Scudo Sports

Ankara

Buğracım, bu gece saat 21:30 - 22:00 arasında başlamak üzere gece turu öneriyorum.

Çaylar Zakbaba Piknikten.

Murat

Scudo
Valla ben Ankaradayım ama, büyükşehir belediyesi de delta bisikletin müşterileri ile ilgilendiği gibi konuyla ilgilenirse... Eyvah Eyvah...

Fakat kötü komşu adamı mal sahibi yaparmış...

Araştırınca, bişi almadan sadece yeni şeyler nelermiş diye meraktan gidilebilen yerler de olduğunu öğrendik...

Bisiklet yolu girişiminizi sonuna kadar destekliyorum şimdi linki açtım bende yol dileğimi belirtiyorum...

Saygılarımla...

@Mert Kabtan

Bende az önce sitemkar bir mesaj gönderdim.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
B. yolunun elbette isteriz ama bu ne yazık ki şehir içinde pek mümkün değil şehirler arası yollarda bir bölüm belki açılabilir. Niye derseniz şehir içinde hani yol bölünüpte b.yolu açılcak

İlk diyeceğim bu,başka bir diyeceğim de Esk. yolundan bahsedilmiş ben böyle karışık sürekli tedirgin olarak kullandığım bi araba yolu görmedim.Çalışma bakanlığına bazen girmem gerekiyor köprünün ordan çıktığımda sağ tarafa dönmek ateşle oynamak gibi mecbur konya yolundan bakanlığa giriyordum.Esk. yolunda yavaş gitmek mümkün değil yani sürekli tedirgin olarak kullanmak gerekiyor arabayı

Diğer bir konuda Ankarada ne yazık ki Yön tabela sisteminin kötü olması

Konunun dışında yazdım ama Ankarada eziyet çeken bi vatandaş olarak dile getirmem lazımdı.Ama olsun şimdi BELEDİYEMİZ DEĞİŞEN BİLET FİYATLARINDAN AYDA 50 TRİLYON ZARAR ETMEKTEN SON ANDA KURTARILDI. ŞİMDİ BELEDİYE HEYBEDEN KAZANILAN 50 TRİLYON İLE UZAYA YOL ÇEKER. TAM BİLET 2 TL OLMUŞ KAOS BİTTİ DİYOR VE EKLİYOR PARİSTE UZUN YOL 17 TL DENK GELİYOR DİYE bizim insamızın ordakiler kadar para kazanıyor mu i.melih

Bu kadar uzaklaşmışken bu hafta bir şeyi fark ettim,Ankaranın her türlü pis suyunu ve bokunu ankara çayına bağlayıp YANINDAN İÇME SUYU HATTI DÖŞEYİN MELİHİN YAVERLERİNE DE NE DENEBİLİR [FONT]

arkadaşlar merhabalar pazar günü olan ümit köydeki yarışın fotoları nerde acaba acil link ata bilirmisiniz?

arkadaşlar acil lazım lütfen...

ben de zaman zaman geliyorum ankara ya ve her geldiğimde konya belediyesine dua ankara belediyesine beddua ediyorum nezaman gelsem rot balansa girmem gerekiyor inşaallah yapılır fakat yollar bu haldeyken sanki biraz zor gibi

• Beğen
merhaba arkadaşlar,bende yaklaşık 4 senedir bisiklet kullanıyorum.ankarada da haftasonlarımı eymirde turlayarak geçiriyorum.aranıza gelmek ve yeni bisiklet severlerle paylaşımda bulunmak için foruma kaydoldum.body bisiklet serbest dalışla uğraşıyorum.şimdilik odtüde okuyorum yarın nolur bilemem:)

millet bisiklet yolu var konya da ama hiç gidilecek gibi değil, ben çarşıya gidip gelince bir kaçkez kullanmayı denedim ama rahatsız edici, asfalt hem düz hem daha rahat hem de karşınıza yayalar çıkmıyor, bir de konya da bazı amcalar bisikletin arkasına sepet bağlıyor yolu kaplıyorlar. bu yüzden bisiklet yolu değilde bisiklet şeridi yapılması çok daha mantıklı ve kullanışlı olur. tahminim ce ilk yapım masrafı da daha ucuz olur, gerçi bisiklet şeride her asfalt yenilenmesinde yeinlenmesi gerekebilir ama bisiklet yolu yenilenmez belki uzun vadede daha az masraflıdır bu konu hakkında diyeceğim bir şey yok. bir de bisiklet yolunda bisiklet tamircilerinin yakın olduğu yerlere tabela konulabilir, bu da iyi bir çalışma. melih gökçek yine tahir bey amca dan kat kat iyidir belki, seçimler olalı bir yıl oldu hiç bir şey yapılmadı diyebilirim.

