Scudo Sports

Ankara

Katlanır bisiklet tayfası varmıdır dostlar :D

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Scudo
@Snr U aa süper :) Kurtuluş-Eymir güzel bir rotaymış. Ben Bahçeli civarındayım, denk gelirsek katılabilirim. Sanırım hafta içi çıkıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: ali önder
bende tek başıma sürüyorum sincan esenlerden çıkıyorum ayaş pazarına gidip geliyorum ara sırada polatlıya gidiyorum

• Beğen
Tepkiler: kibushh
@kibushh evet eymir güzel güzergah. Bende sürekli gidiyorum. ramazandan sonra bende katılabilirim

• Beğen
Yasaklar ve Ramazan dolayısıyla akşam saatlerinde Batıkent sınırları içerisinde sürüyorum, her türlü eğime sahip bir coğrafyası var 😀😀 Ramazandan önce meydan tarafında hiç yoktan sürenler görüyordum. Yollar sessiz sakin tavsiye ederim 😊

• Beğen
Beştepe, Emek, Bahçelievler, Anıtkabir cıvarlarında süren varsa tanışmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: hamza06
Arkadaşlar Ankara'da 19 Mayıs'da buluşma olacak mı, bilen var mı?

• Beğen
ec60659a-dc67-4105-83b2-0419e6dba5e4.jpg

Merhaba yol bisiletine geçtim ve etimesgutta ikamet ediyorum. yaşım 42 sürüş olursa katılmak isterim. antreman şeklinde tabi.. iki yıldır yatıyoruz evde hamlamışızdır.
bir soru ankarada veledrom var mı?

veledrom olacağını hiç zannetmiyorum. Bu arada benım bisikletin aynısı ama tekerlerde forza ve speed yazmıyor 2021 model mi :)

264486 dosyayı görüntüle

Merhaba yol bisiletine geçtim ve etimesgutta ikamet ediyorum. yaşım 42 sürüş olursa katılmak isterim. antreman şeklinde tabi.. iki yıldır yatıyoruz evde hamlamışızdır.
bir soru ankarada veledrom var mı?
Gidon pozisyonunuz yanlış, fren kolları yer ile 90 derecelik açı yapmalı:)

veledrom olacağını hiç zannetmiyorum. Bu arada benım bisikletin aynısı ama tekerlerde forza ve speed yazmıyor 2021 model mi :)

Yok onlar benim tasarımım. Az çok elimizden geliyor. Bisiklet 2021 model. Dilerseniz size de istediğiniz yazıyı yazdırabilirim. :)

Gidon pozisyonunuz yanlış, fren kolları yer ile 90 derecelik açı yapmalı:)

Akşam ayarlayım. şehir bisikletinden geçtim. teşekkürler uyarınız için.

• Beğen
Tepkiler: Sigma Male
Merhaba gölbaşından aranıza yeni katılıyorum şehir bisikleti almayı düşünüyorum o yüzden foruma üye olup bilgi amaçlı burdayım bisikleti daha çok eymir mogan ve gölbaşı oyaca veya gölbaşı oğulbey taraflarında sürmek için alacağım

Herkese keyifli sürüşler

• Beğen
Merhaba gölbaşından aranıza yeni katılıyorum şehir bisikleti almayı düşünüyorum o yüzden foruma üye olup bilgi amaçlı burdayım bisikleti daha çok eymir mogan ve gölbaşı oyaca veya gölbaşı oğulbey taraflarında sürmek için alacağım

Herkese keyifli sürüşler
o zaman hoş geldin :)

beyler bugün bisikletim çalındı.hemde gözümün önünden kaşla göz arası nasıl çalındı anlayamadım.Keçiörende mahallede çalındı.markası mosso cavalier 700 sora. Polisi falan aradım ama durumları tahmin edebiliyomuşunuzdur.

beyler bugün bisikletim çalındı.hemde gözümün önünden kaşla göz arası nasıl çalındı anlayamadım.Keçiörende mahallede çalındı.markası mosso cavalier 700 sora. Polisi falan aradım ama durumları tahmin edebiliyomuşunuzdur.

Ankara'da acayip bir bisiklet hırsızlığı furyası var şu ara, benim de profilde görülen bisikletim (henüz 6 ay kadar kullanmıştım.) yenimahalledeki evin bodrumundan diğer bisikletlerle beraber çalındı. Kesinlikle hiçbir kilide vs güvenmeyin. Bisiklet akşam evin içinde duracak, park edince de gözünün önünde duracak her an. 20 saniye yeterli çalınması için... Size de büyük geçmiş olsun. Ankara polisi adamları yakalıyor ama bisikleti çok hızlı elden çıkardıkları için bisiklet kayıplara karışıyor, muhtemelen bir daha bulunmaz. :( :(

Geri