Scudo Sports

Ankara_İstanbul 1.Gün 180 km

@ferhat köse

İnşallah Ferhat kardeşim,iyi tatiller.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
Tebrik ama daha çok gıpta ediyorum...

Çok uzun yıllardır bisiklet sevdalısıyım.Yaş 45 :) Son 1 yıldır ise üstünden inmiyorum desem yeridir.Daha önce maytap geçerek yaptığım bu hobi-sporu artık odak haline getirdim.Geçmiş yaşlarda kaybettiğim zamanlara hayıflanmak yerine artık "Vaktim az ve değerli , daha çok asılmalıyım..." diyorum.Bu anlamda sizin gibi ağabeyler bize örnek ve menzil oluyorsunuz.

Çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Derya abim tebrikler..Mesafe çok başarılı..
Hep arabayla gittiğim bu mesayi bisikletle gitmek hep aklımın ucundan geçiyordu..
Aydınlatıcı oldu benim için..

• Beğen
Derya ağbim...
İlk önce gösterdiğiniz performans,anlatım ve görseller muhteşem olmuş...
Çok beğendim ve saygı duydum jandarmaların cayı'da iyi gelmiştir eminim..
Benimde canım cay cekiyor yolda giderkene..
Ras gele kaptan.

• Beğen
Hocam yüreğinize sağlık...

bir öğretmen olarak arkadaşlarımı bir türlü kendime uyduramadım siz teksiniz bana örneksiniz..

• Beğen
@ulaş kaya

Övgü dolu sözleriniz için teşekkürler ancak Çok uzun soluklu bisiklet turları yapan öğretmen arkadaşlar var.Şimdi isimlerini tek tek yazmak zor olsa da Soner Sarıhan kardeşimizin kulaklarını çınlatalım.Türkiye haricinde Hindistan ve Nepal;bunun yanı sıra,eşi ve küçük çocuklarıyla birlikte Avrupa turları oldu.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
@Derya Keçeci

Derya hocam hanımada aldım bir bisiklet bizde yaparız artık bir tur:)

Karaman'da bakalım ilerde neler yapacağız forumda paylaşırız yaz maecralarımızı.

@ulaş kaya

İnşallah,tur haberlerinizi bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
Fikra gibi.Guleriz aglanacak halimize misali.Gecmis olsun

@Eren Tublek

Bu mesaji yolda yasadiginiz talihsiz olaya istinaden yazmistim ama alinti yapmayi unutmusun.Yanlis anlama olmasin:)

Abi tebrikler çok güzel bir tur banada aslında ilham oldu tek başına tur yapılabilir düşüncesi, burdaki bisiklet kullanan arkadaşlar genelde öğretmen ve yaz olunca hepsi dağılıyor tek kalıyorum, arada bir yaptığım kısa turlarda arkadaşlar tek başına yapılmamasını tavsiye ediyorlar, siz bana yapılabilir ama dikkatli olunduğu sürece mesajını vermiş oldunuz teşekkürler....

Derya Bey ayaklarınıza sağlık, paylaşımınız ve güzel anlatımlarınız için teşekkürler.

Geri