Scudo Sports

Ankara

@korayyetgin

Koray abi, nerelerde biniyorsunuz? hiç karşılaşmadık şimdiye kadar.

Scudo
@skydive06

Eryaman'da ne tarafta pedallıyorsunuz acaba? belki karşılaşırız...:D

İzmir olsaydi hemen bir rota belirler ve pedallardik.Ama Ankara yi hiç bilmiyorum maalesef :(

Neden yazmayalım :)
Öncelikle hoş geldiniz, Ankara nispeten bisiklet sporuna ilginin daha çok olduğu bir şehir. Oradan yeni yüzler görmek mutluluk verici.
Özellikle dağ bisikleti ile ilgilenenlerin ODTÜ arazilerinden pek çıkmadığını düşünüyorum ;). Eminim onlar da sizin bu mesajınızı en kısa sürede göreceklerdir.

@HaliliOzturk

baktım araya kaynıyor benim mesaj .. gitmesin dedim..
uzun süre önce bıraktığım bisiklete çok hzılı bir dönüş yaptım.. insanın kafasında o kadar çok sormak istediği merak ettiği şey oluyor ki.. tabi yapılan her türlü aktiviteye de katılmak bunun için de
tekrar teşekkürler :)

not: gece ankara bir başka oluyormuş :) bir saat önce geldiğim güzergah ;
beşevler - bakanlıklar - kuğulu park - tunalı - kocatepe - mithatpaşa - necatibey - strazburg cad - sıhhıye - tandoğan - bahçeli 7 beşevler--

Hızlı dönüşünüz kalıcı olur umarım. İç Anadolu kısmından Ankara'daki etkinlikleri takip edebilir, kendinize yol (veya dere tepe :)) arkadaşları bulabilirsiniz.
Tekrar hoş geldiniz.

Gezi ve Tur Bölümünden Kevserseri nickli arkadaşımız sıklıkla bilgilendiriyor bizleri.Oradan da takip edebilirsiniz.

çok sık gittiğim yerler odtü ve eymir tarafı

@HaliliOzturk

kesinilkle olur çünkü 8-9 senelik bir mazim vardı bisikletle... çok ama çok özlemişim.. dediğiniz gibi güzel bir grupla bu daha da pekişecek umarım :)
tekrar hoşbulduk ;)

@iron

odtü ve eymir e beşevlerden nasıl gidebilirim .. yani giriş yolunu bilmiyorum bilgisizliğimi mazur görün :(

@murti06

Selam arkadaşlar. ne yaptınız bisiklet aldınız mı ne aldınız?
Gezilere çıkmadan önce bisikleti ve kendinizi iyice tanımanız gerekiyor. (bu kelime biraz komik oldu:D ) yani en az 3 saat bisiklet üstünde kalmalı 50-60 km yol yapmalı 1 kez de olsa (arka teker) patlak yamalı iç lastik değiştirmelisiniz.
mesela 6-7 saatlik bir binişten sonra bilek ağrısı, boyun ağrısı ve selenin verdiği rahatsızlık gücünüzün yorgunluğunuzun önüne geçebiliyor. ancak tabiki 6-7 saat de bisiklete binecek efora sahip olmak gerekiyor. bol pedallı günler dilerim

@kory
evet lastik çok değiştirdim ve 7 saatin üzerinde de çok fazla bindim bisiklete. Her bir aksamınıda kolaylıkla söküp takabilirim. 14 yaşıma kadar pisikletin üzerinden hiç inmedim. Tabi şimdi aynı enerjiyi yakalamam imkansız. Dün bisikletimide aldım bianchi marka ikinci el bir bisiklet. yeterince hafif. Daha doğrusu benim eskiden kullandıklarıma oranla. Bisikleti alır almaz vites kolunu değiştirdim çünki bozuktu hazır ddeğiştirmişken arka çarkı 7'li ile değiştirdim ve tırmanışlar için büyük dişli taktırdım. Biraz eksersiz yaptım zorlayacak ama baldırlarımdaki o yanmayı çok özlemişim doğrusu. Sizlerden öğreneceğim çok şey var çünki baya bir değişime uğramış bisikletler. Şimdi bisikletimi ve kendimi sizlerinde yardımıyla geliştirmek istiyorum. Hepinize teşekkür ederim şimdiden. Herkese bol pedallı günler

Hoşgeldiniz aramıza,
bisiklet forumda çok ii zaman geçireceğinize eminim.
bol pedallı günler..

bisikletiniz hayırlı olsun. ben de işten fırsat buldukca Eymir,Mogan, Elmadağ da biniyorum.
bisikletlerin ve component lerin değişimi konusuında daha ne kadar hafif daha da hafif yapacaklar bilmiyorum ama yakında bisikletler uçmasın diye ağırlık la bağlıycaz:)
bisikletli mutlu günler

odtü nün bir çok girişi var ama ben genelde fen lisesi kavşağından giriyorum.Konya Yolunda(gölbaşına doğru giderken) sağ tarafta hacıbaba dan yukarı çıkıyosun sonra sol sonra dümdüz devam edince karşına geliyor fen lisesi.

Eymir ise Birlik mahallesi tarafından da Oran tarafından da gidilebilir.

Geri