak ki (!)

• Beğen
@Alper Yıldırım

Benim yaklaşımıma ters be abi şifre falan :D
Arada spor yaparım tabi ama bu kadar sık olmaz :D dershane falan hafta sonuna da vakit olmaz.Belki Şubat tatilinde hava yağmursuz olursa olur.Birde bu zamanlarda ya 23 nisan ya 1 mayıs yada 19 mayıs falan olur :D

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
Geri