Scudo Sports

Ankara

@Hkmt öncelikle tebrik ediyorum cesaretinizden dolayı, bir işe niyet etmek işin büyük kısmını oluşturuyor, umarım aksilik yaşamadan tamamlarsınız turunuzu. Benim de eylül ayı içerisinde Eskişehir niyetim vardı gitmişken de arkadaşları ziyaret edeyim istemiştim ki arkadaşlar o sıralar Eskişehir'de olmayacaklarmış. Belki bir ihtimal siz de uygun görürseniz size eşlik edebilirim İstanbul turunuzda. Gelişmeleri takip ediyorum.

Scudo
İstanbul'a bisikletle giderken otoban yoluna bisikletle giremiyoruz değil mi eski yolu kullanmamız gerekiyor ?

@Enes Bakacak Normalde yasak otoyolların kullanımı bisikletler tarafından. Birçok sefer polislere denk gelindiğinde engellediklerine dair deneyimi var forumdan arkadaşların, o nedenle riske atılacak bir durum değil gibi duruyor.

@Enes Bakacak
Teşekkürler. Bildiğim kadarıyla otobana bisikletle giremiyoruz, trafik kurallarında yasak. Ben de zaten otobandan gitmeyi planlamadım hiç. Eski yolu kullanmayı planlıyorum eğer Bolu istikametini kullanırsam.

@tolgahantanguc

Evet Bolu'ya gelmeden önce zorlu bir tırmanış var, hatta konaklama planımı o tırmanışa göre yaptım Bolu yolu için. Ama nihai olarak karar veremedim daha Bolu yolunu kullanıp kullanmayacağıma.

@Pureal

Tabii, çok memnun olurum. Tur sırasında tek kişi olarak kamp yapmayı düşünmüyordum. Siz de gelirseniz ve isterseniz iki kişi kamp kurarak tamamlarız yolculuğu.

@Hkmt Neden olmasın, gayet güzel olur. Şu an için halledilmesi gereken en büyük sorunum ben yoldayken köpeğime bakacak bir arkadaşımı bulmak. Hemen çalışmalara başlıyorum bu konuda da, gelişmelerden haberdar ederim, sizi de takip ediyor olacağım :)

@Pureal

Ben de sizden haber bekliyor olacam o zaman. Geleceğiniz kesinleştiğinde tekrar bi gözden yolu gözden geçirir, ikimize de uygun bir tempo belirleyerek çıkarız. Ben Eylülün 15 ya da 16'sı gibi çıkmayı düşünüyorum ama 3-4 gün geç de olabilr tabii.

@Hkmt Tabii ki araştırıyor olurum ben de, ben yıllık izinde olacağım ve 18 Eylül'de iş başı yapmam gerekiyor o zamana kadar planlama yapabilirim en fazla, şimdilik ayrı ayrı turu yapacak gibi hazırlık yapalım, beraber olursa ne ala olmazsa da sağlık olsun der, birikimlerimizi birbirimize yansıtırız en kötü :)

• Beğen
Tepkiler: Hkmt
Adım Yahya Ankara da Asabi Bisikletçi diyorum kendime sebebi, Ankara da bisiklet kullanıyorum diye :) Arkadaşlar bisikletçilerin toplanıp oturup bir konuştuğu cafe veya başka bir ortamda buluştukları yer varmı acaba bu tarz yerler varsa bana bu yorum altına veya özelden mesaj atabilir misiniz adresiyle beraber ? Bisikletim pek iyi değil küçüklüğümden kalan bisikletim olmasına rağmen gözüm gibi bakıyorum 3-5 arkadaşla beraber gideceğiz eğer öyle bir yer varsa haberdar edebilir misiniz acaba ? Çünkü bir kaç insandan duymuştu diye hatırlıyorum .. İyi pedallar .

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
Buluşacak tanışacak arkadaşlar varmı ? Ankara Kızılay Ulus Kuğulu Seymenler Ayrancı Taraflarında :) Özelden Ulassınlar lütfen.

@redwar

@redwar Aşağı Ayrancıdayım. Yol bisikleti kullanıyorum. Şu an şehir dışındayım. Eylül sonundan itibaren birlikte sürebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her akşam saat 20:00 Sularında Kuğuluparka gidiyorum ve bisikletli arıyorum oturup muhabbet etmek için bu akşam gelmek istiyen varsa oturup orada ki bir kafede çay içebiliriz muhabbet edebiliriz @trebyen birlikte sürelim elbette lakin o zaman dershanem başlamış ve ygs için hazırlanıyor olacağım. İşin güzel yanı da şu kışın dahi olsa da dershaneye veya bir yere giderken hep bisikletimin üzerinde olacağım :) Elbette buluşabiliriz istediğiniz her zaman. Dediğim gibi kuğuluparka her akşam gitmekteyim müsait olanlar varsa eğer. Bana özelden ulaşabilir ve saat verebilirler :)

ikinci el triban 500 almayı düşünüyorum ama ikinci elden çok da anlamıyorum. benimle gelip bisikleti bi kontrol edebilecek biri var mı? :D

Ankara'da ikinci el triban 500 almayı planlıyorum ama ikinci elden çok da anlamıyorum, benimle beraber bisikleti kontrol edebilecek bisikletten anlayan birisi var mı?

@tolgahantanguc Bu akşam gelirseniz tanışabiliriz :)

@kapluj Hacı yolu yokuşunun orada Ankaranın yarısının gittiği bir güvenilir bisikletçi var sizi orayı önerebilirim sahibinin Ninja 600cc'i var görürsünüz zaten kapı da :) Veya beraberde gidebiliriz siz nerede oturuyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: kapluj
@redwar sitesi var mı hocam bisikletçinin? ben letgo'dan biriyle takas yapacağım, büyük ihtimal kızılayda vs buluşuruz, ben nata vega civarında oturuyorum.

Orası size çok uzak kalır ya sıkıntı çekersiniz gelip gitmekte ben gidip bugün öğreneyim sitesi varsa sizle irtibata geçerim :)

• Beğen
Tepkiler: kapluj
@redwar hemen evimin yanında decathlon bar o yüzden btwinci oldum iyice :D
bu arada sağ olun hocam.

Geri