• Beğen
çankaya imkb anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi doğa sporları kulübü, delta bisiklet ve sds bisikletin katkılarıyla bir bisiklet yarışı düzenlenecektir. parkur okulun içinde olacak ve 700 m. den oluşacaktır. parkurda merdiven inişleri ve engelli yolu olacaktır. yarışın formatı: iki yarışçı yarışa başlar bir tur sonunda önce bitiren üst tura çıkar diğeri elenir şeklinde olacaktır. yarışma grupları katılımcı sayısına ve düzeyine göre yarıştan önce düzenlenecektir. 1. 2. 3. lere kupa verilecektir. ayrıca sponsorlarımızın sürpriz hediyeleride olacaktır. bütün bisiklet severleri bu yarışa katkı vermek üzere bekliyoruz. aslında bu yarış lise öğrencilerine bisikleti sevdirmek için yapılmıştır. lütfen yarışa katılmasalar bile bisikletçi arkadaşları bekliyoruz: kayıt ve irtibat tel:0505 478 3323 (yasin elçi okul öğretmeni) adres: Çetin Emeç Bulvarı 127. Sok. no:1 Öveçler ÇANKAYA / ANKARA / TÜRKİYE.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Yasin Hocam şimdiden kolay gelsin. Güzel bir organizasyon olacagını düşünüyorum. Bende orada olacagım kısmetse Yanlış bilmiyorsam yarış saat: 10 da başlayacak. görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: batuhanozsen
Merhaba Arkadaşlar ;

Uzun bir kış ardından yavaş yavaş pedal basıyorum. Hafta içi yada hafta sonları eryaman etrafında kısa mesafeli sürüş yapabilecek dostlar varsa birlikte pedallayalım. Ne dersiniz ?

muratuste@gmail.com adresinden yada buradan bana ulaşabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.Ankara büyükşehir belediyesi, bırakın cadde ve sokakları, parklarda bile bisiklet yolu yapmıyor, hatta neredeyse bisikletle dolaşmayı yasaklıyor maalesef :( örnek verecek olursam, Altınpark' ta, ki evime çok yakın, 3-5 sene önce yeniledikleri geniş yollara, en fazla 1 metre genişliğinde bisiklet yolu bile yapmadılar. çocuklar için tren ve faytonlar, bu geniş yürüyüş yollarından vızır vızır geçerken, biz yasak olduğu gerekçesiyle bisiklete binemiyoruz yaa. umarım buna en yakın zamanda bir çözüm bulunur... teşekkürler

• Beğen
Şevkinizi kırmak gibi olmasın ama, Ankara'da Gökçek gibileri yönetici olduğu sürece bisiklet yolu falan yapılmaz. Öve öve bi hal oldukları o rekreasyon alanlarında kaç km bisiklet yolu var? Neredeyse yok denecek kadar az... Göksu'ya, Altınpark'a, Harikalar Diyarı'na bisiklet ile girilebiliyor mu? Hayır. Neden? Çünkü sürecek yol yok, araba girebiliyor ama bisiklet giremiyor. Ulaşım yatırımlarına bakın, öncelik kimde? Otomobillerde... Toplutaşım sistemine bile "zararlı bir kambur" gözüyle bakıp, yatırım yapmaya yanaşmayan bir yönetimden bisiklet yolu gibi evrensel bir yatırımı yapmasını beklemek, kusura bakmayın ama saflıktır. Gökçek gibilerini başımızdan defedip, gerçekten çevreyi, toplumu düşünen ileri görüşlü bir yöneticiyi seçebilirsek, ondan talep ederiz... Bence hiç boşuna parmaklarımızı yormayalım, çünkü o maillerin çoğunu okumuyorlar bile.... Ben birçok konuda belediye ile sürekli yazışıyorum ama ulaşım, kanalizasyon gibi önemli meselelerde bile yuvarlak, ucu açık cevaplar veriyorlar ve hiç ilgilenmiyorlar. Semtimdeki kaldırımlar 3 yıldır çamur içinde, mail göndermekten, telefon açmaktan bi hal oldum ama hala yapılan birşey yok... İstediğim şey lüks değil, insanca yürünecek bir kaldırım!!! Ama onunla bile ilgilenmiyorlar... Bisiklet yolu ile ilgili de yazılar yazdım ama cevap veren yok. Seçim öncesi Gökçek'in katıldığı bir programda mailler attım, dikkat çeksin diye defalarca yolladım ama işlerine gelmeyen soruları okumadıkları için hepsi havada kaldı....

yiba çarşısının girişinde ışıl bisiklet var, ben de oradan aldım, iyi pazarlık yaparsan, fiyattan memnun kalırsın

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
Geri