Scudo Sports

Ankara

Scudo
Hafta içi akşamları kısa mesafeli biniyorum ben de. Yalnız benim ev aile yaşam merkezinin karşısında. O tarafa gelmem zor olur gibi.

Hocam ; bende bisikletimi yeniliyorum. bu hafta sonu yeni bir bisiklet alabilirsem ben sincan organizeye kadar hafta sonları tur atıyorum genelde. yine haberleşiriz eğer istersen.

Ben de bisikleti yeni aldım. Şimdilik kondüsyonum zayıf. Ama 1 ay içinde toplarım kendimi. Haberleşelim iyi olur.

Arkadaşımla beraber Kurtuluş parkına vs. gidiyorduk okul dersler olduğu için fazla açılamıyoruz bu aralar ama katılan olursa beştepeye kadar çıkabileceğimi düşünüyorum:) bize katılmak isteyenler bana buradan veya e-posta ile tunc_sipahi@hotmail.com'dan ulaşabilirler...

"Sabah" çıkış saatini, saat kaç olarak belirleyeceğiz?
Belirlenecek saate göre değerlendirme yapmak lazım diye düşünüyorum...:in:

Murat / CEBECİ

Teklif herkese her gün açık...
Ben her akşam tek başıma da olsa çıkıyorum...

Sevgiler.

Murat SAVSA

9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri Kapsamında Birlikte Bisiklet Turu Gerçekleştirecek. Bisiklet turu saat 12:30 ' da Meclis Parkından başlıyor.
program için,(link)

Ankara'ya bisiklet yolu isteyen tüm Ankaralı bisikletçiler, bisiklet yolu taleplerimizi dile getirmek için bulunmaz fırsat. katılımcılara bir göz atın lütfen:
1-Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış,
2-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,
3-Milletvekilleri,
4-AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierrini,
5-AB Dönem Başkanlığı adına İspanya Büyükelçisi
6-AB üye ülke büyükelçilerinin eşleri
en azından sesimizi duyurabiliriz.
trafikte kelle koltukta pedallamak istemeyen tüm Ankaralı bisikletçiler 9 Mayıs pazar günü saat 12:00'de Meclis Parkında Buluşalım ve

BİŞEY YAPALIM.!!!

@olkjolkj

Bisiklet yolu talebimizi dile getirmek için bulunmaz bir fırsat bu. ben katılmayı düşünüyorum. umarım benim gibi düşünen katılımcıların sayısı çok olur da sesimizi duyurabiliriz. teşekkürler..

Ben sabah planlıyorum en geç 9-10 civarı 7 gibi de olabilir öğle sıcağına kalmadan turumuzu atarız:) akşam derseniz o ancak pazar olur arkadaşa sözüm var 3'den sonra bilgisayar başında olmam lazım:(

Arkadaşlar merhaba;

Ankarada bu saydıgım güzergahlarda hergün aynı kişiyi goruyorum. Altında Eski RedBull kadrolu bir bisiklet olan abimiz var. Genelde trafigin içinden akıyor içerilere. Konusamadım bir türlü. Acaba forumdan birisi mi ?

Merhaba Dostlar

Pazar sabah erken saatte eryaman kızılay tur atmayı planlıyorum. Katılmak isteyen var ise beklerim :)

selam hemşehrim, güzergahı çok iyi biliyorum, zaman zaman trafik sorun olabilir gerçi. Parkuru ne kadar zamanda tamamladığınızı buradan yazarsanız sevinirim, kazasız sürüşler

Pazar, pazartesi, salı, çarşamba akşamları yaklaşık 21:00-22:00/23:00 arası aile yaşam merkezinden çıkıp harikalar diyarına gitmeyi planlıyorum. Katılacak arkadaş olursa numaram 538 202 1474
Pazar gündüz Harikalar diyarındaydım Bisiklet için çok uygun ve keyifli bir yer Akşam hiç gitmedim. Bu akşam gidip izlenimlerimi yazarım.

Arda 3M Migros göksunun ordaki mi yoksa ayaş yoluna yakın olan mı?

