Ankara

Kayıt
16 Mart 2017
Mesaj
11
Tepki
4
Yaş
29
Şehir
Ankara
İsim
Yusuf selim
Bisiklet
Diğer
Mamak kıbrısköyünden sevgilerle kıymetli dostlarım . Yolu bu tarafa düşen olur sa , beraber pedallayabiliriz.

Selamlar...

@yusekacycle
Onun dışında anladığım kadarıyla tur yapmak isteyen ve bunun için bir öncü olmasını bekleyen bir sürü dostumuz var. Aramızdan tecrübeli Önder abilerimiz büyüklerimiz böyle bir faaliyet organize ederse, biz de katılmak için elimizden geleni yaparız. Böylece hem tanışmış hem de sezonu açmış oluruz . Ne dersiniz???
 
  • Beğen
Tepkiler: İck
Scudo

Burak_Cakir

Daimi Üye
Kayıt
28 Mayıs 2015
Mesaj
382
Tepki
551
Şehir
Ankara
İsim
Burak Çakır
Bisiklet
Ghost
Ankara'da genelde tek başına bisiklet sürmeye alışkın değil insanlar. Ben tek bisiklet sürdüğümde soruyorlar hangi gruptasın diye. Grup olayına karşıyım tek başınada bisiklet sürülebilir. İllaki beraber yapılan etkinliklere katılayım derseniz . Aşağıda isimleri yazılı facebook sayfalarını bulup etkinliğe katılabilirsiniz.




Aktif gördüğüm gruplar facebook hesapları

Anadolu Bisiklet Grubu (link)
Toplanma Noktası optimum genelde sincan batıken eryaman etimesgut yenikent civarı ama ben keçiörenden çıkıp gitmişliğim var . çarşamba günleri toplanıyorlar genelde

Perşembe Akşamı Bisikletçileri (link)
perşembeleri güvenparkta toplanıyorlar ama sonra güvenlik nedeniyle yer değiştirilide kurtuluş parkı heralde. perşembeleri 8 de


Yakamoz Bisiklet Grubu (link)
perşembeleri keçiren fatih parkında toplanıyorlar


Bisiklet Gönül Birliği (link)
hafta sonları uzun turlar yapılıyor güvenparkta toplanıyor


Angora Bisiklet Grubu (link)

Çayyolcuları Bisiklet Grubu (link)

Batı Ankara Bisiklet Grubu
 
Kayıt
7 Mayıs 2017
Mesaj
23
Tepki
20
Şehir
Ankara
Bisiklet
Giant
Benim de büyük turlar için bisikletim yok, alınca katılacağım ama @Burak_Cakir a katılıyorum grup olarak binmeyi beklersek hiç binemeden kışı getiririz. Ben y.mah'den tek başıma çıkıp örneğin Besevler'e falan gidiyorum yarın belki Kızılay'a giderim yani gitmek istedigim sevdiğim herhangi bir yere gidip kahvemi içip evime geri dönüyorum. Ama tabii ki bisiklete binmeyi seven bir arkadaşınızla bunu yaparsaniz daha keyifli olur tamamen yalniz binmekten iyidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Imlampre ve yunnus
Kayıt
11 Haziran 2017
Mesaj
9
Tepki
6
Yaş
28
Şehir
Ankara
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Bisiklet
Bianchi
Selamın aleyküm ben ankara etlik ayvalidan muhammed enes 22 yaşındayım etlik te olanlar varsa tanışmak isterim
 

Carcass06

Daimi Üye
Kayıt
1 Nisan 2017
Mesaj
219
Tepki
199
Yaş
29
Şehir
Ankara
İsim
Mustafa
Bisiklet
Merida
@Muhammed Enes 66 ben de bugün ankarama gelmiş bulunmaktayim artik. Keçiörendeyim beraber pedallıyabiliriz eğer performans turları düşünüyorsanız.
 

kuşlar gibi özgür

Bisiklet tutkunu ^^
Kayıt
27 Ocak 2016
Mesaj
484
Tepki
403
Yaş
26
Şehir
Ankara
İsim
Barış
Bisiklet
Sedona
@yusekacycle Selamlar. Geç gördüm kusura bakmayın. 1 yıldır 410 kullanıyorum, henüz almadıysanız sorularınız için yardımcı olabilirim :)
 

Karaduman

Üye
Kayıt
2 Mayıs 2016
Mesaj
31
Tepki
24
Yaş
33
Şehir
Ankara/Trabzon
İsim
Çınar
Bisiklet
Salcano
@yunnus Merhaba. Bir süredir foruma giremiyordum o sebeple mesajınızı yeni gördüm. Tabii istediğiniz zaman birlikte pedallarız. Ben de pek rota falan bilmiyorum. Genelde kafama göre takılıyorum. Hemen hemen her gün müsaitim.
 

omeryildiz

Üye
Kayıt
12 Haziran 2017
Mesaj
63
Tepki
53
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Omer
Bisiklet
Carraro
Selamlar şaşmaz dan ben Ömer, yas 26
Yakin civardan beraber pedallamak isteyen olursa takiliriz
Bisikletim umit tramontana downhill tipi birşey, dolayisiyla yavas seyr ederim duz yolda : D
 

turac000

Daimi Üye
Kayıt
9 Ağustos 2016
Mesaj
238
Tepki
144
Yaş
26
Şehir
Ankara
Ankara'da bisiklet sürenlere (özellikle yol bisikleti) büyük büyük sabırlar diliyorum :) Her yer çukur yahu...
 
