Scudo Sports

Ankara

sincana trıal street yapanları beklıyorum olüyorum hareket yapmadan duramıyorum nolur bi bike getiriiinn bna tanısalım :( yenikent de askerim herkese saygılarımla bni anlayanları beklıyorum sıncana sdex_18@w.cn bna ulasın hareketcilerr ....bisikletsiz yasayamıyorummmm ......

Scudo
herkese selam,
kısa bir süre önce istanbuldan ankaraya taşındım..çankaya turan güneş bulvarı yakınlarında güzel bisiklet parkurları önerebilir misiniz?
teşekkürler

Vallahi çok güzel yere taşınmışsınız. :) Eğer Turan Güneş civarındaysanız dağ bisikleti için Eymir süperdir.. Mutlaka gidin.. Hatta normal gezinti için Eymir gölü çevresinide kullanabilirsiniz.. Göl Biraz aşağıda kaldığı için inerken güzel ancak çıkarken biraz zorlanabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
Mühye köyüne de inebilirsiniz. Hatta Mühye'den Eğmir'e doğru giderseniz güzel bir gezinti yapmış olursunuz, ama köpeklere dikkat.... :)

cevaplar için teşekkürler..h.sonu fırsat bulursam mutlaka o taraflara ineceğim

@frustrated

turan güneşte oturuyorsanız eymir rotasından farklı olarak incek kavşagından odtü arazisine giripodtü merkez binalarına kadar bir rota izleyebilirsiniz aynı zamanda ankara ve diğer yerlerdeki rotalar için bir link tavsiye edecegim cok güzel bir site faydalı olması dileğiyle.

(link)

• Beğen
Tepkiler: msavsa
Önerdiğin site çok pratik bir güzergah belirleyici...

Teşekkür ederim.

Murat SAVSA

Merhaba arkadaşlar, malum yoğun iş stresinin en iyi ilaçlarından biride pedal çevirmek.

Benim gibi düşünüyorsanız gece geç saatlerde Cebeci İnönü Stadının arkasında Dumlupınar Caddesinde veya sizin önereceğiniz bir noktada buluşalım.

Dumlupınar bana uygun geliyor zira burada beraber pedalladığımız Zakbaba Piknikte çaylarımızı yudumlarken diğer arkakdaşları bekleyebiliriz.:)

Yoldan katılmak isteyen arkadaşlarla beraber rotamızı hemen o anda belirleyip basalım pedallara ...

Ne dersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: buğra kuddaş
Hocam dediğiniz yer gayet uygun benim için de...hem evime de yakın...hangi günler sizin için uygun olur?

• Beğen
Sevgili Buğra önce çekirdek bir grup kurmak lazım gibi geliyor bana ama biz yinede bir araya gelip yavaş yavaş antrenmanlara başlasak iyi olacak...

Sevgiler ve bol pedallı günler dilerim...

yarın akşam 20.00'da güvenpark'da buluşacak perşembe akşamları bisikletçileri...eğer uygunsanız orada görüşelim...

• Beğen
Sizden çok özür dilerim...
Biraz önce işten geldim, Kızılaydan geçtim aslında gelirken hem bisikletsiz olmazdı hemde oğlumun özlemi ağır bastı açıkçası, dünde geç geldim çünkü.
İnşallah haftaya perşembeyi beklemeden görüşme fırsatı buluruz.
Başka bir forumdan tanıştığımız Hikmet bey cumartesi saat 13 ile 15 arasında Hamamönünde pedal çevirecekmiş, eğer sende istersen aynı saatlerde Zakbaba piknikte çay içer ve tanışırız...

turunuzun yarısına olsun iştirak etmeyi isterim. evim hamamönü'ne çok yakın. buluşma yerini belirtirseniz sevinirim...bir de zakbaba'nın tam yeri neresi, benim tahmin ettiğim yer değilmiş de (dün baktım dumlupınar'da bir iki yere, değildi oralar...). 0554 277 11 07 benim cep numaram. görüşmek dileğimle, iyi geceler.

• Beğen
Sevgili Buğra o zaman saat 14:00 te Zakbabaya diğer forumdan görüştüğümüz Hikmet bey de gelecek, bak sen muhabbete...

Biliyorsun Dumlupınar caddesi stadın arkasındaki cadde, pazar yerine veya tren alt geçidine giden yolla kesiştiği yerde öğrenci yurdu var.

Yurdun stada doğru çaprazına bakarsan Çınar Kuruyemiş ve yanındaki pikniği göreceksin veya 2 dükkan altında Duru Galeri var...

Umarım anlatabilmişimdir.

Yarın 14:00 te görüşmek üzere...

• Beğen
Sevgiliarkadaşlar hepinize teşekkür etmek isterim, ayaklarınıza pedallarınıza sağlık...

Bugün saat 2 de toplanıp tanıştık kaynaştık gezi planları bile yaptık...:in:

Teşekkürler, Buğra...
Teşekkürler, Ahmet bey...
Teşekkürler, Aydın...

Hepiniz sağlıcakla kalın...

Murat SAVSA
(link)

• Beğen
Bu hafta içi için de bir plan yapalım Murat Abi. Sende hepimizin maili vardı. Mesela pazartesi (yarın) akşam yerler kurursa ya da diğer günler için...görüşmek üzere.

Tamam Buğra salı akşamı (link)saat 22:00 - 22:30 sularında buluşmayı teklif ediyorum ne dersin?

Zira pazartesi yağışlı olacak...

(link)

Pek zannetmiyorum melih gökçekin bisiklet yolunu yapacagını..Daha yeni otobüs bilet fiyatlarında azalma oldu diye dünya kadar sorun çıkardılar. Diyeceğim şu ki, bisiklet yolu olursa eminim ki ulaşım araçlarında çok azda olsa tercih etmeyenler olacaktır = yani sonuç olarak belediyemiz zarar edecektir :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gürkan
Geri