Scudo Sports

Ankara

Scudo
Antiremanın da antiremanı var :) Baktığım kadarı ile her gelen ankara,seyran,dikmen buraya diye konu açmış :) Arkadaşlar bir başlıkta birleşin

Var var,onlarca arkadaş varda çoğu forumu takip etmiyor pedallarken rasgelir ise bazı grupların olduğunu anlatıp tek başına pedallamak yerine grupça hareket etmeye çağırıyorum.Dikmen vadisindeyim ben

@Şafak Atilla Akpınar

Yok kardeş tanışmadık, seni eklerim msn ye burdaki arkadaşlar ile toplanıp tur yapalım.

belirleyelim arkadaşlar gün ve saat, uygun olmayanlar gelmese bile diğerleri gelir, heralde ben yarın diğer gün gelemiycem.
bi gün belirleyelim her hafta aynı gün çıkalım yada günler

burraamm@hotmail.com msn ve mail adresim face dahil.
burak tekin

Bu hafta bayram arifesinde olduğumuz için belki bir buluşma zor olacaktır, hafta sonuna doğru buluşma yapabiliriz.

Cumartesi yada pazar , müsait olduğunuz zamanları yazarsanız çoğunluğa göre bir buluşma yapabiliriz.

Değerli bisikletseverler merhaba,

Ankara Dikmen'de oturuyorum. Bianci metapro marka bisikletim var. Yaklaşık 10 yıl önce almıştım. O zamanlar Çayyolunda oturuyordum. Her hafta yaklaşık 5-6 saat biniyordum.

Dikmen'e beş yıl önce gelince bisiklet de depoya kondu. Ne yazık ki burası Çayyolu gibi değil... Bilen bilir...

Şimdi 58 yaşındayım, yaş gereği, artık kimseyle ve kendimle yarışmadan spor yapmak ve doğayı görmek, gezmek amaçlı, yeniden başlamak istiyorum. Bir bisiklet taşıyıcı aldım. Arabamın arkasına takarak uygun parkurlara gidebilirim.

Tümünüze selam ve sevgiler...

@Çınar Daş

Okullar açıldıktan sonra yoksun heralde , yaşasın özgürlük :D

Neyse sağlık olsun , aralarda hafta sonları çıkarsın.

@ufuk şen

abi sadece okul olsa neyse, dersane falan var tüm hafta sonu sadece arada bir perşembelere çıkarım heralde...

Batıkent uzaktaymışsın..nasıl yapıcaz?oradan gelmen falan tehlikeli..ben de dün keklik tarafından geldim trafikte ilk defa..

bu akşam iftardan sonra ve yarın sabah 5 sularında yarı performans yarı gezi amaçlı tur yapmayı planlıyorum katılmak isterseniz p.m atın veya dascinar@msn.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.....

Geri