  • Beğen
Tepkiler: soner canlı

windshear

Üye
Kayıt
11 Haziran 2017
Mesaj
34
Tepki
43
Yaş
34
Şehir
ANKARA
İsim
Berker
Bisiklet
Kron
Herkese merhabalar,

İncek bölgesinde olan var mı acaba? Tanışıp, kaynaşmak isterim...
 

Boran Selçuk

Daimi Üye
Kayıt
29 Eylül 2015
Mesaj
261
Tepki
352
Şehir
Ankara
Bisiklet
Cube
Ankara da Gölbaşı ve Çayyolu bölgelerinin bisiklet için çok çok uygun olduğunu düşünüyorum. Özellikle Gölbaşında köyler arasındaki yollar adeta bisiklet yolu, tenha ve trafik'den arınmış. Üstelik sürekli tamirat ve bakım yapılıyor. Hatta yol çizgilerine kadar bakımlı. Çok nadiren kasis veya çukurlara denk gelirsiniz. Eğer doğru bir rota oluşturabilirseniz köyler arasında 150 km lik sürüş yolu elde etmeniz mümkün. İn cin top oynayan yerlerde her an bir başka bisikletli ile karşılaşabilirsiniz...Kesinlikle tavsiye ederim.
 

krep

Üye
Kayıt
7 Haziran 2017
Mesaj
43
Tepki
31
Yaş
42
Şehir
Ankara
Bisiklet
Mosso
@Muhammed Enes 66 Birde köpekler, yana döne köpek kovucu araştırıyorum her semtin kendine özel köpek çetesi var hepsiyle iyi geçinmekte zor
 

alterno1903

Aktif Üye
Kayıt
3 Nisan 2015
Mesaj
113
Tepki
165
Yaş
42
Şehir
Ankara-Bursa
İsim
altan
Bisiklet
Dahon
Şehir içi yollar rezil kaldırıma çıkıyorsunuz kaldırımlarda delik deşik. Ankarada şehir içi bisiklet sürmek gerçekten zor. Eymir ( oranında yolları özellikle son yağmurlardan sonra çok bozuldu) yada köy yolları tercih edilebilir.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Ben şubata ayında 2016 mosso wildfire 29" hyd modelini almıştım. Aslında yol bisikleti almaya gitmiştim fakat ankaranın kötü kaldırım ve asfaltını düşününce dağ bisikletine karar verdim.(birazda atlamayı zıplamayı severim.) Eymirde de sürüyorum bazen ama artık orayada kalitesiz insanlar gelmeye başladı maalesef.... özellikle hafta sonları leş... 2 ay önce başıma gelen ve tesadüfen kamerama takılan olayın linkini atıyorum
Olay Ankara eymir gölünde gerçekleşti. Kız arkadaşımla bisiklet sürerken kendini bilmez iki "keko" bir anlık kız arkadaşımı yalnız zannedip laf attılar.Sonra üzerlerine yürüdüm.(sürdüm.) Olay tesadüf eseri kayıttaki go pro kamerama kısmen takıldı.Bisiklet üzerindeki hopörlörümde müzik çalıyordu ve kamerada su geçirmez kabı takılı olduğundan sesler tam anlaşılmıyor. Şöyle özet geçeyim.Laf attıktan sonra onlara dönüp "kime dediniz lan siz onu" diye seslendim." Cevap olarak "ne diyon laa" diyince direk üzerlerine sürdm. İlk olarak yaşça benden büyük olana konuşmaya fırsat vermeden 3 tane yumruk geçirdim gözüne. Gözü hafif morardı. Öbürü o sırada yerden bana vurmalık bişeyler aradı. Yumrukları geçirdikten sonra birileri araya girdi. O sırada "kardeş ne laf atması ya" demeye başladı.diğerleri öbürünü ayırdı daha sonra bana ne diyon laaa diyen ötekine saldırdım. O görüntüyü yakalamış kamera. efsane uçuş olmamış mı :)) Şunu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla. O kadar arbedeye rağmen tek bir yumruk bile atamadılar. g...lerine baka baka gittiler...
 

omeryildiz

Üye
Kayıt
12 Haziran 2017
Mesaj
63
Tepki
53
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Omer
Bisiklet
Carraro
@tolgahantanguc gecmis olsun elinize saglik, bu laf atma olayi ankaranin her yerinde var artik, sizin fizik gücünüz varmis korumussunuz, fizigine guvenmeyen arkadaslar ayni durumla karsilasma ihtimaline karsin yada baska tehditlere karşın yaninizda elektroşoklu fener taşıyın kullanmaya hakim olun herifin dibine varinca dayayin şoku et kokusu gelene kadar.
 
  • Beğen
Tepkiler: alterno1903