hamza06
Üye
- Tepki
- 143
- İsim
- hamza t.
- Bisiklet
- Carraro
Valla bende anlayamadım. Saniyeler içinde gitti nasıl denk geldi anlayamadım. öyle işlek bi yerde değil. yaz geldi diye sevinirken başıma gelene bak. Bütün hevesim planlarım bitti.
beyler bugün bisikletim çalındı.hemde gözümün önünden kaşla göz arası nasıl çalındı anlayamadım.Keçiörende mahallede çalındı.markası mosso cavalier 700 sora. Polisi falan aradım ama durumları tahmin edebiliyomuşunuzdur.
Arsızlığı iyice ele aldılar artık. Şu ara bisiklet para ettiği için hırsızlıkları arttı. İkinci elde bile ateş pahası fiyatlar varken, bunların olması normal geliyor artık. Hırsızlar en olmadık anları kovalıyorlar. O yüzden çalındığında içinizin acımayacağı fiyatta bisikletler almak daha mantıklı. Çünkü önlenemiyor. Ben şahidim polis de ilgileniyor ama elden çıkınca bizim de yapacağımız birşey kalmıyor diyor. Bisiklet için uydu kontrolü vb. uygulamalar geliştiriliyor ama ne kadar faydalı olur bilinmez. Şimdilik çok uyanık olmakta fayda var.
Pahalı bişey miydi abiyok be adamları nerden bulayım. Hiç bişey bulamadım. Belki hakkımda hayırlısı buydu. yapacak bişey yok.
geçmiş olsun..beyler bugün bisikletim çalındı.hemde gözümün önünden kaşla göz arası nasıl çalındı anlayamadım.Keçiörende mahallede çalındı.markası mosso cavalier 700 sora. Polisi falan aradım ama durumları tahmin edebiliyomuşunuzdur.
mantık güzel ama airtagın da bir kapsama alanı olacağını sanıyorum yada konum bilgisini gönderebilmek için bir şekilde internete ulaşması gerekecek, yıllar önce aliexpresste bisikletler için maşa borusunun içine yerleştirilebilen gps takip cihazı görmüştüm, yeniden bulabilirsem buradan link paylaşırım, kişisel olarak ise yalnız yaşadığımdan bütün bisikletlerimi evde yatak odamda bulunduruyorum.Yukarıda okumuştum yazmak istedim. Bisiklet hırsızlığında Apple airtag kullanmak mantıklı olabilir. Sele borusunun altına vs yerleştirilen bu cihaz telefonunuzdan uzaktaysa diğer Apple cihazları üzerinden siz konum gönderiyor. Bisikletlerde seri numarası olduğu için bu benim diyebilirsiniz. Şimdilik Apple cihazlarla çalışıyor sanırım ama inceleyip takip etmek lazım. (link)ürünün inceleme videosunu ekledim, youtubeda daha fazla inceleme videosu var. Merak eden olursa bakabilir![]()
Airtag belli bir mesafedeki size ait olmayan apple ürünleri ile de etkileşime geçerek konum belirleyebiliyor. Fiyat oldukça pahalı bir ürün ancak bisikleti ev içinde tutmayanlar ve ederine değecek tutardaki bir bisiklet için güzel bir seçenek.mantık güzel ama airtagın da bir kapsama alanı olacağını sanıyorum yada konum bilgisini gönderebilmek için bir şekilde internete ulaşması gerekecek, yıllar önce aliexpresste bisikletler için maşa borusunun içine yerleştirilebilen gps takip cihazı görmüştüm, yeniden bulabilirsem buradan link paylaşırım, kişisel olarak ise yalnız yaşadığımdan bütün bisikletlerimi evde yatak odamda bulunduruyorum.
En anlam veremedigim konu bu bisikleti evde tutmak istememe sorunu. Ev küçük ise onu anlarım elbette ama yer varsa neden problem olsun bu konu? Diyelim ki hijyen sebebiyle istemiyor kişi, o zaman bile elinle tut bur köşeye koy, o köşeden al yine. Evde yürütmene gerek yok zaten. Başka da bir sebep aklıma gelmiyor açıkçası.