Scudo Sports

Ankaralılar içeri :) 1 mayıs eymir sucuk turu

Scudo
Evet ben yeni facebook aldım yeni haberim oldu mansur abiyle önceden konuştuk o konuyu.
Yaklaşık 10 12 kişiyiz yarın Mansur abi

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
Evet, BGB yarin 9'da yola çıkar, tahminim 30 kişiyi bulurlar onlar. Pardon, 29 kişi, ben sizinle gidecem :)
sucuk demişsiniz, o işi kim, ne zaman ve nasıl halledecek?

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Abi hazır mangallar alacağız yol üstünden sucuklarıda aynı şekilde halledeceğiz hep beraber mangal yakıp sucuk yiyeceğiz :) kusura bakmayın yeni gördüm :) arkadaşlar 8 e kadar bekleyeceğiz :) orada isteyen arkadaşlar o saatte gelebilirler 8 de başka bir grup daha kalkacakmiş yaklaşık 10 kişi de onlar var bayağı eğlenceli olacak :)

• Beğen
Yani 8'de güvenpark havuz önündeyiz?
Malzemeleri nasıl taşırız? Heybeli bagajli arkadaş var mi? Benim çantam ancak iki tane çikolata alır :)

• Beğen
@Mansur KHASSANOV

Abi eşya ne getireceksin ki? Herşeyi oradan alacağız :) kullan at mangallar var onlardan alacağız :)

Abi saat en geç 8 güvenpark.
Apaçi heykellerinin önünde buluşuyoruz :) :D xD

• Beğen
Duyduğuma göre Eymir'de mangal yaktırmıyorlarmış. Sonra 8 de bir grup daha var bgb harici. Onlar da erken gelmeye çalışacaklar. 20 kişi oluruz.

@ M.Burak KARADAĞ

kardeşim dün akşam güngörler bisiklete gittim ve almam gereken ekipmanları inceledim, bugünde gittim sedona eldiven, echowell 11w kmsaati, s-sun illuminate ön far aldım. Kask denedim fakat benim kafama göre kask yoktu malesef +60cm üstü beden kask almam gerekiyor. Yarın kaskım olmadan gelebilirmiyim nasıl olur ?

@H.ibrahim Erdemir

ibrahim abi sen gel ya problem olmaz o kadar ama dikkatli gel gözünü seviyim

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
Alkan abi gerekli cevabı vermiş ıbrahim abi :)

Yarın kaçta buluşacaksınız, kaçta eymire varış olur, ona göre bende kalkayım hazırlanıyım. 60cm üzeri kask arıyorum bu arada, internetten araştırıyorum bildiğiniz yer var ise söylermisiniz.

• Beğen
Geri