Scudo Sports

Ankara

@RexMortum sizi Görmüş olmam Lazım bisiklet merida mı ( beyaz )

Scudo
@Ghost eevet dostum o benim. bem seni çıkaramadım ama? konuştuk mu hiç?

@RexMortum yok konuşmaya çekindim ya :D bi kaç defa gördüm sizi ama gördüğüm zaman ben yayaydım yani siz beni çıkartamazsınız

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
@Ghost alagkahksj dostum ben sana ne diyeyim bilmiyorum. tanışmak ve beraber dileğiyle o zaman ;)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Eryamandayım Eddy ile akıoruz.

Eryamandayim. 2 etaptayim. :D cok hizli bi pedalsör degilimdir :)

Bu arada eryamanlilar, bisikletlerinizin bakimini nerede yaptiriyorsunuz?

@sezerh

Carizma motorsiklet var Sincan'da Etimesgut'tada var yeri sanırım.

@Caner Güngör
biraz uzak kaliyo ya. Şimdiki bisikletime pek fazla guvelmedigim icinde sincan, etimesgut tarafinada gidemiyorum. Ufak bakimlarindan sonra gelip uzun yola cikmak icin oyle biyere goturup gostermek var aslinda aklimda.

Yinede çok teşekkur ederim.saygilar..

• Beğen
Tepkiler: CanerG
Sincan'da yaşıyorum bir arkadaşım daha var Ramazan sonrası gezmek isterseniz gelebiliriz. Beraber vakit geçiririz.

Benim icin gayet uygundur. Ben kazan guvenc koyu goletine gitmek istemisimdir hep. Benim gibi amator bi pedalsorle gezmek sizin icin uygunsa her zaman pedal cevirebiliriz :)

• Beğen
selam beyler herkese sincandayım genelde bu civarda bazı arkadaşlarla iletişim halindeyiz fakat bi plan program yapıp turlayalım. facebook twitter whatsapp gibi iletişimi bi kullanalım artık. :)

@Ghost senin hesabını ayrıca alcam dayoğlu :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Ben size biraz uzağım, ancak gün içinde iftar sonrası sürekli olarak pedallıyorum. Hergün farklı bir rotaya. Uygun bir gün ayarlayıp Göksu parkta beraber bir çay içebilirz bence :))

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Herkesin uygun olduğu bir gun ayarlayıp standart hala getirirsek cayiyla corbasiyla daha iyi olabilir niyetli olanlar bi gün belirtsinler karar verelim topluca

• Beğen
Ramazan sonrası olabilir. Ramazanda bir çok kişinin işi olabiliyor.

@Caner Güngör bunu iste toplu olarak ele alırsak daha iyi bi karar çıkar. Bazılarımız evde çürüyor bunu biliyoruz en azindan onlar icinde bi degisiklik olur. Ramazan bayramindan sonra yine çıkılır daha rahat daha uzun çıkılır tabi. Onlar dert değil

• Beğen
Toplu olarak herkesin gelebileceği tarih, zaman, mekan içerisinde olursa daha zevkli ve kalabalık olacaktır. Daha zevkli olur eğleniriz.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Geri