Scudo Sports

Ankara

Selam millet, yakın bi zamanda carraro sportive 224 satın aldım ve şimdilik sadece kısa mesafeli sürüşler yapıyorum, örneğin 3 4 kilometre git 3 4 km gel gibi. ama kondisyonum müsait olduğunda şehirlerarası gitmek de istiyorum, mesela Beypazarı yolunda gidebildiğim yere kadar gidip dönme, ya da konya yolunda aynı şekilde falan gibi.... herneyse, daha önceden forumda yazı yazmadım ama çok faydalı ve keyifli bilgiler okudum, bisikletforum'u çok seviyorum...

foruma ilk mesajımı da bu konunun içerisine yazmamın nedeni, sanal arkadaşlıklardan ve iletişimden çok normal/doğal arkadaşlıklar tercih etmem... sizden ricam lütfen bu konuyu aktif tutalım ve birlikte küçük çaplı da olsa bişeyler organize edelim...

ben Çankaya bölgesinde balgat taraflarında oturuyorum ve iş yerim de burada, hafta içi saat altı buçuktan sonra ve hafta sonları da tatilim olan cumartesi günleri görüşebiliriz..

hepinize sevgiler ;)

Scudo
dün eymir'deydim...

i'm biking in the rain, i'm biking in the rain... modundaydım ama yani sudan çok kamikaze sineği yağmuru altındaydım aslında.. bari toplu taşıma aracı niyetine kullanmasalardı... o ne yapışmaktır yahu o_O :kötü:

kısacası, eymir kamikaze sineği sezonu açılmış... ben de bisikletle eymir sezonunu havalar soğuyana ve sinekler kaybolana kadar kapattım...

yavaş sürünce veya yürüyüş yaparken sıkıntı olmuyor...
yani arkadaşlarınızla falan laylayloma gelecekseniz ertelemenize gerek yok...

hızlanınca ağzınıza, gözünüze, burnunuza bodoslama dalıyorlar, alnınıza pıtır pıtır çarpıyolar, saçınıza giriyolar... minicikler de... ben şahsen uzak durmayı tercih ediyotum:) sinek sezonu kapanınca haber veririm @mehmet güllühalı :)

Arkadaşlar konunun yerinin burası olmadığını biliyorum kusura bakmayın geçen hafta cumartesi bisikletim çalındı. bisikletim çalındıktan sonra eskişehir yolunda ATo hizasında kentparka doğru giderken görülmüş. bu civarda bildiğim Mustafa Kemal mahallesi var burada oturan arkadaşlarımız varsa çoluk çocuğun altında CANNONDALE marka bisiklet görürse haber verebilirmi.

Konumun linki: Ankara ulus konya sokakta bisikletim çalındı. - BisikletForum

Burada bisikletimin daha güzel resimleri var: Satıldı - Cannondale quick 4 2014 xl (100km'de) - BisikletForum

Haber veren olursa sizin hemen oraya gelmeniz lazım ki çalan kişi ortadan kaybolmasın...

@elbruz hocam haklısınız ama ben 5 dk da orada olsam bile yakalamak mümkün değil, zaten ben uzaktayım arabam felan yok. ama gören bir arkadaş sayesinde orada olduğunu kesinleştirsek birkaçgün orada bisikletin tekrar göreceğimizi ümit ederek dolaşabilirim. veya gören arkadaş 155 i arar o çevrede polis varsa ona ihbarda bulunur. çocuğu sürekli gören nerede oturduğunu bilen birisi bisikletimle görebilir..... benimkisi belki ümitsiz bir çaba ama hiçbişey yapmadan beklemek zor.

@666aaa666 sağolun hocam profilde istanbul yazıyor ama ankaradamısınız

@Ozan Cansel ozan bey başka yerlerde yazdığımı tekrar edeyim. inşaallah olurda bisikletimi görürseniz kullanan çocuk da olsa ergende olsa müdahale etmenize gerek yok. bisikletten şüphe duyuyorsanız bana, mümkünse 155 e veya yakında polis varsa ona haber verirsiniz. olmazsa yaklaşıp bu civarda bildiğin bisiklet tamircisi varmı felan diyerek konuşmayı oturduğu semti öğrenmeye çalışabilirsiniz.... ben bisikletin yerini sizlerin sayesinde netleştirsem o civarda bisikleti tekrar görme ümidiyle dolaşırım.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Mustafa Kemal Mahellesi Kentpark'ın arka tarafları diye biliyorum. Oralarda 1+1 evleri 350bin TL'den sattıkları için bisiklet hırsızları için uygun bir yer değil diye düşünüyorum. Anadolu bulvarını kullanarak demetevler, gazi mah. taraflarına geçmiş olabilir.

@Onur Öztürk hkısınız hocam orada pahalı evler var ama o civarda (ne olur yanlış anlaşılmasın) çingeneler gecekondu varoş tipleri felan da varmış diye duydum. tabi bu hırsızın yola devam edip etimesguta sincana kadar geme durumu bile var ancak ulustan istanbul yolunu seçmemesi kızılayı geçip eskişehir yoluna girmesi etimesgut ihtimalini azaltıyor sanki.

benim çalıştığım kurumda Balgat'ta. öğlen tatillerinde görürsem, haber vermekle kalmam, bisikleti durdurup kullanan kişiyle '' aa ne güzel bisiklet, kaç vites? '' falan tarzı muhabbete girip bişiler öğrenmeye çalışırım elimden geldiğince. fakat o civarlarda görüldüyse, söğütözü, çukurambar, karakusunlar, çiğdem, 100. yıl, odtü vs. pek çok semt ve mh. var araştırmanız gereken...

@erphan çok sağolun erhan hocam. haklısınız çok geniş bir alan var ,benimkisi ümitsiz bir çabalama bisikletin çalındığı işhanından kamera görüntülerini hala alamadım görüntüleri alır ve bulanıkda olsa bir ss alırsam buradan paylaşırım

Geri