Scudo Sports

Ankara

Selamlar Ankara'dan Burak.. Henüz bir bisiklet sahibi değilim, umarım çok kısa süre içinde sizlerden alacağım tavsiyeler ile bir tane edinip aranıza katılacağım :)

Scudo
@burak120320

Yaz bitiyor acele etsen iyi olur [emoji4][emoji1417]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: burak120320
@burak120320

Dogru kullanabilirsin tabi ki ama yazın keyfini de çıkar bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@suleyman06

Eyvallah :) Seçim yapabilmek için bir konu açtım, tavsiyelere göre seçim yapıp 1-2 hafta içerisinde almış olmayı umuyorum.

herkese selam. ankara'ya üniversite okumaya geliyorum. yurdum atakulenin orada ve atılım üniversitesinde okuyorum. merak ettiğim konular:
ankaraya ilk defa geldim, herhangi bir bisiklet topluluğu var mı?
incek taraflarında kullanırım diye düşünüyorum muhtemelen. oralarda nerelere gidilebilir ve bisikletimin periyodik bakımlarını yaptırabileceğim bir yer var mı yakınlarda. şimdiden hoşbulduk :D

@Yigit Kabadayi

Bende yeni geliyorum ankaraya.
Aynı soruları soracaktım ve çankaya taraflarında bisiklet sürülecek yerler,topluluklar vs. varmı ?
Yardımcı olursanız seviniriz :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Yigit Kabadayi
@Nurullah.534 perşembe akşamı bisikletçileri var. Onlara katılabilirsiniz facebookta grupları var. Bakımları erdoğanlar bisiklette yaptırabilirsiniz. Her ne kadar sevmeyenler olsa da ben hizmetten ve ürün yelpazesinden memnunum. Bu arada hoşgeldiniz:)

• Beğen
Tepkiler: Nurullah.534
@Yigit Kabadayi bakımları ben decathlonda yaptırıyorum, sanırsam fiyatı 30₺ gibi bir şeymiş, benim bisiklet b'twin o yüzden ücret ödemedim daha.
kızılay'a kadar inersin oradan metroyla (ankaray değil karıştırma aman) akköprüde inersiniz hemen karşınızda ankamall var içinde de decathlon var. ya da direkt ankamall'e sürebilirsiniz yol kısa.

• Beğen
Tepkiler: Yigit Kabadayi
@Owlknife
bizim ekip:) sen her tura geliyor musun kardeşim ?

@Owlknife
hatırladım kardeşim. gece bize ışık tutan kardeşimsin:)

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Herkese merhabalar,

Önümüzdeki ay Ankara'dan İstanbul'a bisikletle gitmeyi planlıyorum. Bu konu ile ilgili daha önce bir iki başlık açılmış ama konular epey eski olduğu için yeniden sormanın uygun olacağını düşündüm.

Ankara'dan İstanbul'a gitmek için göz önünde bulundurduğum üç tane rota mevcut:

Kızılcahamam - Gerede - Bolu tarafından, Ayaş - Nallıhan - Gönyük - üzerinden ve son olarak da Eskişehir - Bursa istikametinden üç farklı rota var kafamda. Hazırlıklarımı yaparken daha önce bu yollarından tamamından ya da bir kısmından geçmiş, iyi bilen arkadaşların yorumlarını okumak isterim.

Yollar güvenlik, altyapı ve konaklama bakımından nasıl? Yeterince geniş bankete sahip olmayan dar yollardan sürmek istemiyorum tahmin edebileceğiniz gibi. Yolun güvenli ve geniş olması yol uzunluğundan daha önemli benim için. Eğer farklı rota tavsiyesi olan arkadaşlar da varsa onları da duymak isterim. Teşekkürler.

@Hkmt istanbula gidiş yönünde bolu tüneli kapalıydı. eski yola yönlendiriyor. orasıda bayağı dağlık sizi yorabilir.belki bisiklet için alternatif yol vardır bilemiyorum. Birde sapanca gölünün oralarda asfalt çalışması vardı. 3 şerit yolu tamamen kapatmışlar. 10 km araç trafiği var.karşı yolla birleştirmişler. 2 şerit geliş 1 şerit gidiş olmuş. o 5-10 km lik bölümde bisiklete yer kalmıyor yolda.haritadan bakıp alternatif güvenli bir yoldan gidebilirsiniz bence.

Geri