cenk seninle birgün turlayalım ama bu hafta sınavlarım olacak büyük ihtimal pek vakit ayıra bileceğimi sanmıyorum deniz abi zir vadisine gidelim diyor istersen onunlada bir iletişime geç
Meraba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Batıkentte veya yakın çevrede oturup akşamları ve ortak zamanlarda gezi vb. aktivitelerde katılmak isteyen olursa beklerim. Hepinize iyi pedallamalar dilerim
sevgili arkadaşlar bisikletimi alalı yaklaşık 2 hafta oldu. bu sure zarfında da kondisyonumu geliştirmek icin bi basima pedalladım. eger benle turlayabilecek , yardımcı olabilecek arkadaslar warsa haber werirseniz sewinirim.
simdiden hepinizle tanişma ,turlama heyecanı sardı. en kısa zamanda gorusmek dileğiyle
doruk kardeşim hoş geldin aramıza bak kim bilirdi bisiklet bizi yeniden biraraya getirecek 4yıl sonra seninle bisiklet sayesinde görüşme fırsatım olacak çağlar gelsin ayın 2sinden sonra pedallarız beraber
Akşehir-Gelendost Güzergahında 20 km'ye yakın bir çalışma var. Bu sıcak günlerde toz toprak müthiş derecede vardır. 2010 yılına kadar bu çalışma devam edeceğini duymuştum geçen yaz.
arkadaşlar yarın dorukla ben saat 8.30da carrefourun orada buluşacaz benim planım etimesgut oradan eskişehir yolu ve bilkent üzerinden eymire ulaşmamız.
başka rotalar verecek arkadalar olursa sevinirim
Herkese merhaba.Bende artık bisiklet sevdalısı oldum galiba.Her dakkamı forumda dolanarak geçiriyorum bağımlılık yaptı Henüz bir bisikletim yok ama İnşallah yakında olucak.Herkese iyi forumlar...