Scudo Sports

Ankara

Herkese selamlar. benim küçük bir sorum olucaktı umarım doğru yere açmışımdır konuyu. bir arkadaşımla bisikletle gezmek istiyoruz ama küçük bir sorunumuz var arkadaşımın bisikleti yok..:( bisiklet kiralayabileceğimiz yerler var mı? bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

Scudo
Yarın kaçta çıkalım? İlkerin tepesine gelebilirmisin Atilla bide kaç kişiyiz yada sen bi yer söyle oraya geliyim ben.Benim aklım daki güzergah ilker de buluştuk dan sonra oran üzerinde Ataküle ordan arasokaklardan Gazi Osman Paşa üzerinden,Tunalı 1.dinlenme bölgesi; ordan Kızılay ordan Bahçelievler kola molası piyasayı kontrol etme 2. dinlenme daha sonra ev dönüş veya yorulmadıysak devam.

@fletcher

Ama Ankaradan selamlar demiş, ayrıyetten İç Anadolu Bölgesine açmış konuyu. :)

fletcher uyarı için teşekkürler :) siteye izmirdeyken üye olmuştum bilgiler kısmından düzeltirim birazdan. artık evimde ankaradayım. arkadaşım delta bisikletle konuşmuş "ellerinde olmadığı" gibi birşey söyledi..

ben de y.mahalledeım ama o taraflara gelıyorum sık sık , denk dusersek birlikte pedallariz...

slm arkadaşlar ;

bu pazar kısa yada orta mesafeli bir tura nedersiniz. rotayı sizler belirleyin. göksu parkta yada uygun başka bir yerde buluşur basarız pedallara. ne diyorsunuz ?

cevaplarınızı bekliyorum.

lütfen mail atın :)

Merhaba arkadaşlar,

Dün, yıllar sonra ara verdiğim bisiklet sporuna başlamak için başlangıç aşamasında beni idare edeceğini düşündüğüm Bianchi Replay Marka bisikletimi aldım ve aranıza katıldım.

Ankara'da ikamet eden arkadaşlarla tanışmak isterim.

Kendinize İyi Bakın...

herkese merhaba.
sıfır veya ikinci el bisiklet heybesi arıyorum.
ankara içi elden alabilirim.
elinde atıl durumda heybesi bulunan arkadaşlara duyurulur.

haçan ayrıca,
ankara'da mantıklı fiyatlara kaliteli heybe satan adresler pileninuz far midur? :)
delta melta dışında yanii.
pedaldaşlara saygılar sevgiler selamlar..

Merhaba arkadaşlar,

Bende Cevizlidere Caddesinde oturuyorum. Geçen gün uzun süredir almayı ertelediğim bisikletimi aldım. İlk adımda giriş aşamasında bir bisiklet düşündüğüm için Bianchi Replay aldım. Aletin her işlemini tamamladık deyip verdiler. Bende sabah Bilkente yola koyuldum. Gidişte bir sıkıntım olmadı. Ama dönüşte yokuş aşağı salınırken birden birkaç vida ve somun farçası havada uçuştu hatta biri omzuma falan fırladı ama nereden fırladığını bir türlü anlayamadım. Durdum ama düşen vidalarıda bulamadım. Şuan bisikletin pedal ya da orta artırıcı tam bilmiyorum o kısmından pedala yüklendikçe kıtır kıtır diye sesler geliyor. Cumartesi günü servise götürüp durumu izah etmeyi planlıyorum. Haftaya bende sizlere katılmak isterim.

Sevgiyle kalın..

Hoşbulduk Arkadaşlar....

Bu arada dün sabah ilk sürüşümü kısa mesafe (25km) Karapınar-Bilkent arasında yaptım. Gidişte bir sıkıntım olmadı. Ama dönüşte yokuş aşağı salınırken birden birkaç vida ve somun farçası havada uçuştu hatta biri omzuma falan fırladı ama nereden fırladığını bir türlü anlayamadım. Durdum ama düşen vidalarıda bulamadım. Şuan bisikletin pedal ya da orta artırıcı tam bilmiyorum o kısmından pedala yüklendikçe kıtır kıtır diye sesler geliyor. Cumartesi günü servise götürüp durumu izah etmeyi planlıyorum. Haftaya bende sizlere katılmak isterim.

Sevgiyle kalın..

Geri