Bilmem, Demette pek bisikletle dolaşmam. Genelde yürürüm. Tura felan giderken de en fazla 2 dakikamı alıyor Demetten çıkmam o yüzünden pek karşılaşmıyoruz galiba...
merhaba arkadaşlar ;
dün eryaman - sincan organize kavşağına kadar pedal salladım toplam 23 km git gel . ben 2. etaptayım demirer bloklarında . genelde hafta sonları akşam 5 gibi pedal basıyorum . hem güneş etkisini azaltmış oluyor hemde akşam serinliğinde pedal çevirmek güzel.hafta içleri maalesef işten güçten fırsat olmuyor. önümüzdeki haftasonu bu çevrede oturanlar ( yenimahalle eryaman batıkent demet) yada gelebilecek herkesle hep beraber yeni kente kadar pedal basabiliriz. yol hem düz yorulmayız hemde geniş. araç trafiği konusunda da sıkıntımız olmaz.
haydi bakalım
bu haftayı bitirelim sonrada perşembe cuma gününden organize olalım ne dersiniz ?
merhaba ben hacettepe hastanesinde çalışıyorum ve yaklaşık 12 yıldır işşe bisikletle gidip gelen abiniz ,amcanız olarak ! kim ne düşünürse düşünsün ben çevirdiğim pedalı gittiğim yolu bilirim sıra dışılık istiyorsanız perşembe akşamları saat 20.00 kızılay güven parkta buluşalım çok keyifli vakit geçiriyoruz bizler gibi yaşlısı ile genci ile lütfen kaskınızı eldiveninizi ve arka ön aydınlatmalarınızı unutmayın. www.bgbturkey.com dan fotoğrafları görebilirsiniz.Bol pedallı günler sevgiyle kalın
haydi gençler cumartesi yada pazar saat 16:00 - 16:30 gibi optimumun önünde buluşalım ve yenikente kadar pedallayalım. ne diyorsunuz ? kim gelirse ne kadar kalabalık olursak ne kadar çok pedal olursa o kadar güzel olur !
bende iki yıldır eryamanda oturuyorum karşılaşmamamız çok ilginç genellikle 5.etap güzelkent 2.etap dolphin okyanus civarı gezerim ama ben 2 hafta önce 3 etap civarından güzelkente 23:00 civarı çıkan iki bisikletli gördüm
Bizler pazar sabahı 06:00 - 06:15 arası ODTU onunde buluşup uzun bisiklete çıkıyoruz. Katılmayak istiyenler, belirttiğim saatlerde orda olursa bize katılabilir.
2 Ağustos Pazar akşam 16:30 da optimum önünden pedal basarak yenikente kadar kısa bir yol turu yapacağız (30 -35 kM). Katılmak isteyen arkadaşları mutlaka bekleriz.
Buluşma 16:15 te Optimum önündeki Eryaman girişinde olacaktır.
Tel : 0533 262 86 92
Not: katılmayı düşünen arkadaşlar mesaja cevap verebilir.
merhaba arkadaslar.bende demetevlere yakın bi yerde konkur sitesinde oturuyorum.bisiklet kullanmayı çok seviyorum,ama uzun bi ara vermiştim bisikletim calınınca.geçenler de aldım sonunda bir bisiklet.ben makine mühendisiyim ve iş yerimde ostim de.işe bisikletle gider gelirim diye dusundum ve bir deneme surusu yaptım.çiftlik kavşagını geçer geçmez murat 131 li bir kronun el kol hareketlerine maruz kaldım ilerleyen zamanlar da da muhtelif yerlerde çirkin sataşmalar oldu.
ben erkek halimle bunlarla karşılasıyosam,bayanların vay haline.insanlar bisikletcileri uzaylı olarak goruyor resmen,cocuklar taş bile attı ya,nasıl bir zihniyet :S gerçekten çok sinirlendim...
çetinemeç>konya yolu>AhlatlıbeL>Oran>turan güneş>cinnah paralelinden kızılay>opera>k.ören>Atatürk parkındaki benzincide Su molası + 10 dk dinlenme ve geri dönüş> ya konya yolunu takip edip ankamall>aşti>çetinemeçten eve yada operadan kızılay dikmen caddesinde ki sevdiğim yokuştan eve 47 km lık bir yol