Scudo Sports

Ankara'da İniş Parkuru Var mı?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar sizce Ankara da iniş parkuru olabilecek yerler var mıdır? Nerelerdir ? Özellikleri (eğim, toprak yapısı, akarsu olup olmadığı, uzunluğu vb.) ve varsa fotoğrafları ile konuya katkıda bulunursanız çok sevinirim.

Scudo
En azından Selçuk Abi ve Erkan bilir diye düşündüm ama biraz daha bekleyeyim bakalım :)

@fecredall

Evet gördüm ama herkesin bahsettiği nasıl bir yer bir ikisi dışında pek aklımda canlandıramadım. Bu başlık gene kalsın özellikle fotoğraflı ve parkurun yerini ayrıntılı tarif eden mesajları bekliyorum.

Özellikle uzun ve dönüşlü inişlere uygun yerleri bilenler varsa onlardan cevap bekliyorum.

Kimseden ses yok halbuki DH bisikleti olan Ankaralı arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum?

Ankara'da çok uzun inişler yok ama teknik inişler bol bol var. Odtü arazisinin arkalarında kalan yapay gölün çevresinde, Eymir Gölü'ne inen yollarda, Elma Dağ taraflarında yapabilirsiniz. Merkezden uzaklaştıkça güzel inişler var ama araba ile gitmek grerk oralara.

Arabayla gidebiliriz aslında, yer olarak tarif ederseniz memnun oluruz.

ankarada yenıyım dh veya freeride parkuruları varmı ?Etimesgutda oturuyorum bana yakın parkularlar tercih etmek istiyorum şimdiden saolun :)

elmadağ kayak merkezin den aşağıya doğru güzel inişler var.birde hüseyin gazi dağı var çok sert xc ciyim ama bir kaç defa denedim çok zorluyor

Geri