Dün akşam 21:00- 22:00 arası ordaydım. Pist süper. Birkaç kişi yürüyüş yapıyor o kadar. Onun dışında bomboş. Çiçek kokuları ve göl manzarası eşliğinde pedal çeviriyorsunuz. Gölün etrafı 2,5 km. 6 tur atıp dönüyorum. Katılmak isteyen arkadaş olursa beklerim.

Arkadaşlar ben Ankara'da yollarda sürmeye bu yıl başlayacağım, bilmiyorum içimde biraz korku var:eek: . Bu zamana kadar sorun yaşayanlar oldu mu ? Şehir yollarında hiç kullanmadım. Buradaki sürücüler çok deli :Skull-175 Yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Ben eskiden ayaş yolunda biniyordum. Ama sürücüler çok bilinçsiz, gözüm korktu artık ana yollarda -en azından hava kararınca- binmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
Merhabalar, Ben Ankara dan Alp Şahinoğlu, yaş 39...Uzun zamandır gençliğimden beri ara verdiğim bisiklet sporuna tekrar dönme isteğiyle Geotech MTB oxy üzerine orta seviye donanımlı bir bisiklet aldım.

Forumları okudukça son 4 aydır, bu olayın çocukluğumuzdakinden çok farklılaşmış olduğunu anladım. Mtb derken canondale bad boy 28 8 göbekten vitesli kullanınca vayy diyerek ağızım açık kaldı, niye mtb aldım demeye başladım, 1.50 lastikler aldım ama nafile bu iş giderek zehirliyor :) Motosiklet tutkusuna ek olarak bide bu geldi...KTM kadrosu gri olan varsa haber versin müşteriyim :)

Aslında ilk bisikletim 3 yaşında vardı ama tam hatırlamıyorum ne markaydı. Sonraki bisikletim 7 yaşımda Bulgar göçmenlerinden alınan Balkan marka bisikletti...Yazlıkta 13 yaşıma kadar bununla çok eğlendim meşhur kontra pedal turuncu renkli :) kuzenlerin Pinokyolarının akıcığına hayranla bakardım, ama virajda ayakta o kontra pedalın tadını unutmak mümkün değil...Daha sonra 13 yaşımda dayımın krem rengi Polo bisikletini (74model) boyatarak devam ettim, sachs vitesi arızalı olduğu için attık, ama şu an eski yazlıkta kuzenlerin 2 orijinal(kırmızı ve altın)Pinokyosu, benim lacivert Polo ve diğer kuzenin kırmızı orijinal Polosu duruyor, iki haftaya kadar arabanın arkasına atıp 15 senedir uğramadığımız yazlıktan getireceğim, Yalovadan (depremden sonra gitmedik) amacım olabildeiğince pas yığınına dönmediyse restore etmek...Restorasyon resimlerini paylaşacağım:)

Bu sırada Bodrumdaki bisikletim aklıma geldi onuda yirmili yaşlarda babam bir yerlerden sanırım ucuz bulup almış galiba rus pazarlarından, Ankarada depoda yer yok diye oraya götürmüştük . ESKA deluxe tam bir şehir bisikleti, sanırım 85-90 yılları arası bir model tek vitesli olabilir. Daha selesine bile oturmamıştım hatta yüzüne bile bakmıyordum. Taki dün aklıma gelip yazlıkta çekilmiş geçen sene fotoğraflardan yemek sofrası yanında ucundan bucağından çekilmiş bir resmini buldum. Şehir bisikletimde olmalı dedim kendi kendime. Ama sanırım eska bir iki küçük yenileme istiyor ama orijinal kalacak, yakın zamanda onu da getiriyorum, bir resmini paylaşayım istedim sanırım işime yarayacak eska yı görünce mtb yi gözüm görmemeye başladı(onun resimlerinide yakında koyarız..görüşmek üzere...(eska konusunda yorumlarınız bekliyorum)
http://i410.photobucket.com/albums/pp183/rcwrx/P1010140-1.jpg

malum yazlıkta akşam yemeği bizim eska bize katılmış ama ekmek torbasını taşıyor...
Web de şöyle bir örnek gördüm sanırsam aynı fakat bu revizyonlu ve gidon u kayıp olduğu için rus malı gidon takılmış, benimki ful orijinal!heveslendim yine!!!
(link)

• Beğen
Tepkiler: narada
Geri