Scudo Sports

Ankara

@TheBilgin
Selam... bu bisikletlerden hangisi size uyuyor boyut olarak? Yada sorunuz modeller manasında geniş bir sorumu ilanlar ile alakalı bir soru mu

Scudo
@4rd4
Siz hangi etaptasiniz?

@Tugba Lucking
Ben ata mahallesi tarafında oturuyorum.3. etapa yakın oluyor sanırım.

Arkadaşlar bu alanın halen aktif ve açık olup olmadığını bilen var mı aramızda? Haftasonu bisiklet satın alıp burada ilk denemelerimi yapmak istiyorum.

@golemcan
Hangi alandan bahsediyoruz, yukarıda bir detay mı kaçırdım?

Pursaklar tarafında bisiklet süren var mı arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@Cyanide

Ben mesajı atmadan önce nedense halen gözüküyordu bir şekilde, şimdi de önbellekten bakarak bulabiliyorum aslında ama bu link daha önce "Ankara'da Bisiklet Parkuru" başlığının linkiydi. 2016 civarında yapılmakta olduğu arkadaşlar tarafından anlatılan, beytepe taraflarında bir bisiklet parkurundan bahsediliyordu. Bu parkurun bitip bitmediğini, bitti ise halihazırda faal vaziyette olup olmadığını soracaktım aslında.

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
@golemcan
mtb olabilirmi o parkur ? ama ankarada bu tarz bir yer yok bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
@golemcan

Facebookta Çayyolu bisikletletçileri grubu var. Maceracı gezginler grubunun yöneticisi Alparslan Arısoy yönetiyor. O gruplardan birinde sorun isterseniz bir de.

• Beğen
Tepkiler: sekizce
Merhabalar, Temmuz ayında Ankara üzerinden Karadeniz Turu yapmayı planlıyorum, ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Jozef76 ve tos0648
Mansur Yavaş dün gerçekleştirdiği basınla buluşmasında "İlk yapım projesi 32 kmlik bisiklet yolu olacak." ifadelerini kullandı. Hadi yine iyisiniz. Bir yerden başlamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: sekizce ve tos0648
İyi günler arkadaşlar. Kadro boyu ve fiyatı bana uygun bir bisiklet buldum. Özellikleride iyi gibiydi ama yinede siz bir el atın istedim. Biliyorum uzun zamandır bisiklet alacağım ve sizi rahatsız ediyorum. Umarım bu son olur.

Link:(link)

@TheBilgin
Eklemeyi unutmuşum bu da diğeri

Link: (link)

Birinin kadro boyu 48 cm iken ötekinin 56 cm????

@TheBilgin

Eray hocam selam..
Önce sana uygun kadroyu seçelim istersen ona göre arama yaparsın..
lütfen buraya boyunu ve iç bacak boyunu yazarmısın.
kasıklardan topuğuna kadar kaç cm

• Beğen
Tepkiler: meren12
@BurakMehmet

Boyum 1.79
İç Bacak uzunluğum 80cm

• Beğen
Tepkiler: meren12
@TheBilgin
ozaman baktığınız bisikletlerden kron size uygun ama btwin değil.
Sizin bakmanız gereken ölçüler 55-56 cm
54 te olur belki gidon boğazı değiştirmeniz gerekebilir.

Geri