Scudo Sports

Ankara

Merhabalar bende eymir'e gelebilirim, geçen hafta pazar'da inmiştim..3lü gruplar falan geziyordu..ben sap gibi tek başıma..
evet benimde kondisyon sorunum var, zannetmiyorum sorun olsun çok, yarışmıyoruz sonuçta..

düzeltme: ben sabah saatlerinde düşünüyorum 6,30--7,00 gibi..

Scudo
:) o zaman yarın 6 30 da uygun bi yerde buluşalım ve çıkalım, uyarsa...residential_man@hotmail.com...burdan haberleşebiliriz....

Merhabar;
Benim hareket noktam Birlik Mahellesi (Köşkün Arka tarafına düşer)..
Siz dikmen tarafından kaptırıp gelecekseniz, orman girişinde görüşülebilir.

Bu arada ikili bir tur gibi gözükmesin, uygun olan diğer arkadaşlarıda bekleriz.

tamam o zaman 6 30-7 arası limonatacının orda buluşuruz ok mi...
arkadaşlar, gelmek isteyen varsa bekliyoruz....

evt tam dediğin saatte deprem oldu hemde iki tane...

..ve görüştük, orman yolunun inişi çok güzel de çıkışı(!)..yeniden görüşürüz..:)

Görüşmelerin sayısını arttırtıkça o yokuşların çıkışıda, inişi kadar güzel olacağı kanısındayım..
Hayal gücüm çok mu gelişmiş acaba?

Merhaba ben Keçiören'e yeni taşındım önceden Oran sitesi yıldız da oturuyordum orada bisiklete binmek çok zevkliydi Eymir gölü orman ve Elmadağ da antrenman yapardım. Şimdi keçiören den tekrar çıkıyorum ama trafik de gidene kadar bir kaç canım gidiyor.
Keçiörende bir kaç bisikletli gördüm ama tanışma fırsatım olmadı buradan sesleniyorum keçiören yada o civardan olan arkadaşlar

tamam anladım keçiörende kimseee bisiklete binmiyor şahin e yada murat131 e biiner. ben de tekrar oran sitesine yada dikmene taşınacağım kaskımı takıp binadan çıkarken herkes bana E.T gibi bakıyor zaten.

@papilloniac

1-)Yanlış anlaşılmış sanırım; ben zaten kendi adıma söylemiştim yazdıklarımı..
2-)Ama ağlamadım hiç, aldım elime bisikleti, çıktım yokuşu.:D

daha mesajı yazalı 2 3 saat olmuş bekle çıkar elbet oralardan birileri

kecıogren den bıldıgım kadarıyla kımse yok ama her hafta tura cıkan bı ekıbımız mevcut ırtıbata gecersenız bıze katılabılırsınız pedalla kalın ıyı gunler

ankarada bır cok rota mevcut bence ama genel olarak eymır ve kızılcahamam tercıh edılıyor

arkadaslar boyle armut piş azıma duşle olmuyor bu ısler burda bı forum mevcut zaten yazılıyor turlar gelın tanısın ınsanlarla zaten o zaman teldende haber alırsınız bence boyle bır forum gereksız olur ayrıca olusturulsada sonuc olarak bırılerı organıze edecek kı o organıze edecek olanlar zaten edıp duyuruyorlar bi foruma daha ne gerek var pedalla kalın gorusmek uzere

@sercangedik

mesajınızı aldım teşekkürler turlarınızı takip ederek sizinle irtibata geçerim.

@CROSSCU_31
ya öyle demeyin bir şirkette bütün gün pc başında oturmak çokkk sıkıcı gönül ister ki ayaklar hep pedalda olsun

oh be sesimi duyurdum!:D

dikmen den selam sana..
yarın sabah, emek delta önünde 7:30 da oluşacak gruba katılabilirsin..

aslında, şehir içinde gezmek de zevkli..bilmediğimmekanları keşfediyorum(çoğunlukla yorgunluk nedeniyle durakladığım parklar oluyo)

Geri