Scudo Sports

Ankara

Benim de büyük turlar için bisikletim yok, alınca katılacağım ama @Burak_Cakir a katılıyorum grup olarak binmeyi beklersek hiç binemeden kışı getiririz. Ben y.mah'den tek başıma çıkıp örneğin Besevler'e falan gidiyorum yarın belki Kızılay'a giderim yani gitmek istedigim sevdiğim herhangi bir yere gidip kahvemi içip evime geri dönüyorum. Ama tabii ki bisiklete binmeyi seven bir arkadaşınızla bunu yaparsaniz daha keyifli olur tamamen yalniz binmekten iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre ve yunnus
Scudo
Selamın aleyküm ben ankara etlik ayvalidan muhammed enes 22 yaşındayım etlik te olanlar varsa tanışmak isterim

@Muhammed Enes 66 ben de bugün ankarama gelmiş bulunmaktayim artik. Keçiörendeyim beraber pedallıyabiliriz eğer performans turları düşünüyorsanız.

@yusekacycle Selamlar. Geç gördüm kusura bakmayın. 1 yıldır 410 kullanıyorum, henüz almadıysanız sorularınız için yardımcı olabilirim :)

@yunnus Merhaba. Bir süredir foruma giremiyordum o sebeple mesajınızı yeni gördüm. Tabii istediğiniz zaman birlikte pedallarız. Ben de pek rota falan bilmiyorum. Genelde kafama göre takılıyorum. Hemen hemen her gün müsaitim.

Selamlar şaşmaz dan ben Ömer, yas 26
Yakin civardan beraber pedallamak isteyen olursa takiliriz
Bisikletim umit tramontana downhill tipi birşey, dolayisiyla yavas seyr ederim duz yolda : D

Ankara'da bisiklet sürenlere (özellikle yol bisikleti) büyük büyük sabırlar diliyorum :) Her yer çukur yahu...

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
Herkese merhabalar,

İncek bölgesinde olan var mı acaba? Tanışıp, kaynaşmak isterim...

Ankara da Gölbaşı ve Çayyolu bölgelerinin bisiklet için çok çok uygun olduğunu düşünüyorum. Özellikle Gölbaşında köyler arasındaki yollar adeta bisiklet yolu, tenha ve trafik'den arınmış. Üstelik sürekli tamirat ve bakım yapılıyor. Hatta yol çizgilerine kadar bakımlı. Çok nadiren kasis veya çukurlara denk gelirsiniz. Eğer doğru bir rota oluşturabilirseniz köyler arasında 150 km lik sürüş yolu elde etmeniz mümkün. İn cin top oynayan yerlerde her an bir başka bisikletli ile karşılaşabilirsiniz...Kesinlikle tavsiye ederim.

@Muhammed Enes 66 Birde köpekler, yana döne köpek kovucu araştırıyorum her semtin kendine özel köpek çetesi var hepsiyle iyi geçinmekte zor

Şehir içi yollar rezil kaldırıma çıkıyorsunuz kaldırımlarda delik deşik. Ankarada şehir içi bisiklet sürmek gerçekten zor. Eymir ( oranında yolları özellikle son yağmurlardan sonra çok bozuldu) yada köy yolları tercih edilebilir.

Ben şubata ayında 2016 mosso wildfire 29" hyd modelini almıştım. Aslında yol bisikleti almaya gitmiştim fakat ankaranın kötü kaldırım ve asfaltını düşününce dağ bisikletine karar verdim.(birazda atlamayı zıplamayı severim.) Eymirde de sürüyorum bazen ama artık orayada kalitesiz insanlar gelmeye başladı maalesef.... özellikle hafta sonları leş... 2 ay önce başıma gelen ve tesadüfen kamerama takılan olayın linkini atıyorum
Olay Ankara eymir gölünde gerçekleşti. Kız arkadaşımla bisiklet sürerken kendini bilmez iki "keko" bir anlık kız arkadaşımı yalnız zannedip laf attılar.Sonra üzerlerine yürüdüm.(sürdüm.) Olay tesadüf eseri kayıttaki go pro kamerama kısmen takıldı.Bisiklet üzerindeki hopörlörümde müzik çalıyordu ve kamerada su geçirmez kabı takılı olduğundan sesler tam anlaşılmıyor. Şöyle özet geçeyim.Laf attıktan sonra onlara dönüp "kime dediniz lan siz onu" diye seslendim." Cevap olarak "ne diyon laa" diyince direk üzerlerine sürdm. İlk olarak yaşça benden büyük olana konuşmaya fırsat vermeden 3 tane yumruk geçirdim gözüne. Gözü hafif morardı. Öbürü o sırada yerden bana vurmalık bişeyler aradı. Yumrukları geçirdikten sonra birileri araya girdi. O sırada "kardeş ne laf atması ya" demeye başladı.diğerleri öbürünü ayırdı daha sonra bana ne diyon laaa diyen ötekine saldırdım. O görüntüyü yakalamış kamera. efsane uçuş olmamış mı :)) Şunu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla. O kadar arbedeye rağmen tek bir yumruk bile atamadılar. g...lerine baka baka gittiler...

@tolgahantanguc gecmis olsun elinize saglik, bu laf atma olayi ankaranin her yerinde var artik, sizin fizik gücünüz varmis korumussunuz, fizigine guvenmeyen arkadaslar ayni durumla karsilasma ihtimaline karsin yada baska tehditlere karşın yaninizda elektroşoklu fener taşıyın kullanmaya hakim olun herifin dibine varinca dayayin şoku et kokusu gelene kadar.

• Beğen
Tepkiler: alterno1903
Gözümü önümden alamıyorum. Çok çukur var olan çukurlarda ciddi bir kazaya sebebiyet verecek cinsten. Çukurlarin yerini ezberleyene kadar paranoyak gibi sürücem.

Herkese selamlar, lalegül tarafından yada batıkent, yenimahalle den dostlar mesaj atsınlar geceleri turlayalım.
Sağlıcakla...

Geri