valla ben katılmak isterim.. şu an kullandığım bisiklet bianci nin ağır bir modeli.. bugün bisikletlere baktım.. iyi bir şey toplayacağım sanırım elimdekiyle de hızınızı kesmem
eğer böyle bir organizasyon olursa mutlaka katılırım ..
Bisiklet ya da herhangi bir şey sorun değil.
Bende 8 senelik Peugeot kullanıyorum..Yeni teknoloji bisikletlerin yanında demir yığını gibi duruyo..Sürülebilirliği olduktan sonra orta mesafelerde çok sorun değil..Ben kondisyonu arttırma çabası içerisindeyim..
Hafta sonunda doğru bi konu açar bir güzargah belirleyip çıkarız, artık kaç kişi olursak..
hoş buldum arkadaşım
bugün işim çok erken bitti ve eve geldim. Aslında biraz uyuyup biraz antreman yapmaktı amacım ama duramadım gelir gelmez biraz turlamak için aşağıdan bisikletimi almaya inerken ayağımı burktum. Önce pek bir şey yoktu. Çok az dolaştım sonra eve geri dönüp 2-3 saat uyudum. Saat 16:00 gibi uyandım ayağım şişmiş ve ağrıyordu. Kas gevşetici sürdüm bekledim buz felan yok olacak gibi değil soğuk suyla pansuman biraz iyi geldi sanki bende hemen dışarı fırladım canım yanıyordu ama bisiklette kullanmak istiyordum. 19:00 bastım pedallaraayağımında sancısı geçmişti sanki. Gözüme kestirdiğim bazı rampalarada vurdum o kadarka hamlamış sayılmazmışım doğrusu. Sonra biraz asfalt dışına cıktım. Stabilize yolun kenarında ağaçlar vardı orda artık biraz dinlenme ihtiyacı duydum ve sizlere bisikletimin resmini çektim http://img525.imageshack.us/img525/4781/silas20167vr7.jpg http://img525.imageshack.us/img525/9108/silas10158et2.jpg
onun adı SİLAS
hava karardı epy zaten kıyafet yönünden de eksik olduğum için geri dönüş kararı aldım. Görünmüyordum çünki yolda bundan emindim. En kısa zamanda gerekli kıyafet ve bisikletimin gerekli ışıklandırmasınıda yapacağım. Sanırım 15 km lik bir antereman yaptım bugün. Çok keyif aldım. daha çok zorlanacağımı sanıyordum uzun aradan sonra ama çabuk ısınmaya başladım sanırım. Tlihsiz burkulma olmasaydı bugünki hedefim 30 km civarında bir sürüştü
Ben her yerde !..
Muhakkak karşılaşırız, bisikletiniz ne marka acaba? görürsem tanırım...
(fotoda renginin siyah olduğu belli ama markasını seçemedim bi türlü yaw, ha bi de şunu söyleyim kaskınız yoksa dönüp bakmam bile...)
Tamam o zaman bi' ayar çekelim bu hafta sonuna..
Cumartesi durumunuz ne bilmiyorum ama Pazar seçim var..
Pazar ya sabah'ın köründe ya da akşam üzeri falan çıkalım artık nasıl uydurabilirsek..
Bu arada bi güzargah düşünelim,,50-60 km'lik falan..
ya yeni gördüm kusura bakma msn mi hatırlayamıyorum akşam evde bakarım hep oto. açıldığı için hatırlamıyorum. msn yi çok nadir kullanıyorum apılacak o kadar çok şey var ki hangisine yetişeceğimi bilemiyorum.
tekrar görüşmek üzere
selam biggs iyiki öyle bey bay yazmamışsın yazsaydın kusura bakardım.
Pazar sabah 06,30 Emek-Delta da olabilirim. Belki bir arkadaşım daha bize katılır. ancak bi Gordion turu vardı o belli olsunda belki oraya kaçarım (eh birde eşimin başka bir tatil planı yoksa ).
biggs Gordion için bende kondisyon yok demişsin gözünde hiç bir yeri hiç bir tepeyi büyütmezsen daha çabuk gelişirsin.