Scudo Sports

Ankara

@KevSerSeri

Ben üç gün önce akşam Kızılay ın ortasında İsmail abiyi gördüm:D yakalayıp tanıştım falla billa:)

Scudo
Merhaba bu pazar bır tur planı varmı? varsa saat yer vs ayrınıtlı bılgılere nerden ulasabılırım.

@omerz

Bu haftasonu olan geziyi iptal ettik hava durumundan dolayı. İnşallah haftaya güzel bi şey ayarlarız...

arkadaşlar benim eşşegi pardon bisikleti degiştirir degiştirmez aranızdayım.tanışmak için sabırsızlanıyorum.ayrıca ankaradan bisiklet alabilecegim en salam firma hangisi.dün erdoğanlar bisikletten sanırım lütfi beyle konuştum telefonla,tarzı ve verdigi bilgiler çok hoşuma gitti.nedersiniz yeni bisikletimi ordanmı alsam...

@crom

Siz bilirsiniz tabi de Lütfü Abi iyidir yaw. Biz bolca uğruyoruz kendisine...

Kevser'in slmı var, forumdan tanıyorum diyin yardımcı olur...

Lütfü Abi süperdir. Bu günlerde benim bisiklet de toplanıyor orada. Tamamlanınca artık turlara çıkarız hep beraber. Lütfü Abi'ye de yardımları için şimdiden sonsuz teşekkürler.

selamlar herkese...
özellikle hafta içi gündüzleri işi olmayan arkadaşlar varsa bana ulaşsın lütfen.. çünkü özellikle haftasonu turlarına işimden dolayı katılamıyorum genelde...

sevgiler

msn : emretopak@hotmail.com

@Çağatayy

geçen bende gördüm. ismail günde 100km :eek: biniyor nerdeyse. şehrin herhangi bir yerinde deli gibi giden bir hussar'lı görürseniz bilin ki o ismaildir. :D

arkadaslar eger isterseniz her pazar 3 ten sonra bi yerleri turlayabilriz önerilerinizi bekliyorum

Ankarada en guzel bısıklet ıle gezılecek lezgi göleti ve cıvarındakı ormanlık arazılerın araları her turlu ınış cıkış duzluk var harıka bır yer :)

Nasıl ulaşılır: Yenimahalle yakacık koyunden memlık koyune gecıyoruz ve memlık koyunden kazan a gıden yolu takıp edıyoruz trafık hemen hemen yok ..

Ben kayseriye üni. için gelmeden önce iki haftada bir arkadaşlarla giderdik karşıyaka mezarlıgından 20 km uzaklıgı ortalama gıdıs gelıs ıyı antreman ve eglencelı oluyor:)

Selamlar,

Bugün öğlen vakti biraz bisiklete bindim. Ancak hava oldukça soğuktu. Bugün başka binen oldumu? Acaba bana mı soğuk geldi yoksa gerçekten soğukmuydu? :))

Arkadaşlar turlarımız olduğu zaman haberdar ediyoruz zaten bu aralar havalar güvenilmiyor o yüzdeb pek bişey yapamıyoruz ama6 mayıstaki organizasyon muhteşem olucak kaçırmayın sakın :D

@TheOnine

Çubuk ta merkeze bikaç km uzaklıkta ormanın içinde muhteşem bi göl var. ben bisikletimi götürmedim ama götürseydim eminim çok eğlenecektim. havalar ısınsın ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum. Eğer gitmeyi düşünenler varsa Çubuk.a kadar bisikletle gitmemelerini öneririm, bi vasıta ayarlayıp gitmeleri daha uygun olur. çünkü protokol yolu ordan geçiyo ve motorlu araçlar için çok hızlı bir karayolu.. Dikkat etmekte fayda var.

Bız kayserıden 5 6 kısı gelıyoruz 6 mayısta ankaraya özlemısım gozumde tutuyo :)

@iron

6 mayısta küresel ısınmayla ilgili bir miting olacak sanırım.. yaklaşık bi 5 km lik halk turu olacak.. ama ondan öncesinde 5 mayısta şehirdışından gelen arkadaşlar için eymire bir gezi yapılacak diye biliyorum sametçim.. bakarsın biz de katılırız:D?

ya burak ben başka bi gezi sandım ondan :D bir aksilik çıkmassa anıtparktayız... olmassa birlikte çıkarız.. umarım istenilen mesaj verilir..

@opelcalibra

Evet bence de. Ben de Ümitköyde oturuyorum yollar güzel. İsterseniz tüm Ümitköyde oturan bisiklet tutkunu arkadaşlarımızla bir tur bile düzenleyebiliriz ne dersiniz?

Geri