@Hkmt Hocam uzun kollu forma durumu kurtarır mı ki ? İçinize içlik tarzı bir şey giymiyor musunuz ? Bugün hava iyiydi ama dün çok üşüdüm, soğuğu vücudumun her yerinde hissettim açıkcası.
@turac000 Tabii, uzun kollu jersey'in kurtarmayacağı durumda içime termal içlik giyiyorum. Kışın en sert zamanlarını da genellikle termal içlik üstüne yazlık jersey, hepsinin üstüne de uzun kollu jersey giyerek kurtardım geçen sene misal. Yabancıların "layering" dedikleri olay. Ana gövdem sıcak kaldığı müddetçe kollar vs pek üşümez benim. Bir de leg warmers var bir çift. Tabii bunların hepsinin giyince bi 2-3 kilo ağırlaşıyorsun ahah
@turac000
Aynı istikamette ben de haftada 1-2 sürüyorum, köpeklerin saldırdığı 2-3 nokta var. Şimdiye kadar bisikletten inerek hep atlattım. İstersen birlikte sürelim, ısırılma ihtimalimiz % 50 olur
@Hkmt Ben konutkent tarafındayım. Çevreyolundan incek tarafına gidip geliyorum fakat içeri girmedim.
Bir de içerden giden yeni inşaatların olduğu bir yol var devamı anayasa mahkemesi ve konya yoluna
bağlanan ikisinden birinden giderim diye düşünüyorum.
Aslında herkese daha yakın bir toplanma noktası bulunabilir.
Bugün yeni bir sele taktım yarın onu bi denicem eskişehir veya çevre yolunda bu arada.
@SilentBob Ben de ODTÜ tarafından, Eskişehir yolu ile geliyorum o taraflara. Genelde D200'den çevre yoluna, ordan da İncek ya da Tulumtaş'a geçiyorum.
Grup sürüşü olursa ama İncek vs yerine Temelli ya da Polatlı'ya da gidebiliriz. Geçen Temelli tarafına gittiydim, yol güzel ve geniş baya. Biraz fazla kamyon trafiği vardı gerçi.
@Hkmt olabilir tabiki. Ben tek başıma çıktığım için ara yolları çok tercih etmiyorum tulumtaş gibi genelde eskişehir yolu ve çevre yolundayım.
O yüzden temelliye gittim birkaç defa, emniyet şeridi bütün yol boyunca mevcut, polatlı da keza öyle.
Bence de gidilebilir. Ama yeni bir ekip toplanıcaksa ilk bir kaç sürüş çok uzun mesafeli olmamalı diye düşünüyorum.
@Hkmt Mekan bana uygun,
Zamanı belirleriz dediğiniz gibi. Gelecek hafta p.tesiden itibaren olabilir benim açımdan.
Belki trafiğe girmeden arabayla bisikletini getirmek isteyen olabilir
Park yeri olan bir yerde seçilebilir belki.
@turac000
Ben dikmenin tepelerinde oturuyorum. Dolayısıyla temelli istikameti çok uzak oluyor bana. Anayasa mahkemesi civarında buluşup tulumtaşa gidiş dönüş güzel oluyor. Veya haymana yoluna inip aralrdan inceke de çıkılabilir. Bu istikamet uyuyorsa yarın 18 gibi sürebiliriz. Bende tur bisiklet var. Ayak uydurmaya çalışırım.
Hocam müsait olduğunda haberleşiriz. Benim biraz zamanım kısıtlı, ayarlayabilirsem hafta içi akşam 19:30 dan sonra, hafta sonu da aile programına göre çıkabilirim.