Şevkinizi kırmak gibi olmasın ama, Ankara'da Gökçek gibileri yönetici olduğu sürece bisiklet yolu falan yapılmaz. Öve öve bi hal oldukları o rekreasyon alanlarında kaç km bisiklet yolu var? Neredeyse yok denecek kadar az... Göksu'ya, Altınpark'a, Harikalar Diyarı'na bisiklet ile girilebiliyor mu? Hayır. Neden? Çünkü sürecek yol yok, araba girebiliyor ama bisiklet giremiyor. Ulaşım yatırımlarına bakın, öncelik kimde? Otomobillerde... Toplutaşım sistemine bile "zararlı bir kambur" gözüyle bakıp, yatırım yapmaya yanaşmayan bir yönetimden bisiklet yolu gibi evrensel bir yatırımı yapmasını beklemek, kusura bakmayın ama saflıktır. Gökçek gibilerini başımızdan defedip, gerçekten çevreyi, toplumu düşünen ileri görüşlü bir yöneticiyi seçebilirsek, ondan talep ederiz... Bence hiç boşuna parmaklarımızı yormayalım, çünkü o maillerin çoğunu okumuyorlar bile.... Ben birçok konuda belediye ile sürekli yazışıyorum ama ulaşım, kanalizasyon gibi önemli meselelerde bile yuvarlak, ucu açık cevaplar veriyorlar ve hiç ilgilenmiyorlar. Semtimdeki kaldırımlar 3 yıldır çamur içinde, mail göndermekten, telefon açmaktan bi hal oldum ama hala yapılan birşey yok... İstediğim şey lüks değil, insanca yürünecek bir kaldırım!!! Ama onunla bile ilgilenmiyorlar... Bisiklet yolu ile ilgili de yazılar yazdım ama cevap veren yok. Seçim öncesi Gökçek'in katıldığı bir programda mailler attım, dikkat çeksin diye defalarca yolladım ama işlerine gelmeyen soruları okumadıkları için hepsi havada kaldı....