Scudo Sports

Ankara

Scudo
Meraba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Batıkentte veya yakın çevrede oturup akşamları ve ortak zamanlarda gezi vb. aktivitelerde katılmak isteyen olursa beklerim. Hepinize iyi pedallamalar dilerim :)

sevgili arkadaşlar bisikletimi alalı yaklaşık 2 hafta oldu. bu sure zarfında da kondisyonumu geliştirmek icin bi basima pedalladım. eger benle turlayabilecek , yardımcı olabilecek arkadaslar warsa haber werirseniz sewinirim.:)

simdiden hepinizle tanişma ,turlama heyecanı sardı. en kısa zamanda gorusmek dileğiyle

ben yenimahalledeim ama o taraflara surekli geliyorum bisikletle . uygun bi zaman da beraber gezebiliriz .

doruk kardeşim hoş geldin aramıza bak kim bilirdi bisiklet bizi yeniden biraraya getirecek 4yıl sonra seninle bisiklet sayesinde görüşme fırsatım olacak :) çağlar gelsin ayın 2sinden sonra pedallarız beraber :) :)

:) saol kardeş, aha bisikletin bi faydasi daha cikti :). ayın ikisini bekliorum sabırsızlıkla.

arkadaşlar yarın dorukla ben saat 8.30da carrefourun orada buluşacaz benim planım etimesgut oradan eskişehir yolu ve bilkent üzerinden eymire ulaşmamız.
başka rotalar verecek arkadalar olursa sevinirim

@exacbachay

bende antrenman yapmayı dusunuyorum geziden daha cok isterseniz uygun bir zamanda pedallayabiliriz...

Herkese merhaba.Bende artık bisiklet sevdalısı oldum galiba.Her dakkamı forumda dolanarak geçiriyorum bağımlılık yaptı :) Henüz bir bisikletim yok ama İnşallah yakında olucak.Herkese iyi forumlar...

Geri