Scudo Sports

Ankara

dün ilk 10kmremi yaptım bugünde çıkacaktım sabah ama uyanamadım akşam üstü çıkmayı düşünüyorum 1,2saat sürmeyi planlıyorum..ama malum her konuda yanında deneyimli birisi olursa gelişmek daha kolay olur ve uygulamalı olarak bana yardımcı olacağı için yanlış birşey yapma olasılığım düşük olacaktır o yüzden bu konuyu açtım :) ilginiz için çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: doktorbean
Scudo
ben eryaman da oturuyorum,, batı da abdülselam dağı var gökler köyü var çok güzel google earth tan bak zir vadisi var gez oraları tavsiye ederim

bende eryamanda oturuyorum 16 yaşındayım ankaranın batısındaki abdülselam dağının eteklerindeki gökler köyüne tur yapmalıyız bence

arkadaş bugün kısa bi tur yaptım kendimi denemek için çevreyolundan ümitköye gitdim tamamen yokuştu biraz zorlandım dönüştede lastiği çok şişirdiğimden dolayı lastiğim patladı yamam yoktu çevreyolunun ortasında kala kaldım allahtan hayırlı bi insan otostopuma durduda tekerleri söktük elvankente kadar bıraktı beni..

doktorbean bey sizde kusura bakmayın mesajınızı daha bugün okuya bildim.siz nerede oturuyorsunuz.yarın akşam üstü tekrar turlamayı düşünüyorum sabah kask almaya gideceğim.

cenk bey ilginiz için teşekkür ederim tavsiyenize uymaya çalışacam

hocam ben keçiörende oturuyorum ama yarın senle uygun bir yerde buluşup zir vadisine doğru geçelim istersen sincan taraflarında güzel bir yermiş sanırım.ben pazar katılamıyacağım büyük ihtimal geziye o yüzden yarını değerlendirmek istedim katılırsan memnun olurum.bu arada abi demen yeterli boşver beyi:)

bende eryamanda okyanusun orda oturuyorum biliyorsundur yüksek sarı kule .. dün ben arkadaşımla belören dağına çıktım (eryamanın arka tarafındaki iki çift yayın kulesi olan yer tehlikeli tavsiye etmem ama tüm ankara gözüküyor) 5 tane köpek kovaladı oradaki en yüksek yayın kulesine çıktık ... orada otlar kuruumuş ayağımıza battı ilkbahar da çok güzeldi ama..

merhaba yeni aldığım bisikletime ilk kez bu sabah bindim. vites kullanmayı bilmiyorum. basitçe anlatan olursa çok mutlu olurum. iyigünler

abi ben şuanda evden çıkıyorum deltaya gidecem kask almaya (bisikletsiz) 2 saat içinde elvankente dönerim numaralarımı bırakayım sen çıkmak istersen ararsın beni bende kntör yok :(

0531 331 86 99

0506 877 16 30

soruya cevap hariç her türden yaklaşım yapılmış maaşallah

Öncelikle hoşgeldiniz...Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

@havzali
Arkadaşların soruları, yeni gelen arkadaşımızın sorusunu çözmek için zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Mahir Erdogan
abiler bu bölgede iyi bi bisikletçi var mı.... bu arada bugünkü gezimi google earth te ölçtum 20 km çıktı çok ta gezmedim 1 saatlik gezi idi benim 7 saatlik gezim oldu çok şaşırdım şu anki rekorum 52 km .,.

Merhaba,

7. maddede güzel bir konu anlatımı var:)
(link)

Bu arada ben de yeni başladım ama trafik korkusu yüzünden tek başıma pek çıkamıyorum. Ayrancı civarında oturan var mı?

Geri