Scudo Sports

Ankara

arkadaşlar. ben mustafa. keçiörende oturuyorum. amoeba scud'um var. hafta sonu turlarına çağırırsanız çok sevinirim. teefonum 0 505 217 70 74. mesaj çekin buluşma yerini ve saatini söyleyin yeter.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Scudo
evet saolsun kevser arkadasımız organize olamayı basarbiliyo, hatta gecenlerde yolda gördüm kendisini ama beraber turlamadık hiç... ama ankarada bir organizasyon eksikliği söz konusu gerci yeni yapılan yollar tam bir ölüm geçidi ( yeni yapılan alt geçitler vs.). ben genel olarak ulaşım amaçlı binebiliyorum bu aralar ama 1-2 ay sonra inşallah daha aktif bi şekilde bulnabileceğim... herkese kazasız sürüşler...

@EvliyaÇelebi

Sizi de aramızda görmek isteriz. Geziler için mutlaka bizi takip edin...

@bikerboy

Yapma yaw. Nerde gördün? Hoş bu soru biraz saçma olacak. Her an her yerde olabilirim...

E yolda durdursaydın slm deseydin ya tanışmış olurduk. Biz tanımadığımız kasklı falan gördüğümüz çok kişiyi durdurup slm vermişizdir öyle... Ekibe katmışızdır...

vala kevser ben arkanızdan geliyodum siz bi sokağa sapınca benimde işim vardı zaten... yoksa tanısırız bigün nolcak...

ben mehmet
3 arkadas gezmek yogun iş temposundan kacmak icin kendi capımızda bisikletler alıp grup halinde gezmek istiyoruz.ankara da bisiklet düşkünü maceracı gruplar arıyoruz.
diger arkadaslarımın adı fatih ve ertunc
fakat su an düşündügümüz bisiklet ümit whistler
full alimunyum ve ve shimano altus serisi vites sistemi var
güclendirilmiş gecmeli göbek ve kalınlastırılmıs yay sistemi bisikleti daha saglam olcagını sanıyorum (tabi bütcemin 250 -300 ytl gibi bir sey söz konus old icin)
sizce nasıl ?

@mehmetyapman

Merhaba arkadaşım. Ankara'da çok iyi bisikletçi potansiyeli var. Ancak bu kadar kişiyi bir araya toplamak zor oluyor. Siz de bize katılabilirsiniz. Çok düzenli olmasa da çoğunlukla geziler düzenliyoruz.

Donanımdan çok iyi anlamam ancak size tavsiyem bu fiyata 2. el daha kaliteli bir bisiklet alabileceğiniz. Forumdan bilenlere danışın, 2.elleri takip edin derim...

Görüşmek dileğiyle...

@mehmetyapman

selamlar gırıs sevıyesı ıcın altus ıyıbır tercıh olacaktır bence sızın acınızdan hem fıyatı uygundur eger dahada ılerlemeyı dusunursenız degıstırırsınız kevsınde soyledıgı gıbı ankarada potansıyel fazla bız bunları bır araya toplamaya calısıyoruz umarım bı gun bı turda karsılasırız pedalla kalın

kevser abla ben seni gördüm işin vardı galiba(erdoganlarda km saati) benimde acele gitmem gerekiyodu tanısamadık:( inşş. baska sefere

ortalık kevser ben senı gordum dıyenlerden gecılmıyo kıs durmuyorkı ankaranın heryerinde o var :D

@yighitjan

Haydaaa görürsünüz de niye slm vermezsiniz anlamadım ki. Hep de işiniz acele oluyor. Öyle sakin bir zamanda gitmek lazım bisikletçiye. Saatlerce Lüftü Abi ile karşılıklı oturup malzeme incelediğimizi, muhabbet ettiğimizi bilirim. Aaaa lütfen olmasın bi daha...

Lütfü abideki balık muhabbeti de güzeldi. =)
Salı günü bir mani çıkmazsa 3:30'da geleceğim toplantıya. Bir de artık bir bisiklet alabilirsek daha bir güzel olacak... =)

@XES

Aaa selam Evren. Sen giriyor muydun buraya. Sorma yaw nasıl bir muhabbet açtıysak ağzımızın suyu aktı. Zaten bir gün olsun erdoğanlara tok gittiğimi hatırlamıyorum. :D Ordan çıkışta Ken ile Sakarya'ya hamsi tava yemeye gittik.

Seninle karşılaştığımız, tanıştığımız da iyi oldu. Toplantıya katılmadığın günlere pişman olacaksın. Neyse hadi bakalım. Salı günü toplantıya bekliyoruz...

vadiye takılmak için o kadar yokuşu tepmemeiz lazım...

Dikmen Vadisi (kastım yukarı bölüm henüz betonlaşmamış olan) aslında kentin içinde bir cennet bahçesi. En azından düne kadar öyle idi. Çok güzel ve yerine göre zorlu parkurları barındıran bir gezi alanı olarak bütün bisiklet severler tarafından değerlendirilebilirdi. Ama orada İ. Melih Gökçek tarafından bir kentsel dönüşüm projesi başlatıldı ve yöre halkı ile ipler gerildi. Bu nedenle sanırım pedal çevirmeye artık pek uygun değil. Ben de işim icabı ve orada oturan yakınlarımı ziyaret için arada takılmaktayım.

Kaydı yaptırıp ilk toplatıya girdik bakalım. Geriye bir bisiklet edinmek kaldı. Erteleye erteleye bir seneyi bulduk. Artık bir bisiklet sahibi olmak farz oldu...

@XES

Ouwww Evren kararlı gördüm seni. Bugün gaza getirmeyi başardık zannımca. Al tabi yahu. Kulüpte nerdeyse 5 kişiye bir bisiklet düşüyor. Onu bekleyene kadar özgürce gezersin. Hem bizim ha diyince çıktığımız turlar oluyor, onlara da kolaylıkla katılabilirsin...

Geri