Kubiilay
Üye
- Tepki
- 220
- İsim
- Kubilay
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
ben keçiörendeyim. yasaklar bitti dışarıya cıkmaya başladım.Beştepe, Emek, Bahçelievler, Anıtkabir cıvarlarında süren varsa tanışmak isterim![]()
merhabaMerhaba ben bisiklet kullanıcısıyım
Gidon pozisyonunuz yanlış, fren kolları yer ile 90 derecelik açı yapmalı264486 dosyayı görüntüle
Merhaba yol bisiletine geçtim ve etimesgutta ikamet ediyorum. yaşım 42 sürüş olursa katılmak isterim. antreman şeklinde tabi.. iki yıldır yatıyoruz evde hamlamışızdır.
bir soru ankarada veledrom var mı?
veledrom olacağını hiç zannetmiyorum. Bu arada benım bisikletin aynısı ama tekerlerde forza ve speed yazmıyor 2021 model mi![]()
Gidon pozisyonunuz yanlış, fren kolları yer ile 90 derecelik açı yapmalı![]()
Yok onlar benim tasarımım. Az çok elimizden geliyor. Bisiklet 2021 model. Dilerseniz size de istediğiniz yazıyı yazdırabilirim.
teşekkür ederim. Şimdilik gerek yok gibi.
o zaman hoş geldinMerhaba gölbaşından aranıza yeni katılıyorum şehir bisikleti almayı düşünüyorum o yüzden foruma üye olup bilgi amaçlı burdayım bisikleti daha çok eymir mogan ve gölbaşı oyaca veya gölbaşı oğulbey taraflarında sürmek için alacağım
Herkese keyifli sürüşler
Hoş bulduk😉😉o zaman hoş geldin![]()
beyler bugün bisikletim çalındı.hemde gözümün önünden kaşla göz arası nasıl çalındı anlayamadım.Keçiörende mahallede çalındı.markası mosso cavalier 700 sora. Polisi falan aradım ama durumları tahmin edebiliyomuşunuzdur.