Scudo Sports

Ankara

Arkadaşlar Ankara da sıkı bir antrenman yapmak isterseniz (ben ta Keçiören den yola çıkıyorum genelde tek başıma) mühye köyünden -eymir den de çıkılır- ya da Kırkkonaklar tarafından Mamak çöplüğünün olduğu çevre yolundan Elmadağ a Yakupabdal köyünün oralara hatta TRT vericilerinin arkasından Kızılırmağa kadar harika köy yolları patikalar var gidiş geliş Keçiören den 180-200 km yapıyor ben bu gezileri bütün günümü alacak şekilde 2-3 kez yaptım. akşam eve ölü bir şekilde dönüyorum ama isterseniz bir gün sabah 5 de filan buluşup yola koyuluruz.
Not: bu geziler tamamen toprak yollarda ve patikalarda geçecektir.

Scudo
@papilloniac

Davetin için sağol.:)
gezi nerede olacak ben bu şekilde bir kaç kez Kızılcahamam a gitmiştimde çok sıkıcıydı asfalt yol.

Selamalre ankaralı bisiklet severler.Ben eskişehirden said. Okulum bitti o yuzden ailemin yanına ankara/gölbaşına gidecem ay sonunda. Ancak işin ilginç yanı daha yeni ankara gölbaşına taşındık. pek arkadaşım yok ankarada ayrıca rotaları da bilmiyorum. Eğer bir grubunuz varsa ben de tanışmak isterim sizlerle.Uzun yola dayanıklıyımdır. Eskişehir antalya ve İzmir bodrum seferlerıni canlı ve hasarsız olarak bitirdim:)
Şakası bi yana sizlerle tanışmak ve arkadaş olmak isterim.Mail grubunuz falan varmı?

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Shark

Slm hoş geldin...

Ankaralılar olarak bu haftasonu bir ekip Kızılcahamam'a giderken başka bir ekip Eymir'e gitti. Eymir sana tur sayılmaz, çünkü ona çok yakın oturuyorsun...

Burada Ankara Gezi Takvimi diye başlık açtım gezi duyurularını ordan takip edebilirsin...

@trinitrotoluen

merhaba mesut kardeş sen benim nickimi çalmışın ama olmadı :D şaka şaka benimki tnt seninkinin kısa versiyonu şimdi biz adaşmı olduk :D

@tnt

Galiba adaş olduk ama ben nicki değiştirmeyi düşünüyorum sana devredebilirim :D

ben şehir içinde yoğun trafik arasında surmeyi daha çok tercih ediyorum.araç kullanan insanların yanların da 40-50 km ile giden bir bisiklet gordüklerindeki şaşkınlıklarına :eek: bayılıyorum not: etimegut yolu iğrençsin .....

@skull_hunter_11
Şehir içinde sürdüğüne göre mutlaka birçok deneyimin olmuştur sen iyi de kullansan dikkatli de olsan Türkiye de bisikletlilere araç gözüyle bakmıyorlar. Trafikteki birçok sürücünün dikkat ettiği tek şey kendi arabaları yani bir canlıya verecekleri zararı değil.:2gunsfiri ta ki yayalar bile bir adım geri çekilmiyor bence bu zevkinden vazgeç :eek: ve lütfen yanlış anlama akıl vermek değil amacım ancak trafiğe zorunlu olmadıkça çıkma Türkiye de bisikletliler karşı hiç saygı yok. Ben gündüz de olsa bisikletimde 3 tane çakar lambayla trafiğe çıkıyorum. Sana arazide bol keyifli sürüşler dilerim.

haftaiçi her sabah 6 da evden cıkıp 6.30 da fen lisesi kapısından odtü ormanlarına giriyorum.
Çeşmeleri dolaşıp tuğla fabrikasından geri dönüş yapıyorum. Katılmak isteyen lere hayır demem . .

@Shark

Merhaba bisikletseverler. Said Arkadaşımızı ankaraya transfer ediyoruz. Faaliyetlerinizi en kısa sürede görmek istiyoruz eskişehir ekibi olarak ankaralıları kentimize bekliyoruz .Hepinize selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Shark
Şuan için Ankarada değilim ama bir ankaralı olarak aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum.
Bol pedallı günler..)

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
35 yaşındayım ve 21 sene sonra yeniden pedal basmaya başlıyorum. Anlaşabilirsem bugün bir bir dağ bisikletim olacak. Gezilerde ayak uydurabilmek umuduyla. Yardımlarınızıda bekliyorum. Bu sayade sigarayıda bırakmak amacım. Doğaya yeşile yapacağınız tüm gezilere katılmak isterim.

bisikletle olan tanışıklığım yeni değil ama uzun süredir iş güç 4 tekerden inememiştim.. genelde beşevler - hacettepe ve beşeveler - gölbaşı güzergahında sıklıkla da geceleri rastlayabilrisiniz bana :) özellikle dün gece 11 civasında gölbaşından dönüşte çıkıştan sonraki konya yolundan iniş oldukça zevkliydi ;) tavsiye ederim.
şehir içinin ve asfalt yoların bir dezavantajı var bence. o da yol boyunca soluduğumuz hava. malesef yolda biriken kimyasallar ile karışık ve ileride kanserojen etkiler oluşturabilir bence. benimde amacım şehir dışı köy yolları ve patikalar ama hala bir rota bulamadım. yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

kazasız pedallamalar:)

@murti06
Merhaba,foruma hoşgeldiniz.Yazdığınız zaman aralıkları benimkilerle hemen hemen aynı,ama bende fazladan 23 sene daha var.:) Ben bisiklete yeniden başlamadan hemen önce sigarayı bırakmıştım. İyi günler.

Hoş buldum bende bırakmıştım 14 ay ağzıma sürmedim 8 ay önce yeniden başladım. Bisikletle birlikte inşallah yeniden bırakacağım

Geri