Scudo Sports

Ankara

Scudo
Hayırlı olsun bisikletin. Ben Sincan'da oturuyorum ama şu an Konya'dayım. yarın geleceğim inşallah. Senin bisiklet yol mu dağ mı? Bu arada Ayaş'a yol bisikletiyle gitmeye kalkışmayın Yenikent'ten sonra yol çok kötü. Zir vadisi tarafı gerçekten çok güzel, haftasonları sabah erkenden kalkım Tekke Köyü'ne kadar gidip gelirdim sonra da güzel bir kahvaltı çekerdim muhteşem olurdu. Sincan'dan git gel 70km yapardı. Bahar ayında çok güzeldi oralar ama şimdi nasıldır bilemem

bisikletim dağ bisikleti henüz kondisyon sağlayamadım (doruk biliyor) sınavlar yüzündende binemiyorum 2temmuza kadar geldiğinde eğer bende kendimi hazır hissedersem çıkarız çünkü sizi yavaşlaıp sıkmak istemem

zir vadisini bende gezdim çok guzel orası peri bacaları gibi yerler var gökler köyüne ğitmeye kalkıştım yolu bulamadım ama artk biliyorum yolu. nukleer kedi sen sincanın neresindensin ben eryaman 5. etaptanım

selam bende eryaman 2 den gürol.yalnız simdilik uşaktayım.temmuz 2 itibariyle bisikletimle beraber gelmeyi düşünüyorum.
nasip olursa bende katımak isterim size..

slm bisikletin yol mu yoksa mtb mi:?

ankarada pedallıycak bir suru yer war gıtmeden once coğu etkinlik foruma yazılıyor zaten burdan öğrenebilirsin.

uygun bi wakit birliktede pedallayabiliriz..

zir vadisine gidiş çok kolay ankara çayı ile paralel olduğundan yokuş yok merak etme gidiş dönüş 50 km yi bulur

Bugün dönmeyi düşünüyordum ama olmadı. Yarın döneceğim inşallah. Giderken bisikletle gittik dönüşüm otobüsle olacak:D

Geri